entertainments

Date with Brad Pitt

Written by admin

I 12 år var Brad Pitt (58) og Angelina Jolie (47) et av Hollywoods heteste par. Sammen will play barna Maddox (20), Pax (18), Zahara (17), Shiloh (16) and tvillingene Knox and Vivienne (14).

I 2016 kom imidlertid sjokknyheten om in duoen skulle skillesetter kun to år som ektepar.

I etterkant av bruddet har seksbarnsfaren blitt koblet til en rekke kvinner, blant annet ekkona jennifer aniston (53), skuespillerkollega Kate Hudson (43) “Arrest Development”-stjernen Alia Shawkat (33).

På stevnemøter

not hevder People in Hollywood-stjernen prøver å gjøre det beste ut av livet sitt etter den vonde skilsmissen for seks år siden.

– Han har en stor gruppe kreative venner i Los Angeles som han tilbringer tid med. Han dater, men han er ikke i et seriøst forhold for øyeblikket, forteller en venn nær skuespilleren til nettstedet.

LATEST: Jennifer Aniston var spoke in full about her strength om tiden better «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube
see more

Pitt and Jolie will ligget i in bitter step om omsorgsretten for barna etter bruddet. Det var Jolie som først lever inn skilsmissepapirene og via sin talsperson fortalte hun den gang til us weekly in valget ble tatt fordi «det er det beste for familien».

Det kom også frem at en av grunnene til at 47-åringen valgte å forlate «Fight Club»-stjernen skal ha vært en hendelse som angivelig skjedde mellom ham og Maddox om bord på et fly i 2016. I tillegg skal Pitt ha Slitt med alcohol problemer.

Til tross for det betente forholdet og pågående juridiske tvister mellom eksene, så prøver 58-åringen å tilbringe kvalitetstid med barna.

– Brad har middag med de yngste barna når alle i Los Angeles. Siden ungene har blitt eldre nå, så har de alle egne liv og venner. Han har fremdeles et ganske godt forhold til dem, deler kilden.

GJENFORENT: Jennifer Aniston and Brad Pitt starred in their first gang in 2001.
see more

Videre skriver nettstedet at den «Bullet Train»-aktuelle stjernen fokuserer på filmene sine, det franske slottet Miraval som han eier i Frankrike, samt andre lidenskaper.

– Han elsker arkitektur og kreativitet. They have lever sitt beste liv of him under omstendighetene.

“Ekte smerte og ekte glede”

Sist maned åpnet Brad Pitt selv opp om ensomhet og depressjon.

– Jeg har alltid følt meg veldig alene i livet. Alene da jeg vokste opp som barn, og til med og alene her i Los Angeles. Det er først nylig jeg har hatt en større omfavnelse av vennene mine og familien min, avslørte han i et intervju med magasinet GQand strong:

– Hva er den linja? Det var enten Rilke eller Einstein som sa det. Men det var noe om at når du kan gå med paradokset, når du bærer ekte smerte og ekte glede samtidig, så er det modenhet og vekst.

STOR ALDERSFORSKJELL: Ekteparet Quran og Cheryl McCain har fått Millioner av følgere på TikTok etter å ha delt kjærlige videoer fra forholdet. Nå har de også startet med OnlyFans. Video: Rød Løper
see more

Deretter beskrev seksbarnsfaren ting som bringer ham glede, blant annet musikk. Og samtidig forklarte han at følelsene av lykke ikke dukket opp hos ham for nylig.

– Jeg beveget meg alltid med strømmene, drev på en måte videre til den neste. Jeg tror jeg har tilbragt år med en liten form for depresjon, og det var ikke før jeg forsonet meg med dette ved å prøve å omfavne alle sider av meg selv – det vakre og det stygge – at jeg har klart å fange de gledesøyeblikkene, delte have i intervjuet.

LES OGSÅ: Skal has a brudekjoler

About the author

admin

Leave a Comment