entertainments

Baywatch, Kjendis | Slik gikk det med «Baywatch»-stjernene

Written by admin

I 1989 dukket den amerikanske drama- og actionserien «Baywatch» opp på tv-skjermer verden over, der seerne ble vitner til både dramatiske redningsaksjoner og løping i sakte film fra en gjeng med livreddere på stranden i Los Angeles.

«Baywatch» rullet og gikk på skjermen i totalt elleve sesonger frem til 2001, og da kan den trygt sies å ha sparket i gang karrieren til flere av de medvirkende skuespillerne.

Blant andre ble David Hasselhoff (69) raskt scabies kvinners drømmemann i rollen som livvakten Mitch Buchannon.

Sangstjerne in Germany

Hasselhoff var allerede et kjent fjes for mange da han i 1989 tok på seg livredderuniformen. For dette hadde have nemlig spilled i serie «The Young and the Restless» i sju år, samt fått sitt store gjennomiudd i «Knight Rider» fra 1982.

I tillegg hadde Hasselhoff gjort stor suksess som artist på 80-tallet. Spesielt i Europe var have populær, og i Tyskland solgte have til trippel platina, ifølge NPR.

David Hasselhoff ble værende i «Baywatch» helt til slutten i 2001, and gikk siden videre til teaterscenen. I 2000 he debuted on Broadway and in the style «Jekyll and Hyde», mens have fire år senere var å se i «Chicago» in London. They have også vært å se i various reality shows, i tillegg til noen filmroller her og der.

Også privat har det skjedd litt i livet til Hasselhoff. I 2007 gikk et videoklipp av skuespilleren viralt, der han var tydelig beruset. Som følge av dette fortalte «The Hoff» for første gang offentlig om alkoholproblemene sine de el.

Les også: Slår hardt tilbake best bilderedigeringsanklager

– Jeg er alkoholiker på bedringens vei. Til tross for det faktum at jeg har gått gjennom en smertefull skilsmisse og vært adskilt fra barn på grunn av jobb, har jeg lykkes i å hanskes med lidelsen. Dessverre hadde jeg et lite tilbakefall, sa han i en pressemelding den gang, ifølge the hollywood reporter.

Siden skal have vært inn og ut av rehab flere ganger, men i senere år be det ut til at livet smiler for Hasselhoff. I dag er han lykkelig gift med modellen Hailey Roberts (42), som han møtte i 2011. De forlovet seg i 2016 og ble mann og kone i 2018.

Lekket sexvideo og brutte ekteskap

Pamela Anderson (55) var ikke blant skuespillerne som var med fra starten av, men hun er likevel kanskje den de fleste forbinder med «Baywatch». 55-åringen spilte livredderen CJ Parker from 1992 to 1997.

Etter «Baywatch» fortsatte pilene å peke oppover for Anderson. Blant annet fortsatte hun Playboy-karrieren sin, der hun siden 1980 har posert på ikke mindre enn 13 forsider. I tillegg ga ella 55-åringen ut flere bøker, samt opprettet en stiftelse med mål om å ta vare på miljøet, mennesker i nød og truede dyrearter. Anderson har siden midten av 90-tallet vært aktivt medlem av dyrevernorganisasjonen PETA, og har flere ganger snakket høyt om dyrevern.

Det er imidlertid kanskje Pamela Andersons privatliv som har fått mest oppmerksomhet i kjendispressen opp gjennom.

Fra 1995 to 1998 var hun gift med Mötley Crue-frontman Tommy Lee (59), som hun fikk to barn sammen med. Paret ble virkelig en «snakkis» da en privat sexvideo fra bryllupsreisen deres ble lekket og solgt videre, og i senere tid er det også laget en tv-series om Anderson og Lee, «Pam & Tommy».

Anderson og Lee skilte sec som nevnt i 1998, og siden har hun hatt flere menn. Blant annet var hun gift med med Kid Rock (51) in kort periode i 2006, for hun året etter giftet seg med pokerspiller Rick Salomon (54). De to skilte lag i 2008, men giftet seg igjen i 2014 for forholdet tok slutt for godt i 2015.

Les også: Pamela Andersons sexvideo gikk verden rundt: Nå blir det TV-serie

From 2017 to 2019 var hun i et forhold med fotballstjernen Adil Rami (36), for hun i 2020 giftet seg med filmprodusenten Jon Peters (77). Papirene ble imidlertid aldri signert, og forholdet endte bare få dager senere. Julaften samme år giftet Anderson seg med de ella livvakten sin de ella, Dan Dayhurst, men heller ikke dette forholdet skulle vare. From gikk fra hverandre in January 2022.

playboy-model

Carmen Electras (50) «Baywatch»-karriere var ikke særlig lang, men bidro likevel til en rekke nye muligheter.

