Angrepet for bekledningen – Jeg gråt hele veien hjem

On 29 år gamle amerikanske golfspilleren Paige Spiranac har gjennom åra skapt stor debatt om sin utfordrende klesstil på golfbanen.

“Uakseptabelt”, har noen i golfmiljøet innvendt. Golf- og Instagramstjerna har tidligere fortalt at hun har blitt kalt «stripper» og «pornostjerne» på golfbanen. I en sport som ella ellers er kjent for å være konservativ.

In eldre kvinne skal også ha verbalt angrepet henne. Det verbale angrepet gjorde Paige Spiranac traumatisert, forteller hun i podkasten “Playing Around”ifølge danske BT.

– Hun kommer rett bort til meg og stopper meg på parkeringsplassen. Så sier hun: ‘Helt ærlig, fra kvinne til kvinne. Du må høre dette. Du ser søt ut, men det er svært upassende. Vi har regler her og de tillater ikke in slik bekledning.’ Jeg gråt virkelig hele veien hjem, sier hun i podkasten.

Spiranac mener også at bekledningen er fullt innafor.

– Det er ikke slik at jeg er på golfbanen for å riste på brystene mine og ha rumpa flygende rundt over alt, sier hun i podkasten.

Paige Spiranac avsluttet without profesjonelle golfkarriere i 2016 best has spilled in Europatouren. I dag gjør hun det stort på sosiale medier og i sponsorverden, i tillegg til å spill som amatør.

Spiranac har flere følgere på sosiale medier enn superstjernen Tiger Woods – 3.3 millioner følgere på Instagram og ti millioner med alle kanaler. Hun har fortryllet golfverdenen med de ella Instagram-kontoen sin de ella i årevis.

Utmerkelse

Nå kan hun også smykke seg med en spisiell tittel. Det store herremagasinet “maximum” – med sine ni millioner månedlige lesere – kåret denne uka golferen until «Sexiest Woman Alive». Hun la superstjerner som skuespiller Megan Fox, the artist Dua Lipa and the influencer Kylie Jenner (24) bak sec på topp 100-list.

Hun vinner som den første idrettsutøveren noensinne i den kjente kåringen. Spiranac føyer seg inn i rekken av prominent vinnere som Eva Longoria (47) og Taylor Swift (32).

«Maxim kåret meg til den mest sexy kvinnen i live, og jeg kan ikke tro det! Takk Maxim for denne utrolige æren!” wrote Spiranac selv på Instagram.

I et intervju i forbindelse med kåringen forteller Spiranac om store utfordringer.

Hun var rangert blant verdens beste spritere som junior. Hun ble raskt invitert til å delta i sin første proffturnering – Ladies European Tour i Dubai. Allerede da hadde hun fått hundretusenvis av følgere på sosiale medier. Og hun skilte seg ut i bekledningen.

– Jeg var livredd. Foreldrene mine fant meg i fosterstilling. Jeg følte meg rett og slett ikke klar for dette. Ingen kan forberede deg på at livet ditt kan endre seg over natta og ha alles øyne rettet mot deg. Alle skulle mene noe om meg og alle hadde en kommentar til alt, forteller hun i intervjuet.

OPPSTYR: Spiranac på Ladies European Tour i 2015. Antrekkene hennes vakte reaksjoner, og det var mye oppstyr rundt henne allerede da.  Photo: NTB

OPPSTYR: Spiranac på Ladies European Tour i 2015. Antrekkene hennes vakte reaksjoner, og det var mye oppstyr rundt henne allerede da. Photo: NTB
see more

Like etterpå, og kanskje som svar på Paiges klesstil spekulerer Maxim, introduced LPGA-turneen i golf for kvinner en kleskode som begrenser utringninger og korte skjørt.

– Mitt budskap er «ha på deg det du ønsker å ha på deg». Jeg blir frustrated. Klesstilen min gjennom hele livet har vært at jeg liker å ha på meg ting som er mer figursydd. Jeg er bare mer komfortabel med å ha på meg mer tettsittende klær nå jeg trener eller konkurrerer, kanskje på grunn av turnbakgrunnen min, sier hun.

“HAPPY GILMORE”: Den tidligere golfproffen Paige Spiranac siste triks på Instagram har fått mye oppmerksomhet. Video: _paige.renee/Instagram
see more

-Mobbet

Paige and her oppvokst in Arizona and Colorado, and fra kommer in idrettsfamilie.

Som barn utmerket Paige seg i turn, heter det i Maxim-intervjuet. Hun led imidlertid av astma og en tilstand som gjorde at hun mistet håret. På grunn av dette følte hun seg som en sosiat utstøtt.

– Barn mobbet meg for det. Men jeg begynte på turn, og konkurrerte på et høyt nivå. Jentene var ondskapsfulle. From spyttet i drikkeflaska min. Jeg husker jeg tok med kake til bursdagen min, og de kastet den bare på meg.

GOLF OG GLAM: Paige Spiranac har ikke bare utmerket sec på golfbanen.  Som influencer-stjerne blir hun invitert til stjernespekkede gallaer og fester.  Photo: NTB

GOLF OG GLAM: Paige Spiranac har ikke bare utmerket sec på golfbanen. Som influencer-stjerne blir hun invitert til stjernespekkede gallaer og fester. Photo: NTB
see more

Men Spiranac ble såpass god i turn at hun hadde «realistiske OL-ambisjoner», ifølge Maxim. Det var før hun knuste kneskålen to ganger i forbindelse med turnen.

Skadene gjorde at hun ga opp turndrømmen i en alder av 12 år, og gikk etter hvert for golf.

Leave a Reply

Your email address will not be published.