Alison Hawkins and Taylor Hawkins:

I slutten av mars ble det kjent on Foo Fighters-trommeslager, Taylor Hawkins, er død.

Bandet var på den tiden på turné i Sør-Amerika, og skulle opprinnelig spill i den colombianske hovedstaden Bogotá. Ifølge lokale medier, som El Espectador og Caracol, skal dødsfallet ha blitt kjent bare få timer for konserten.

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent. Hawkins, som ble 50 år gammel, etterlot seg kone og tre barn. Nå uttaler kona, Alison Hawkins, seg om dødsfallet for første gang, skriver People.

ORDERS: Skuespiller Alec Baldwin for school visit and film photography Halyna Hutchins ha omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen “Rust” i høst. Video: Santa Fe Police Department
see more

“Taylor elsket dere alle”

Onsdag delte trommeslagerens kone en tekst på Instagram for å takke for støtten etter ektemannens bortgang.

“Min dypeste takknemlighet og beundring går ut til det globale Foo Fighters-samfunnet og Taylors fans nært og fjernt for overrøsningen av kjærlighet som hver og en av dere har vist vår elskede Taylor,” wrote Kona.

«Deres snillhet har vært en uvurderlig støtte for min familie og meg gjennom denne tiden med ufattelig sorg».

Ifølge nettstedet giftet Alison og Taylor Hawkins seg i 2005. Kona forklarer videre hva slags rolle fansen hadde i ektemannens liv, og hvordan de inspirerte ham.

«Som Taylors kone, og på vegne av våre barn, vil jeg dele hvor mye dere betydde for ham og hvor dedikert han var for å «rocke sokkene av dere» under hver opptreden».

OMKOM: Tidligere blogger og influencer Tuva Willassen (28) omkom i en drukningsulykke i Tyrkia. Nå minnes hun av både tidligere bloggkollegaer og venninner. Photo: Private
see more

Kona understreker at musikeren var beæret av å være en del av Foo Fighters, og verdsatte hvert minutt i løpet av hans 25 år med dem.

«Vi anser hvert bandmedlem og det utvida Foo Fighters-teamet som vår familie».

Videre skriver Hawkins en trommeslagerens ånd og dype kjærlighet para musikk vil leve evig i sangene han bidro til å lage.

Faren til Birk Ruud døde for nesten ett år siden, da Birk vant OL-gull i Kina følte han at faren var med han. Video: NRK
see more

«For å feire hans liv, er det nå opp til oss alle som elsket ham mest å bidra til å ære Taylors arv og musikken han ga oss», skrev hun avslutninsvis, og takket igjen for fansens kjærlighet og sympati.

“Taylor elsket dere alle og vi elsker dere også”.

«Så tragisk»

Hawkins, som gikk bort i Bogota, hadde på hotellet klaget over brystsmerter før den planlagte konserten, melder People. Etterforskningen av dødsfallet pågår fremdeles.

Hawkins ble med i Foo Fighters i 1997 and then turnedert med Alanis Morissette. Det skjedde best in Foo Fighters-vocalist Dave Grohl, som var trommeslager i Nirvana, var misfornøyd med Foo Fighters’ daværende trommeslager. Grohl ba sin venn Hawkins om synspunkter på en passende erstatning, og ble overrasket da han anbefalte seg selv.

Etter stjernas død, har flere bransjekolleger tatt to Twitter for å uttrykke sorg over trommeslagerens bortgang. Blant dem er Billy Idol (66).

«Så tragisk. Hvil i fred Taylor», skrev han med et knust hjerte.

Også det kanadiske bandet Nickleback sentte sine kondonalser til Hawkins familie.

«Dette er så utrolig trist».

Også Ringo Star (81), blant annet kjent som trommeslager i The Beatles sentte sine varmeste tanker etter dødsbudskapet ble kjent.

Gud Velsigne Taylor. Fred og kjærlighet til hans familie og bandet de el ».

LES OGSÅ: Røper ukjent diagnose

Leave a Reply

Your email address will not be published.