entertainments

Derfor er ikke Audrina Patridge and Lauren Conrad venner lenger

Written by admin

I 2006 rullet first episode av den popular MTV-series «The Hills» over TV-skjermene i USA og gjorde hovedpersonene til noen av landets heteste realitystjerner.

«The Hills» bød på mye drama, høy partyføring, plastisk kirurgi, trøblete forhold og alle tenkelige skandaler in ekte reality series bør inneholde.

Denne uken kom «The Hills»-stjerna Audrina Patridge (37) ut med en splitter ny bok, «Choices: To the Hills and Back Again», som kommer med flere avsløringer fra bak kulissene til TV-programmet.

In av tingene hun skriver om er hvordan vennskapet med «The Hills»-kollega og tidligere bestevenninne Lauren Conrad (36) tok slutt.

TO RETURN: Kristin Cavallari gjorde comeback i «The Hills: New Beginnings». Video: MTV
see more

– Veldig Controller

«Det er grunner til at hun og jeg ikke er venner lenger, og det var mye uro mellom oss som vi ikke kunne snakke om under opptak på den tida», skriver hun i boka, referert i too fabulous.

Patridge og Conrad hadde også samme management, noe som også ledet til konflikt mellom duoen.

Førstnevnte følte nemlig at reality-kollegaen fikk mange av mulighetene som i utgangspunktet ble sendt til henne. Selv om hun klandret agentne for dette gikk det ut over vennskapet.

«Jeg syntes også at hun var veldig kontrollerende over vennene sine. Hvis du er i kretsen hennes, må du gjøre og si hva Lauren gjør og sier. Ellers er du på utsida”, Fortsetter Patridge.

TUNGT: Stephanie Pratt, kjent fra den amerikanske dokusåpen “The Hills”, har tidligere slitt med avhengighet. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper
see more

Forhold med eksen

Det var imidlertid særlig en ting Patridge ikke kunne tilgi Conrad for.

Patridge hadde et av og på-forhold med Justin Bobby Brescia (40) gjennom hele serien. Mens kameraene var på virket det som om bestevenninna hatet Brescia, imidlertid skal tonen ha vært en annen utenfor arbeidstid.

Forfatteren skriver nemlig at Brescia skal ha møtt på Conrad i Vegas, på et tidspunkt hvor han og Patridge hadde slått opp, og hooket opp med venninna.

«Da jeg hørte dette, følte jeg meg så forrådt», fortsatte Patridge og la til at ingen av partene har innrømmet affæren overfor henne.

Advarte ikke eksène

I et eksklusivt intervju med US Weekly like for utgivelsen av den nye boka kom den tidligere realitystjerna med en annen avsløring.

Patridge fortalte at hun ikke ga noen av sine tidligere flammer beskjed om at hun utleverte deres kjærlighetsliv i boka.

TO RETURN: Ti år etter at «The Hills» ga sec, var gjengen tilbake med en ny sesong. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper
see more

– Boka er ikke in avslørende sjokkbok. Den er ikke negativ til noen eller avslører noens hemmeligheter eller noe. Det er ikke sånn jeg er, og det er ikke det jeg gjør. Den handler bare om meg og mitt perspektiv, og hva jeg gikk gjennom med hver av disse menneskene. Så når de leser den, tror jeg ikke noen av dem kommer til å bli opprørt.

First steps to share with Leonardo DiCaprio (47) and Kevin Connolly (48).

– Vi likte hverandre veldig godt. Vi snakket og holdt kontakten litt etter and vi gjorde det slutt. Jeg har ikke annet enn gode minner om Chris. Han var virkelig en av de mest normale menneskene jeg noen gang har møtt i LA, sa hun til nettstedet.

About the author

admin

Leave a Comment