entertainments

Amber Smith: – Beskyldt for sønnens død

Written by admin

I June 2019 mistet countrystjernen Granger Smith (42) and Kona Amber Smith (40) sin tre år gamle sønn, River Kelly, i in tragisk drukningsulykke.

40-åringen har hele veien vært åpen om sorgen på sosiale medier, og fortalt ærlig og åpenhjertig om de tøffe stundene.

To år etter dødsfallet ønsket familien sønnen Maverick (9 md.) Velkommen to verden. Firebarnsmoren har fortalt om at den lille gutten bringer mye glede, men også ettertanke.

SORG DYP: Chrissy Teigen and John Legend meet in the barn together, the men meet on Instagram and merge with Teigen and meet at the same bar.
see more

– Jeg var så takknemlig over å ha Maverick og jeg var så full av glede, men jeg var også veldig trist fordi vi ikke hadde Riv (River, red.anm.). Men så ville vi ikke hatt Maverick hvis vi ikke mistet Riv. Det er in rare ting å tenke på, strong hun nylig i podkasten «Meaning Full Living» om de første ukene etter Mavericks fødsel.

«Hvorfor ble han ikke passet på?»

Det utsagnet skulle vise seg å tilsynelatende være provoserende for noen. Mandag kunne influenseren, ifølge page sixdele et skjermbilde på Instagram-story av en melding hun hadde mottatt:

«Hvordan druknet river? Hvorfor ble han ikke ordentlig passet på og overvåket? Ikke min sak, men at en vakker baby drukner og så bare få et annet barn… liksom: «Ooops, leit med den ene, vi får bare en annen og erstatter ham», lød meldingen.

Youtuber og dødser Anders Rox skulle på noe spektakulært i Bergen. YouTube: Anders Rox
see more

Videre påstår Instagram-følgeren at Rivers død var hundre prosent mulig å unngå.

«Du kan prøve å rettferdiggjøre det, men det endrer ikke fakta».

Uttalelsen om at Maverick ikke ville vært født dersom River fremdeles var i live, får følgeren til å rase:

«Den uttalelsen er virkelig respektløs overfor River og tilsidesetter ham».

On skjermbildet skriver Amber in «Gud er hennes styrke når de etter tre år fremdeles mottar slike meldinger».

“Drepte ditt eget barn”

Allerede dagen etter publiserte Amber Smith nok et skjermbilde på Instagram-story, av en kommentar hun hadde lagt igjen til ennen familie som tilsynelatende også hadde mistet et barn.

«Alle vi mødre som kjenner til denne smerten har bedt så mye for familien deres», lød firebarnsmorens kommentar.

In annen Instagram-bruker har i etterkant svart på Ambers kondolanse i kommentarfeltet, skriver People.

OMKOM: Tidligere blogger og influencer Tuva Willassen (28) omkom i en drukningsulykke i Tyrkia. Nå minnes hun av både tidligere bloggkollegaer og venninner. Photo: Private
see more

«Dette gjør meg såååå sint! Hvorfor er dere så uansvarlige foreldre?!? Lær babyer å svømme, sett opp et gjerde rundt bassenget, BESKYTT barna dine! Dette er din feil, du DREPTE ditt eget barn. Virkelig forkastelig”, mener brukeren.

Artistkona har publisert et skjermbilde av kommentaren på Instagram-story sammen med et bibelvers, og legger til at hun ikke kan klandre dem for utsagnet:

“I saw lever i in ødelagt verden. Det har tatt meg tre år å ikke bli såret av slike kommentarer, men jeg tilgir dem. Jeg har et sterkt forhold til Jesus », meddeler hun til sine nesten 275 000 følgere of her.

Var vitne til ulykken

I podkasten “Meaning of Living Fully” fortalte Amber Smith også om hvordan hun og ektemannen snakket med sønnen Lincoln Monarch (8) og datteren London (10) om Rivers død. from to barna ble nemlig vitne til ulykken.

ORDERS: Skuespiller Alec Baldwin was seen at school and film photography Halyna Hutchins made a photo of Halyna Hutchins knocking him out and pulling out a gun and checking out Baldwin only to film and film “Rust” on the host. Video: Santa Fe Police Department
see more

– Vi måtte være veldig ærlige helt fra start. Vi dro hjem med intensjonen om å være veldig ærlige. Vi sa: “River var uten oksygen for lenge. From gjorde alt de kunne, men “Bubbie” døde”, fortalte hun åpenhjertig i podkasten.

LES OGSÅ: Stars: – Jeg er redd

About the author

admin

Leave a Comment