Amber Heard and Johnny Depp:

Det har stormet rundt Amber Heard (36) and Johnny Depp (59) den siste tida, som følge av at 59-åringen saksøkte ekskona for ærekrenkelser.

Rettssaken mellom eksparet har fått enorm oppmerksomhet i media, og etter flere intense uker med vitner og bevisføring, ble det 1. juni kjent at I heard a knock saken og må betale 100 million crowns until eksmannen.

Natt til lørdag norsk tid åpner Heard seg opp om rettssaken og den knusende dommen i et intervju med NBC.

SNAKE: Etter å ha tapt ærekrenkelsessaken mot eksmannen Johnny Depp i retten, har Amber Heard stil til et lengre intervju med NBC. She spesielt én ting fått flere til å reagere. Reporter: Mars Nyløkken Helseth / Dagbladet TV.
see more

– Kunne endret utfallet

Under rettssaken har «Aquaman»-stjerna anklaget eksmannen for å ha misbrukt henne både fysisk og psykisk i løpet av deres fire år lange ekteskap – påstander Depp hele tiden har benektet.

Nå trekker 36-åringen fram én espesiell ting hun mener kunne endret utfallet av rettssaken.

– Det er en perm med notater datert tilbake til 2011 – helt fra begynnelsen av forholdet. De er skrevet ned av legen min, som jeg rapportere overgrepene til, sier hun i intervjuet.

Men notatene ble aldri lagt fram for juryen. Dommeren i saken ekskluderte de nemlig på grunn av hørselsmål, ifølge NBC. Det vil si et indirekte vitnesbyrd der en person vitner om en hendelse han eller hun ikke selv var vitne til.

Juryen stilte sec bak Depps forklaring hva gjelder overgrepene.

– Gråten, ansiktsuttrykkene hun hadde, stiren på juryen – alle av oss var veldig ukcomfortable… Hun ville svare på ett spørsmål, og hun ville gråte og to sekunder seinere ble hun iskald … Noen av oss brukte uttrykket «krokodilletårer», sa et av jurymedlemmene om hvordan de tolket Heards uttalelser i rettenuntil ABC fredag.

AVERAGE: Johnny Depp vat en knusende seier i søksmålet mot ekskona. Amber Heard has a profit of 15 million dollars until the end. Video: Reuters
see more

-Ikke retferdig

Det var tidligere denne uka at det ble kjent at Heard har stilt opp i et intervju med NBC.

Allerede på mandag ble det sluppet en liten smakebit fra intervjuet, som skal ha blitt flooded inn 9. juni. I de lekkede utdragene fra intervjuet utdyper Heard at hun ikke klandrer juryen for avgjørelsen, og at hun forstår at han er en høyt elsket karakter som folk føler kjennskap til.

36-åringen innrømmer imidlertid at det var tøft å ankomme rettssaken hver dag grunnet mengden Depp-tilhengere.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. I am dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen
see more

– Hver eneste dag gikk jeg forbi tre, fire, noen ganger seks kvartaler omkranset av folk som holdt skilt der det sto: «Brenn heksa», «Død over Amber». Etter tre og en halv uke inntok jeg vitneboksen og så en rettssal fullpakket av høylytte «Jack Sparrow»-fans. Det var det mest ydmykende og forferdelige jeg noen gang har vært gjennom, innrømmer hun.

I tillegg til massiv medieoppmerksomhet, har rettssaken også fått skapt enormt engasjement i sosiale medier, hvor spesielt Heard har fått gjennomgå.

– Men selv folk som mener jeg fortjener alt dette hatet, og selv om du mener jeg lyver, så kan du fortsatt ikke se meg i øynene og si at du mener det har vært en rettferdig dekning på sosiale medier. Du kan ikke fortelle meg at du synes dette har vært rettferdig, sier 36-åringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.