Etter å has spilled rollen som Leilani McKenzie from 1997 to 1998, gikk Electra inn i filmbransjen. I 2000 var hun å se i «Scary Movie», mens hun i 2004 dukket opp i «Starsky and Hutch». Siden har ella 50-åringen hatt flere mindre roller, og hun har også gjort suksess som modell og artist.

Blant annet har Electra, i likhet med Anderson, posert for Playboy flere ganger opp gjennom årene.

Privat var Electra gift with NBA-stjernen Dennis Rodman (61) from 1998 to 1999, for hun i 2003 gift with Dave Navarro (55). Med sistnevnte medvirket hun i realityprogrammet «Till Death Do Us Part: Carmen and Dave», men forholdet tok slutt i 2006.

Heller ikke Traci Bingham (54) was very successful in «Baywatch», men gikk likevel videre til nye prosjekter etter å ha forlatt tv-seren.

Bingham premiered at the Jordan Tate from 1996 to 1998, for many tv-series such as “The Dream Team” and “Celebrity Paranormal Project”. I tillegg dukket Bingham senere opp i realityprogrammene «The Surreal Life« og «Celebrity Big Brother».

54-åringen har også, i likhet med flere andre «Baywatch»-kolleger, posert for Playboy flere ganger. Hun er også aktiv i PETA, i likhet med Pamela Anderson.Knivstikking på åpen door

Jeremy Jackson (41) var bare elleve år gammel da han fikk rollen som Mitch Buchannons sønn, Hobie, i «Baywatch». From 1991 to 1999, 179 episodes of the series aired.

Etter «Baywatch» var Jackson å se i noen mindre filmer, før han gjorde suksess innen realitysjangeren. Blant annet medvirket have i «Confessions of a Teen Idol», der barnestjerner prøver å sparke i gang karrieren igjen, før have varå se i «Celebrity Big Brother» and «Celebrity Rehab with Dr. Drew».

I 2015 var det imidlertid noe helt annet enn skuespiller- og realitykarrieren hans som skapte overskrifter. Da knivstakk Jackson and kvinne better in heftig krangel på gata i Los Angeles, better in han skal ha blitt fersket i å stjele in bil. Kvinnen skal ha konfrontert Jackson, noe som førte til at hun ble stukket i ryggen, armen og benet.

Les også: Frank Løke er på vei opp «verdens farligste fjell»

I 2017 ble skuespilleren dømt til 270 dager i fengsel og fem års prøvetid, men han klarte å forhandle seg til strafferabatt og endte opp med 161 dager i fengsel. I tillegg måtte han gjennomføre sinnemestringskurs og alkoholavvenning.

Dag er Jackson ute av fengsel, og jobber som coach og personlig trener.

Bilkrasj and kokainrus

I 1993 dukket Yasmine Bleeth (54) opp i «Baywatch» i rollen som Caroline Holden, en rolle som i fem sammenhengende år – fra 1996 til 2001 – sikret henne en plass på FHMs liste over verdens 100 mest sexy kvinner i verden, skriver celebrity nine.

Problemer med rus skulle derimot sette en stopper for Bleeths skuespillerplaner. I 1997 sluttet hun i «Baywatch», og produsent Douglas Schwarz fortalte til Don i 2012 in Bleeth ble sparket grunnet utfordringer medrussiavhengigheten hennes.

I 2001 ble hun arrestert etter å ha kollidert med en leiebil, hvorpå politiet fant fire sprøyter og en pose konsentrert kokain i bilen hennes. På hotellrommet var det enda mer kokain å finne, og Bleeth erklærte seg skyldig i oppbevaring av kokain samt kjøring under ruspåvirkning. Hun ble dømt til to års prøvetid og 100 timer samfunnstjeneste.

Etter å ha sonet dommen reiste Bleeth på rehab, der hun møtte ektemannen Pablo Cerrito (51).

Overrasket med operasjoner

Donna D’Errico (54) crashed with Donna Marco on “Baywatch” from 1996 to 1998.

Etter «Baywatch»-suksessen dukket 54-åringen opp i et par mindre prosjekter, para hun bestemte seg for å bytte karriereretning og åpnet et spa i Calabasas, California.

Privat var Donna D’Errico gift med musicer Nikki Sixx (63) i elleve år for de skilte lag i 2007. Sammen fikk de datteren Frankie, og 54-åringen har også en sønn fra et tidligere forhold.

I 2017 skapte D’Errico overskrifter da hun innrømmet å ha gjennomført fire inngrep på én dag for å finne tilbake til «Baywatch»-kroppen.

– Mitt navn er Donna D’Errico, and jeg var med i «Baywatch». Jeg hadde overflødig hud på overarmen, og også på magen etter å ha fått to barn, sa hun da, ifølge page six.

About the author

admin

Leave a Comment