Amber Heard sier in Warner Bros. reduser rollen i Aquaman 2

Amber Heard indikerer and hun har fått smake på kanselleringskulturen?

(Hvorfor vile ikke Johnny Depp se henne i øynene i rettsalen? Se nedenfor.)

Skuespilleren forteller and stemningen hos Warner Bros. ble annerledes da Johnny Depp nektet for anklagene fra Amber Heard.

I dag bekrefter hun at studioet gjør rollen hennes i den kommende aquaman and the lost kingdom mind

Amber Heard spill igjen prinsessen Y’Mera Xebella Challa alias Mera fra kongedømmet Xebel under havet.

Men ifølge Amber Heard skulle man egentlig se mer til Mera.

– De ville ikke inkludere meg i filmen, [så jeg fikk] en veldig redusert versjon av den rollen, forteller hun i dag under rettssaken mot eksen Johnny Depp ifølge ComicBookMovie.

– Jeg ble gitt et manuskript. Så ble jeg gitt nye versjoner av manuset som hadde tatt bort scener med action, som skildret min karakter og en annen karakter… Uten å gi bort spoilere… To karakterer som slåss. De mer eller mindre fjernet in stor del av rollen min.

amber ear mera jason momoa aquaman 2 organization change johnny depp aquaman and the lost kingdom

Amber Heard as Mera (DC/Warner Bros.)

I rettssalen forteller 36-åringen at Warner Bros. betaler henne 2 million dollars (19 million crowns) for rollen i aquaman and the lost kingdomog at hun ikke reforhandle detaljer i kontrakten.

Hun debuterte som Mera i League of Justice (2017), og har den kvinnelige hovedrollen i aquaman (2018). Oppfølgeren avslutter hennes engasjement de ella for the DC Extended Universe (DCEU).

Det forventes at Warner Bros. ikke vil hyre henne igjen.

Me forkant av rettssaken var ordet på Hollywood-gatene at studioet vurderte å ikke la henne spill Mera for tredje gang.

Ikke på grunn av kontroversen rundt forholdet to Johnny Depp, men fordi kjemien mellom Amber Heard og Jason Momoa, som spill Arthur Curry aka Aquaman, er for svak.

Nedenfor er en scene med Amber og Jason.

Amber Heard was nominated for up to the MTV Movie Awards and Saturn Awards for skuespillet som Mera.

aquaman-produsenten Peter Safran sier til podcasten hero nation in people mening om Amber Heard ikke skal påvirke filmen de lager.

– Jeg tror vi aldri kommer til å reagere på rent press fra fansen. Man må gjøre det som er best for filmen. I saw føler in hvis [regissøren] James Wan and Jason Momoa are related to Amber Heard. Det er faktisk sånn det er. [Men] man er ikke uvitende om hva som skjer i Twitter-verset. Men det betyr ikke at man trenger å reagere på det. Man må gjøre det som er rett for filmen, og det er virkelig det vi lander på, sier produsenten.

I skrivende stund har 4 220 381 personer signert en underskriftskampanje som ber om at Amber Heard blir helt fjernet fra Aquaman 2: your er argument

Film har også with Willem Dafoe and Nicole Kidman. Samt Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, and Dolph Lundgren as King Nereus.

Les også: Norske Emma Krokdal (24) together with Dolph Lundgren (62)

aquaman and the lost kingdom skulle egentlig være in julefilm, men are released from december 2022 to march 2023.

Amber Heard Mera Aquaman 2

Amber Heard as Mera (DC/Warner Bros.)

Utenom DC-karakteren var Amber Heard nylig aktuell i Stephen King-series The support med svenske Alexander Skarsgård og problematiske Ezra Miller. Hun er kanskje best kjent for kampsportfilmen never back down with Evan Peters, action/horror movies driving angry with Nicolas Cage and dramaturgy the rum diary with Johnny Depp.

Amber og Johnny ble sammen under innspillingen av the rum diary; basert på Hunter S. Thompson-romanen med samme navn.

Den handler om forfatteren Paul Kemp (Johnny Depp) som har skrivesperre og flytter fra New York og tar seg en jobb i Puerto Rico. Der blir han besatt av Chenault (Amber Heard), forloveden til den lyssky forretningsmannen Sanderson (Aaron Eckhart), som ønsker å gjøre den uberørte øya til et kapitalistparadis.

Nedenfor er en scene fra the rum diary with Johnny and Amber.

the rum diary fikk dårlige anmeldelser og ble en finansiell flopp på kino.

Mange har reagert på a Johnny Depp aldri har sett på Amber i rettssalen. Er dette grunnen? They snutten nedenfor.

Les også:

Kristoffer Joner, Pål Sverre Hagen og Ine Marie Wilmann har hovedrollene i Norges dyreste film, basert på en sann historie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.