entertainments

Bella Hadid: – Mistet passet

Written by admin

Balenciagas moteshow i Paris onsdag var selve definisjonen på en stjernespekket fest, med stjerner som kim kardashian (41), Nicole Kidman (55) og Dua Lipa (26)sammen med supermodel som Naomi Campbell (52) og Bella Hadid (25) on catwalk.

Men motefesten gikk ikke helt etter planen for sistnevnte. Hadid mistet nemlig passet rett para avreise, og gikk nesten glipp av moteshowet, skriver Eastern Time.

KLEINT: Modell Bella Hadid og artist The Weeknd gjorde det slutt. Likevel sto de på samme scene under Victoria’s Secret-showet i Paris. Da oppsto denne ubehagelige situasjonen. Video: Reuters / Photo: wenn.com
see more

pass fikk nytt

25-åringen kom selv med avsløringen i et innlegg på Instagram. Poserende på en balkong i Paris, forklarer modellen hvordan hun nesten ikke kom til Frankrikes hovedstad i tide for Balenciagas moteshow.

«Mistet passet mitt. Fikk et nytt step. Landet klokken 05:30. klokken sju photo session Show klokken 12,” skrev Hadid under innlegget.

Heldigvis klarte hun det tilsynelatende med 90 minutters margin, og klarte til slutt å komme seg dit hun skulle.

På moteshowet var modellen iført en grønn satengkjole med en stor sløyfe og et stort skjørt. Balenciaga delte i etterkant bildet av antrekket.

Apen om problemene

Det er ikke første gang Hadid skaper overskrifter verden over.

Nylig var hun å se på den røde løperen på det årlige Met gallaen. Antrekket hun var iført skal ha vært så stramt at det svartnet for modellen.

– Det svartnet for meg, bokstavelig talt. Jeg vet ikke om det var angsten min, eller kanskje det var midjen som ble strammet inn sånn at jeg ikke fikk puste, fortalte hun til Magazine Interview give gangen

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV
see more

I ettertid endret hun på uttalelsen, og sa det pustevanskene ikke skyldes det stramme korsettet på kjolen, men at hun var så spent og engstelig para å gå den røde løperen.

Hadid, som lenge var i et av-og-på forhold med artisten The Weeknd (32), har flere ganger overrasket med ærlige uttalelser om privatlivet.

Nylig innrømmet også stjerna at hun tok en nesaoperasjon i in alder av 14 år. Etter å ha benektet at hun har endret på utseende i en lengre tid.

PARODY: Gigi Hadid parody Melania Trump at the American Music Awards. Nå får hun kritikk for å være rasistisk. Video: CNN
see more

Hun har også delt åpenhjertig om sin mentale helse og alkoholproblemer, særlig i tilknytning til paparazziene og den overveldende oppmerksomheten hun får.

25-åringen har i tillegg uttalt at hun ble sett på som «den stygge søstera» sammenliknet med storesøster Gigi (26).

STJERNE: Kim Kardashian på vei inn til Balenciaga etterfest, for moteshowet hun selv tok del i.  Photo: MCvitanovic/SplashNews/NTB.

STJERNE: Kim Kardashian på vei inn til Balenciaga etterfest, for moteshowet hun selv tok del i. Photo: MCvitanovic/SplashNews/NTB.
see more

SUPERMODEL: Naomi Campbell.  Photo: Marijo Cobretti/SplashNews/NTB

SUPERMODEL: Naomi Campbell. Photo: Marijo Cobretti/SplashNews/NTB
see more

SHINEFIN: Nicole Kidman.  Photo: AP Photo/Lewis Joly/NTB.

SHINEFIN: Nicole Kidman. Photo: AP Photo/Lewis Joly/NTB.
see more

FESTKLA: Dua Lipa på vei inn til etterfesten.  Photo: MCvitanovic/SplashNews/NTB.

FESTKLA: Dua Lipa på vei inn til etterfesten. Photo: MCvitanovic/SplashNews/NTB.
see more

KARDASHIAN: Datteren North West var også selvsagt med.  Photo: SplashNews/NTB.

KARDASHIAN: Datteren North West var også selvsagt med. Photo: SplashNews/NTB.
see more

Kjendisfest

Det manglet ikke på kjente fjes under moteshowet to Balenciaga. Some of the best are Kim Kardashian, Nicole Kidman, Dua Lipa and Naomi Campbell.

På første rad under showet kunne man også se Nort West (9), og Kris Jenner (66)

About the author

admin

Leave a Comment