entertainments

Ariana Richards: – Slik be hun ut i dag

Written by admin

Det hender at store stjerner forsvinner fra rampelyset – for så å dukke opp igjen på den røde løperen for et higgelig gjensyn med verden.

Det skjedde også da Ariana Richards (42) gjorde comeback under at nylig filmpremiere.

Som tolvåring ble hun kjent over hele verden for sin rolle som Lex i den originale «Jurassic Park»-filmen fra 1993.

From January 29, it will be seen after “Jurassic World: Dominion” which will premiere in Los Angeles.

OLSENBANDEN JR:» «Olsenbanden jr.» herjet på 2000 tallet, så vi tok en prat med Lars Andersen, kanskje bedre kjent som “Benny”, for å høre hva han gjør på i dag.
see more

29 years better

I den anledning har det også dukket opp helt nye bilder av den tidligere barnestjernen, som viser fansen hvordan hun ser ut i dag.

Selv om Richards ikke er med i den nyeste Jurassic-oppfølgeren, var hun altså til stede på rød løper i forbindelse med premieren og lot seg fotografere.

NÅTID: Slik be Ariana Richards ut i dag.  Du kan se flere bilder av Richards fra filmpremieren nederst i saken.  Photo: AFF-USA/Shutterstock/NTB

NÅTID: Slik be Ariana Richards ut i dag. Du kan se flere bilder av Richards fra filmpremieren nederst i saken. Photo: AFF-USA/Shutterstock/NTB
see more

faren mistet

Richards var også å se på premieren til «Jurassic World: Fallen Kingdom» in 2018. Ifølge People jobber den tidligere skuespilleren i dag som maler.

Comebacket på den røde løperen skjedde bare dager etter at Richards mistet faren sin. Den triste nyheten delte hun på Instagram, der hun tenkte tilbake på farens støtte de ella under skuespillertiden.

«Jeg kommer til å savne deg, pappa. Så veldig, veldig mye. Ingen kunne måle seg med deg”, skrev hun til bildet av seg selv, faren og søsteren.

Bildet er tatt på prisutdelinga «Youth Film Awards» i 1994. Der mottok hun en pris for innsatsen i den første «Jurassic Park»-filmen.

“Han pleide å være med meg på så mange eventer, uansett hvor opptatt han var.”

Richards var 13 år under innspillingen av filmen. Hun har senere hatt in gjesteopptreden i 1997-oppfølgeren «The Lost World».

FORMULA: Det er duket for sesong 4 av den populære serien. Video: Netflix
see more

Utelukker ikke film roll

Barnestjernen har i senere tid reflektert over kjendistilværelsen. Low et intervju med interview magazine i 2011, snakket hun om skuespillerjobben som gjorde henne verdenskjent.

– Det er en film som rørte så mange mennesker da den kom ut. Det var en av de tingene der jeg bare nøt erfaringen av å lage filmen, og alt som skjedde i ettertid. Hele kjøret, var en overraskelse, sa hun den gang, og la til:

– Jeg var ikke forberedt på faktumet at så mange mennesker skulle kjenne meg igjen hver dag.

Maleren fortalte and hun ikke kunne nyte lunsjen sin i fred uten at fans oppsøkte henne. Fremdeles legger hun merke til filmens popularitet.

CRYPTISTIC: Grunde Myhrer stilte opp på rød løper under premierefesten av «The Offer». Men have ble in smule kryptisk da vi konfronterte han om kjærlighetslivet. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen
see more

På spørsmål om hun kunne tenkt seg å vende tilbake til kinolerretet, svarer hun følgende:

– Folk spør meg: «La du fra deg skuespill eller bestemte du deg for å forlate bransjen?». Da forteller jeg dem at det handler ikke om å ta et vag. Skuespill er noe som alltid vil være i blodet mitt. Det er mer det at interessen min er visuell kunst og oljemalerier … hvis en virkelig interessant rolle kommer og finner meg, er jeg sikker på at jeg vil være gira på å gjøre det.

GAMMEL KJENNING: Ariana Richards tok sec også tid til å hilse på gamle Jurassic-kjenninger.  Photo: Broadimage/Shutterstock/NTB

GAMMEL KJENNING: Ariana Richards tok sec også tid til å hilse på gamle Jurassic-kjenninger. Photo: Broadimage/Shutterstock/NTB
see more

POSERTE: Hadde du kjent igjen «Jurassic Park»-stjerna?  Photo: Broadimage/Shutterstock/NTB

POSERTE: Hadde du kjent igjen «Jurassic Park»-stjerna? Photo: Broadimage/Shutterstock/NTB
see more

LES OGSÅ: David Beckham og daten Harper: – David og Harper er de søteste

About the author

admin

Leave a Comment