Andersen Line, Kjendis | TV-klare Line Andersen beat the answer: – All odds

Til høsten kommer sesong 14 av «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis» på skjermen, der sportsjournalist og tidligere NRK-profil Line Andersen (48) får sin realitydebut.

For selv om den profilerte 48-åringen har lang fartstid på TV-skjermen, har hun aldri selv deltatt i en konkurranse på TV. For avreise i april la hun ikke skjul på at hun var spent.

Les mer: Disse kjendisene er klare for «71 grader nord»

– Dette er helt nytt. Også er det jo noen meninger om meg der ute som jeg synes er trist, så jeg håper at jeg kanskje får vist at jeg er en annen enn det man tror, ​​da. Men det er nytt, å by på seg selv. Det er alltid fare for å dislikes, sa hun da.

Og nå som innspillingen av programet er ferdig, forteller hun til Nettavisen at opplevelsen var intens.

– Det var fysisk beinhardt, forteller den kjente journalen.

Overrasket på innspilling

Nettavisen møtte Line Andersen, programmer Tom Stiansen (51) and med-deltaker Ida Njåtun (31) under Discoverys høstlansering tirsdag kveld – der den mangeårige programlederen uttrykte tydelig begeistring for årets gjeng.

– From ga alt. From lo, gråt og gjorde alt de skulle, sier Stiansen til Nettavisen om den kommende sesongen.

Og Andersen kan skrive under på in hun ga alt.

– Jeg ble veldig overrasket over hvor hardt det var. Det var utrolig hardt. Jeg er ikke laget for fart, spenning og utholdenhet, men ja, jeg gjorde alt jeg kunne, forteller hun.

Les også: Bernt Hulsker vraket som «Fangene på fortet»-programleder – dette er erstatteren

Andersen ble også overrasket over hvor tett deltakerne kom på hverandre i løpet av turen:

– Den klisjeen om at man savner folka, den stemte bra. Det ble jeg overrasket over. Men vi hadde det virkelig fint. Vi var i «bobla», og er det litt fortsatt. Gruppechatten går glovarmt.

– Nude hygienic response

Som nevnt er dette Andersens første møte med reality, og da hun takket ja til deltakelsen var hun used på responsen.

Den har vært over all forventning, sier hun nå.

– Mot alle odds har jeg bare fått hyggelig respons det siste året – men det er klart at noen sa at det blir gøy å se, ler hun.

Stiansen kan på sin side fortelle and Andersen gjør seg godt som realitydeltaker.

– Nå ser vi Line Andersen for den hun virkelig er. Hun gjør in kjempfigur, så det er bare å glede seg, sier han.

– Det er det som er så fint med «71 grader nord», para det er ingen som klarer å vise seg fra en annen side enn den man egentlig er. To man er så slitne. Så man får passet sitt påskrevet i «71 grader nord», ja, legger programlederen til.Var aldri i tvil

Da Nettavisen møtte Andersen para innspilling kunne hun fortelle at hun sa ja på flekken da hun under OL i Kina fikk en telefon fra Discovery med spørsmål om hun ville delta.

– Jeg fantes ikke usikker. Jeg fikk en telefon på bussen på vei hjem fra en av storslalåm-øvelsene, og jeg tror vi landet det i løpet av den bussturen, sa hun til Nettavisen da, og la til at hun hadde fått flere realityforespørsler etter at hun sluttet i NRK – men in hun kun har vært interessert i dette.

– Ikke fordi jeg er god, para jeg er dårlig på det her, men jeg har lyst til å være modig. Jeg har lyst til å tørre. Og nå har jeg gjort det, så egentlig har jeg jo vunnet allerede, la hun til.

Les også: Derfor forsvant Markus Bailey from TV-skjermen

Videre sa Andersen at hun «måtte» ta muligheten da hun omsider hadde mulighet til det.

– Først da jeg var ute av NRK hadde jeg mulighet til å gjøre disse tingene, og da var det ganske tidlig at noen sa til meg at nå må jeg være med på noe gøy. Vi har gjort mye gøy i NRK, men det som har vært utenfor kanalen har vi ikke hatt mulighet til å gjøre. Så da tok jeg dem på ordet, og jeg håper jeg har det gøy nå de neste ukene, i alle fall, sa hun spent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.