Sports

– Det begynner å bli prekært – VG

Written by admin
FRUSTRERENDE: Manchester United skuffet stort i sesongen som var. Starten på overgangsmarkedet har heller ikke vært mye å skryte av.

Tidligere Manchester United-manager Ralf Rangnick mind laget trengte 10 nye spillre. Foreløpig står de uten in this signering.

Publisher:

Som så mange sommere for blir Manchester United koblet to store navn. Darwin Núñez (22), Christian Eriksen (30), Frenkie de Jong (25) and Antony (22) er blant navnene som har vært flittig nevnt, men enn så lenge har ikke klubben som kom på 6. plass i Premier League signert es inthis spill ennå.

– Det er viktig in the inn of the tidlig of the spill kommer until the preseason. Det er ikke holdig hvis United sin overgangssommer utvikler seg til å bli stress og kaos og påfølgende kritikk. Det er fortsatt tidlig, men det begynner å bli prekært, sier fotballkommentator i Viaplay Kasper Wikestad til VG.

NY MANAGER: Erik ten Hag led the Manchester United comment session.

– Det haster in god of. Ordlyden da ten Hag skulle ta over var at de kanskje måtte ha en halv ny stand, og da bør hvert fall enkelte være på plass ganske snart, sier fotballkommentator i TV 2, Simen Stamsø-Møller.

Manchester United has played in the Europa League i 2017. Flere av flooderne koblet til klubben har valgt andre arbeidsgivere.

Núñez vagte å dra til Liverpool i en avtale som skal ha en totalpakke på i overkant av en billion crowns. Ifølge The Guardian skal også Eriksen ha sagt nei til å komme til klubben.

– Deter en helt ny tid. Tidligere kunne United plukke det de ville, sier Simen Stamsø-Møller.

MÅL: Darwin Núñez ble solgt fra Benfica. They have scoredt i kvartfinalemøtet i Champions League mot sin nye klubb.

Forrige sesongs manager Ralf Rangnick mind at klubben trengte opp mot 10 nye spill for å kunne hevde sec i toppen igjen. Den eneste forandringen enn så lenge er et managerskifte, inn portene har Erik ten Hag kommet.

– Det er helt umulig å si hvordan dette blir. At problemene er større enn å bare skifte manager tror jeg de siste ti årene tydelig har bevist, sier Wikestad.

AJAX-KJENNING: Barcelonas Frenkie de Jong fikk sitt store gjen nombreudd under Erik ten Hags Ajax-styre.

Håpet om å sikre seg de Jong fra Barcelona og Antony fra Ajax er likevel ikke ute. Det skal nærme sec en overgang for vingen fra Ajax. Samtalene mellom Barcelona og Manchester United for de Jong skal være pågående.

– Den type de trenger aller mest er Frenkie, for å fylle rollen på midtbanen. Nemanja Matic har ikke fungert og Scott McTominay er kanskje ikke helt god nok for å være med på å ta steget helt opp, sier Wikestad.

TUNG BØR: Midtbanespillerne Nemanja Matic (tv) and Scott McTominay (th) har fått mye kritikk for deres prestasjoner. Matić spill neste sesong i Roma.

Stamsø-Møller mener det er helt nødvendig med store utskiftninger i floodertroppen, og kommer med en rangering over hva han synes er mest nødvendig:

  1. Aller mest har de behov para en defensiv midtbanespiller. Declan Rice på West Ham hadde vært «tipp topp».
  2. From trenger to bedre midtopper. Raphaël Varane og Harry Maguire har til tider vist at de kan fungere sammen, men det har etter hvert blitt tydelig at det ikke holder mål.
  3. In Ny Spiss. Cristiano Ronaldo er veldig bra, men de trenger en til. Det virker ikke som at Jadon Sancho og Marcus Rashford har det som skal til for å spill spiss på et virkelig topplag.
  4. In ny høyreback. Hverken Aaron Wan-Bissaka eller Diogo Dalot er gode nok.

Manchester United goes from 35 to 34 minutes from Manchester City and Liverpool during the session.

– De må lykkes på overgangsmarkedet for å kunne ta inn på dem, og for å kunne holde unna for Leicester og West Ham, sier Viaplay-kommentatoren.

LEGEND: Sir Alex Ferguson of the Premier League 13 ganger med klubben. Her fra hans siste sesong som manager i 2013.

De er likevel ikke i tvil om at klubben som har vunnet ligaen 20 ganger vil komme tilbake til gammel storhet.

– De har jo alle forutsetninger for å komme tilbake til der de var. Vi skal ikke glemme at de for et drøyt år siden var nummer to på tabellen, sier Wikestad.

– Jeg tror bunnen er nådd for United. Jeg tviler på at United kommer til å være så lavt nede som de har vært nå, sier Stamsø-Møller.

About the author

admin

Leave a Comment