entertainments

Adrian Sellevoll deler nye bilder etter skrekk-ulykken

Written by admin

Dagbladet advarer om sterke bilder i denne saken.

Det var i forrige uke at realityprofil og artist Adrian Sellevoll (24) delte et blodig bilde på Instagram-story fra sykehuset. På bildet kunne man se at det rant blod fra 24-åringens munn, kjeven så forslått ut og på kroppen hadde han kutt.

«Jeg har det bra i gode hender. Takk gud for at jeg er såheldig”, skrev han til bildet, uten å utdype hva som hadde skjedd.

SKADD: Adrian Sellevoll sklei fra et tak. Dagbladet har fått tillatelse av Sellevoll til å publisere video av fallet. Photo: Skjermdump from Instagram, Eriksen/Haukefær. Reporter: Mars Nyløkken Helseth / Dagbladet TV.
see more

Traff kaia med hodet first

Litt seinere valgte Sellevoll å dele hvorfor han lå på sykehus. 24-åringen forklarte nemlig at han skulle nattbade i Bergen og klatret opp på et tak for å hoppe ned i vannet derfra – noe som altså endte fryktelig galt.

«Første hoppet gikk fint og jeg gjorde in form for mortal, husker ikke hva. Så klatret jeg opp igjen og på grunn av at jeg var våt sklei jeg når jeg skulle hoppe en andre gang og traff kaien med hodet først!”, Skrev han på Instagram.

BLODIG: Slik så det ut etterpå der reality-profilen hadde landet etter å ha sklidd på taket og mistet fullstendig kontroll over hoppet.  Photo: Private

BLODIG: Slik så det ut etterpå der reality-profilen hadde landet etter å ha sklidd på taket og mistet fullstendig kontroll over hoppet. Photo: Private
see more

På både Instagram-story og i tekstmeldinger til Dagbladet røpet Sellevoll tidligere denne uka at han er skrevet ut fra sykehuset. they have been imidlertid ilagt snakkeforbudtrolig grunnet det faktum at tennene hans er låst sammen med vaier.

I RULLESTOL: Sellevoll måtte naturligvis ta det rolig i tida etter det som skjedde.  På sykehuset tok han i bruk denne rullestolen.  Photo: Private

I RULLESTOL: Sellevoll måtte naturligvis ta det rolig i tida etter det som skjedde. På sykehuset tok han i bruk denne rullestolen. Photo: Private
see more

– Sett videoen hundre ganger

Han avslørte samtidig at han har pådratt seg lammelser i ansiktet.

– Ja, jeg er lam i nedre del av høyre kjeve og litt oppover kinnet, og det føles veldig rart og uvant. Det er mulig det er permanent, men legene sier jo at følelsen i noen tilfeller kommer litt og litt tilbake etter at det har gått seks måneder, uttalte han til Dagbladet.

Ulykken skal i tillegg ha medført blant annet brudd i nakken, samt tre brudd i kjeven på høyre side – og en rekke «mindre skader».

SKADET, MEN GODT HUMØR: Den tidligere «Ex on the beach»- og «Farmen kjendis»-deltakeren smilte til tross for stygge skader etter å ha ankommet sykehuset.  Photo: Private

SKADET, MEN GODT HUMØR: Den tidligere «Ex on the beach»- og «Farmen kjendis»-deltakeren smilte til tross for stygge skader etter å ha ankommet sykehuset. Photo: Private
see more

Onsdag gir 24-åringen Dagbladet tillatelse til å publisere flere bilder som ble tatt av ham etter det dramatiske fallet som kunne endt mye, mye verre enn det gjorde.

Bilder som han tidligere ikke har vist fram – både fra sykehuset, der han måtte benytte seg av rullestol, samt den blodige kaia, der det kan se ut som at han har truffet en kasseliknende gjenstand før han føk videre ned i vannet.

– Legene sier at jeg har hatt englevakt, at de ikke skjønner hvordan jeg ikke har mistet tenner, fått hjernerystelse – eller i verste fall dødd etter et fall fra sju meter, sier Adrian Sellevoll til Dagbladet, og legger til:

– Jeg har sett denne videoen sikkert hundre ganger for å prøve å forstå alvoret og skjønne et sånt mirakel – at det endte så bra som det gjorde.

VAR BEST EVENT: Henrik Elvejord Borg and Adrian Sellevoll ble bestekompiser da de begge deltok i første sesong av «Ex on the Beach». Nå har de brutt kontakten. Reporter: Steffen Pettersen / Thea Hope. Video: Discovery + / Kine Falch
see more

Mandag avslørte TV-profilen også at han har hatt sterke psykiske plager etter det som skjedde, i tillegg til det fysiske.

– Mareritt og angst har jeg slitt med i mange år, så det er ikke noe nytt. Men nå er det tidoblet og jeg sliter skikkelig om nettene – for da er jeg helt alene i mørket. Da beginner tankekjøret. Jeg våkner hele tida, sover dårlig og har mye smerter. Smertestillende går jo ut på et tidspunkt, og da kan jeg våkne av mareritt. Det er så vondt i hele kroppen at jeg våkner i gråt, skrev han i en SMS til Dagbladet.

About the author

admin

Leave a Comment