Alison Hawkins and Taylor Hawkins: – Bryter tausheten om dødsfallet:

I slutten av mars ble det kjent in Foo Fighters-trommeslager, Taylor Hawkins, er død.

Bandet var på den tida på turné i Sør-Amerika, og skulle opprinnelig spill i den colombianske hovedstaden Bogota. Ifølge lokale medier, som El Espectador og Caracol, skal dødsfallet ha blitt kjent bare få timer for konserten.

FOO FIGHTERS: Trommeslageren and Foo Fighters, Taylor Hawkins, døde på turné. In hel musikkverden uttrykker sin sorg over tapet av den 50 år gamle rockeren. Video: Dagbladet TV / NTB / Foo Fighters.
see more

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent. Hawkins, som ble 50 år gammel, etterlot seg kone og tre barn. Nå uttaler kona, Alison Hawkins, seg om dødsfallet for første gang, skriver People.

“Taylor elsket dere alle”

Onsdag delte trommeslagerens kone en tekst på Instagram for å takke for støtten etter ektemannens bortgang.

“Min dypeste takknemlighet og beundring går ut til det globale Foo Fighters-samfunnet og Taylors fans nært og fjernt for overøsing av kjærlighet som hver og en av dere har vist vår elskede Taylor,” wrote Kona.

«Dere har vært en uvurderlig støtte for min familie og meg gjennom denne tida med ufattelig sorg».

Ifølge nettstedet giftet Alison og Taylor Hawkins seg i 2005. Kona forklarer videre hva slags rolle fansen hadde i ektemannens liv, og hvordan de inspirerte ham.

«Som Taylors kone, og på vegne av våre barn, vil jeg dele hvor mye dere betydde for ham og hvor dedikert han var for å «rocke sokkene av dere» under hver opptreden».

OMKOM: Tidligere blogger og influencer Tuva Willassen (28) omkom i en drukningsulykke i Tyrkia. Nå minnes hun av både tidligere bloggkollegaer og venninner. Photo: Private
see more

Kona understreker at musikeren var beæret av å være en del av Foo Fighters, og verdsatte hvert minutt i løpet av hans 25 år med dem.

«Vi anser hvert bandmedlem og det utvidede Foo Fighters-teamet som familien vår».

Videre skriver Hawkins in trommeslagerens dype kjærlighet para musikk vil leve evig i sangene han bidro til å lage.

ORDERS: Skuespiller Alec Baldwin was seen at school and the photography for the film Halyna Hutchins did a good job and skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen “Rust” i høst. Video: Santa Fe Police Department
see more

«For å feire hans liv, er det nå opp til oss alle som elsket ham mest å bidra til å ære Taylors arv og musikken han ga oss», skrev hun avslutningsvis, og takket igjen for fansens kjærlighet og sympati.

“Taylor elsket dere alle og vi elsker dere også”.

«Så tragisk»

Hawkins, som gikk bort i Bogota, hadde på hotellet klaget over brystsmerter før den planlagte konserten, melder People. Etterforskningen av dødsfallet pågår fremdeles.

Hawkins ble med i Foo Fighters i 1997 and then turnedert med Alanis Morissette. Det skjedde best in Foo Fighters-vocalist Dave Grohl, som var trommeslager i Nirvana, var misfornøyd med Foo Fighters’ daværende trommeslager. Grohl ba sin venn Hawkins om synspunkter på en passende erstatning, og ble overrasket da han anbefalte seg selv.

Etter stjernas død, har flere bransjekolleger tatt to Twitter for å uttrykke sorg over trommeslagerens bortgang. Blant dem er Billy Idol (66).

«Så tragisk. Hvil i fred Taylor», skrev han med et knust hjerte.

Også det kanadiske bandet Nickleback sentte sine kondolanser til Hawkins familie.

«Dette er så utrolig trist».

Også Ringo Star (81), blant annet kjent som trommeslager i The Beatles sentte sine varmeste tanker etter dødsbudskapet ble kjent.

Gud Velsigne Taylor. Fred og kjærlighet til hans familie og bandet de el ».

Leave a Reply

Your email address will not be published.