entertainments

Camilla Henemark and Anna Anka:

Written by admin

Den svenske sangeren og tidligere reality-deltakeren Camilla Henemark (57) overrasket mange under prisutdelingen Kristallen i 2018.

Gallaen hadde så vidt begynt, og sammen med flere av Hollywood-fruene skulle Ana Anka (51) opp på scenen for å dele ut en av de gjeve prisene.

– Hold kjeft og snakk svensk, ropte Henemark fra publikum da Anka skulle avsløre hvem som hadde vunnet prisen.

Sangeren skal ha blitt kastet ut av gallaen som følge av uttalelsen.

Nå, fire år senere, forteller Henemark om hendelsen igjen.

SUN: Den svenske Hollywood-fruen Anna Anka har markt seg under årets utgave av «Camp Kulinaris». Video: Viafree/Rød Løper
see more

Voiced omtalte saken first.

I den nyeste episode av podkasten «Livshjulet» with Anna Hegestrand and Henemark gjest.

Programlederen spør om hun noen gang har pratet ut om det som skjedde tilbake i 2018 med Hollywood-fruen.

– Nei, jeg tror ikke hun vil ha noe med meg å gjøre egentlig. Og kanskje føles det litt gjensidig, svarer Henemark i podkasten.

Videre forteller hun om det som i ettertid har blitt omtalt som Kristallen-skandalen.

Alt startet med at hun gruet seg til å se igjen de andre deltakere fra «Biggest loser VIP», hvor sangeren var deltaker året før.

– Jeg hadde ikke spist noe, så jeg kom dit og bare helte i meg flere glass vin. Så kom Hollywood-konene på scenen. Jeg hadde nettopp hørt et intervju hvor hun (Anna Anka, journ.anm.) skrøt av hvordan hun lærte engelsk på tre uker. Hun kunne ikke forstå flyktninger som ikke kunne lære svensk da de kom til Sverige. Da tenkte jeg: “Herregud, du snakker ikke svensk engang.”

MED I NORSK REALITY: Den svenske superstjerna Anna Anka er en av de ti deltakerne som skal delta i vårens sesong av «Camp Kulinaris». Video: Rød Løper
see more

Hun legger spoke up:

– Jeg er takknemlig for at jeg er mørkhudet og hun er blond, for hva om jeg hadde vært blond og hun var mørkhudet, og jeg ropte: «Snakk svensk!» read hun

– Det er så pinlig

Sangeren skjønte med en gang at hun hadde gått for lagt, og bestemte seg i ettertid for å ta en pause fra rampelyset.

Naked timer etter hendelsen snakket Henemark om skandalen til svenske Aftonbladet.

– Det er så pinlig, jeg klarer nesten ikke se på klippet selv… Jeg hadde ikke bare litt angst. Jeg forstår ikke hva som skjedde inni hodet mitt. Jeg vet jeg har litt dårlig impulskontroll, men dette var noe annet, sa hun den gang.

REF: Christer Falck får kritikk etter en scooter-tur han tok til en bedre middag hos «16 ukers helvete»-partner Jørn Hoel. Video: Rød Løper/Discovery+
see more

Videre fortalte hun at gallaen var hennes comeback, og at det var den beste muligheten hun hadde for å vise seg fram for bransjen.

Den tidligere reality-deltakeren fikk imidlertid ikke vist seg fra sin beste side.

– Jeg kan tydeligvis ikke engang forlate huset uten å lage store overskrifter for dritt-saker. Jeg kommer ikke til å få en jobb i dette landet på en god stund. Jeg må antakeligvis bli pensjonist.

Henemark fikk internasjonal oppmerksomhet da hun i 2010 hevdet å ha hatt et mer enn vennskapelig forhold til den svenske kongen Carl Gustaf (76).

RASENDE-IGJEN: Gunilla Persson går igjen etter strupen på noen – denne gangen den svenske programlederen Gunde Svan. Video: TV4 / Cmore
see more

-Bryr meg ikke

Anka har tidligere uttalt seg om hendelsen i det svenske radioprogrammet «P5 Morgon».

– Hun ville has oppmerksomhet på min bekostning. Jeg bryr meg ikke om folks meninger. From kan mene og tenke hva de vil om meg. Jeg er ikke she for folk skal like meg, sa hun i programet, referert i Voiced.

I in melding til warn sier Anka i dag:

«Fordommene og kritikken jeg har fått fra andre kommer alltid fra deres egen frykt. De fleste kjenner navnet mitt, men ikke hva jeg har vært igjennom.”

Videre skriver den tidligere realitystjerna at hun ignorerer folk som snakker stygt bak ryggen henne.

“De er akkurat der de skal være – bak meg”, skriver hun.

LES OGSÅ: Slik påvirket utroskapen forholdet deres

About the author

admin

Leave a Comment