Christer Falck, Robinsonekspedisjonen | Christer Falck avslører nådeløs oppførsel: Anklaget deltaker for pedofili

Christer Falck (52) er mest kjent som mangeårig programleder for realityprogrammet «Robinson ekspedisjonen», før programet gjorde comeback i fjor i ny drakt med ny programleder.

Det kanskje mange har glemt er at Falck selv var med som deltaker i den første sesongen av den norske versjonen. Han kjempet seg til og med frem til en seier, for han deretter tok over programlederrollen for Nils Ole Oftebro (77) året etter.

Les også: Linnea Myhre kom med sterk kritikk av ny reality series. Nå slår Christer Falck knallhardt tilbake

Falck har ellers markt seg med sine sterke meninger om alkohol og tobakk, og er selv avholdsmann. have har tidligere visit å være in kranglefant i medianoe han nylig selv innrømmet i en podkast da han mimret tilbake til TV-debuten i 1999 og sin nådeløse taktikk.

Nådeløs oppførsel

Da Falck gjestet podkasten “Wolfgang Wee uncut” forrige måned tok programleder Wolfgang Wee (40) opp en oppsiktsvekkende hendelse Falck tidligere har fortalt om i en annen podkast, «Lotion & Smedstad»for et par år siden.

Etter å ha «sneket» seg frem til en deltaker-plass og sittet værfast på et hotell i Filippinene, var Falcks plan for å vinne «Robinson ekspedisjonen» klar. Det var én deltaker han hadde valgt ut som han skulle eliminere først.

– Det var en fyr fra Bergen som var litt nedlatende mot en litt eldre bingovertinne, da tenkte jeg – jeg skal ta han med en gang vi kommer ut på øya, sier han i podkasten.

Falck forteller at han raskt sørget for at kameraene var til stedet for han huket tak i meddeltaker Elisa Røtterud (42), som i senere tid er blitt kjent som influenser, til side og planter et brutalt rykte om deltakeren som bodde på naborommet ved siden av they have.

«Du faen jeg har lyst til å fortelle deg noe, men det er litt vond bismak med det. Du vet han fra Bergen? Jeg møtte han i korridoren med to horer å hotellet. En jente som var 12-13 år og en som var 16-17 år, og da hadde han sagt til hun eldste: “Go home, you are too old”, gjenfortalte Falck.

«Men jeg syntes ikke vi bør si det til noen, la oss heller bare få stemt han hjem. Jeg syntes ikke han fortjener å være her», sa han videre til Røtterud.

Nettavisen har vært i kontakt med Christer Falck som ikke ønsker å kommentere noe ytterligere enn det han sier i podkasten.

Avslørte bløff

Akkurat som 52-åringen hadde sett for sec, kom de fire andre damene på laget løpende bort for å høre om det de nettopp var blitt fortalt stemte. Deretter inngikk de alle en avtale om å stemme ut Falcks offer ved første øyeråd.

Da de ble samlet til det første øyerådet, der deltakerne skulle stemme ut en person, var planen klar, nemlig stemme han ut.

Les også: Christer Falck avslører babynyhet: – Vi krangler litt om navn

Etter at den ene navnelappen etter det den andre var stavet med vedkommendes navn, skjønte vedkommende selv til slutt at han var blitt lurt og så seg nødt til å måtte reise hjem.

Falck beskriver øyeblikket som det mest umenneskelige han har gjort på TV og røper at TV 3 klipte vekk hele hendelsen, ettersom det rett og slett var for drøyt å vise på norsk TV.

Det han derimot minnes var at han raskt etter øyerådet tok jentene han hadde lurt til side og avslørte bløffen.

«Bare så dere vet det, alt det med han fra Bergen var ikke sant, men jeg er i stand til å gjøre ganske mye kjipe ting mot de som er kjipe mot meg så det lønner seg å være vennen min», fortalte han til de andre deltakerne han nettopp hadde lurt trill rundt.

Etter det forteller Falck at han hadde alle deltakerne i sin rubber hand gjennom programt og klatret seg til slutt helt til førsteplassen.

Ville skille sec ut

Falck forteller at det var med hans «dandy-jean paul-look» og kompromissløshet at han «sneik» i køen foran de fem tusen søkerne, og fikk én av de seksten plassene til ekspedisjonen.

– Jeg skrev om kompromissløsheten min som selvfølgelig var spissa noe jævlig: «Jeg HATER kjøtt, jeg HATER alt som er ræva og dritt også videre», hevdet Falck at han skrev i søknaden til realityprogrammet.

In av hans mange taktikker var å skille seg ut fra den vanlige “typiske” jobbsøknaden, som han regner med de fleste skrev.

Les også: Storm mot VG-journalist – harde anklager fra Christer Falck

Skull psyke by andre deltakerne

Falck følte derimot at produksjonen hadde høye forventninger til han og var nødt til å gi produksjonen litt valuta for pengene sine. They have la derfor in the form of som senere skulle skremme de andre deltakerne.

Produksjonens første dager ble rammet av en tyfon og dermed ble alle deltakerne stuet inn på hvert sitt hotellrom hvor de ikke hadde lov til å snakke med hverandre.

Les også: High category: Christer Falck (52)

Falck forteller at man i ny og ned fikk et glimt av deltakeren på naborommet, men det var det. Da de til slutt ble samlet for å få informasjon om værsituasjonen, var 54-åringen rask med å gi ett spydig inntrykk av seg selv for å psyke ut de andre deltakerne.

– Hvis det er noen som prøver å si noe litt morsomt da må du bare sørge for å drepe situasjonen med non-verbal kommunikasjon, sier han.

Men dersom det var en som var kul som noe, gjorde han det motsatte ved å smile for å vise den person at de er like.Leave a Reply

Your email address will not be published.