Charlie Sheen and Denise Richards

give light “Real Housewives”-stjernen Denise Richards (51) og skuespiller charlie sheen (56) giftet seg i 2002, best å ha medvirket sammen i TV-programmet «Spin City».

Ekteskapet skulle vise seg å holde i bare tre år, men på denne tiden rakk paret likevel å få to barn sammen, døtrene Sam (18) and Lola Rose (17).

Deres eldste datter, Sam, er også tilsynelatende på god vei inn i voksenlivet. Pennsylvania Instagram kunne hun nylig røpe and hun har opprettet at konto på nettsiden OnlyFans.

Dette skal ha falt i dårlig jord hos den berømte faren. merger us weekly.

AVART: “Onlyfans”, on the platform der brukere tjener penger på dristige bilder og videoer, har blitt levebrødet til tusenvis av mennesker. Vi har snakket med ekteparet Amanda Bredén og Max Schact, som ligger helt i toppsjiktet på «Onlyfans» i Skandinavia. Reporter: Celina Morken. Video: Rod Løper / SVT
see more

– Tar sine egne valg

“Two and a half men”-stjernen hevder nemlig overfor nettstedet at datteres konto ikke ble opprettet i hans hus.

– Hun er 18 år nå og bor sammen med moren sin. Dette skjedde ikke under mitt tak, forteller 56-åringen.

Han legger ikke skjul på at han ikke er noen stor fan av at 18-åringen befinner sec på den vanligvis eksplisitte hjemmesiden. OnlyFans er en nettportal der abonnenter kan dele og tjene penger på innholdet sitt, hvorav mye er for et eldre publikum.

Shanna Moakler (47), Cardi B (29), Larsa Pippen (47) and Bella Thorne (24) have nothing to envy them.

FELLES KONTO: Det har stormet rundt bildedelingsappen OnlyFans hele sommeren, men dette har vi ikke vært borti før. Denne moren og datteren har nemlig felles konto der. Video: Thea Hope / Rød Løper
see more

– Jeg aksepterer ikke dette, men siden jeg ikke er i stand til å forhindre det, oppfordret jeg henne til å holde det stilrent, kreativt og ikke ofre sin integritet, fortsetter skuespilleren.

Som respons på Sheens uttalelser svarer Richards at datterens avgjørelse ikke avhenger av hvilket hus hun bor i.

– Sami (kallenavn journ.anm.) er 18, og denne avgjørelsen var ikke basert på hvem sitt hus hun bor i. Alt jeg kan gjøre som forelder er å veilede henne og stole på hennes dømmekraft de ella, men hun tar sine egne valg, sier Richards til Us.

BYTTET KARRIERE: Trebarnsmoren Nikole Mitchell lever av å selge nakenbilder på nettstedet OnlyFans, men slik har det ikke alltid vært. Video: Mitchellnikole / Instagram. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV
see more

far kritikk

Sheens uttalelse har imidlertid skapt in rekke reaksjoner. Flere har tatt til orde for at faren er hyklersk på Twitter, ifølge News.

«TimeOut… Did Charlie Sheen have a problem with his data without being 18 years old for OnlyFans? Er han er redd for at noen skal behandle datteren som kvinnene han har misbrukt gjennom årene??”, skriver en.

Bakgrunnen for kritikken er blant annet rettet mot skuespillerens ofentlige sammenbrudd tilbake i 2011, hvor han skapte overskrifter for bisarre påstander om at han hadde drukket «tigerblod».

Sheen har også blitt anklaget for vold, og i 2020 skapte han igjen overskrifter etter at han ble anklaget for å ha forgrepet sec på tidligere barnestjerne Corey Haim (51).

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 19 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB scanpix / Rød Løper
see more

Krangel

Forholdet mellom Richards og datteren har imidlertid vært anspent de siste årene. I forkant av Sams valg om å bli med på den omstridte nettsiden befant de seg nemlig i en offentlig uenighet.

I September 2021 hevdet Sami at hun var «fanget» i et «voldelig hjem» under sin tid hos Richards og hennes nåværende ektemann, Aaron Phypers (49).

In måned senere kunne Sheen bekrefte at 18-åringen hadde flyttet inn hos han, og at hun ikke lenger gikk på skolen.

I etterkant har tilsynelatende mor og datter funnet tilbake til hverandre, da de i år hyllet hverandre under Samis 18-årsdag og morsdagen.

LES OGSÅ: Amber Heard: Kommer med nye innrømmelser

Leave a Reply

Your email address will not be published.