Sports

– Det er offisielt in “bromance” – VG

Written by admin

(Novak Djokovic – Nick Kyrgios, 4–6, 6–3, 6–4, 7–6) Tittelgrossisten mot finaledebutanten, maskinen mot bråkmakeren – tittelforsvarer Novak Djokovic (35) måtte virkelig kjemp for sin 21. Grand Slam-tittel mot Nick Kyrgios (27). Sistnevnte fyrte av flere verbale salver underveis.

Publisher:

– Hun skriker til meg midt under serve min i at Wimbledon-finale. Du trodde ikke på meg og da gjorde hun det igjen, som nesten kostet meg gamet. Send henne ut, sa Kyrgios til dommeren etter å ha ment seg forstyrret av en tilskuer mot slutten av tredje sett.

– Det er hun i kjolen som ser ut til å ha drukket 700 drinker, bror, fortsatte han, etter at han krevde at teamet hans skulle ta affære og ikke bare «slappe av».

De to finale-duellantene fulgte hverandre tett i tredje sett og Kyrgios var 40–0 opp i sitt femte servegame for Djokovic hentet seg voldsomt inn og til slutt klarte å bryte. Kyrgios var tydelig frustrert på sine egne of him i spillboksen og serverte in lang diatribe better and det hadde raknet.

Djokovic, han beholdt roen og servet inn tredjesettet, som dermed gjorde at han tok ledelsen med 2–1. Det fjerde settet vant Djokovic på tie break og etter kampen var Kyrgios langt roligere.

– Jeg er ekstremt fornøyd med resultant og det er det beste resultant i min karriere. Forhåpentligvis er jeg her igjen en gang, sier han til arrangøren – iført rød caps, set trolig brudd med Wimbledons kutyme om hvit bekledning.

– Nick, du kommer tilbake. Jeg respekterer deg enormt mye, du er en fantastisk atlet og person. Jeg trodde aldri jeg skulle si så mange fine ting om deg, med tanke på det forholdet vi har hatt. Det er offisielt in «bromance», sier Djokovic – og viser til feidene de to har hatt mot hverandre.

1 / 4

VINNEREN: Novak Djokovic feirer etter å ha vunnet sin fjerde strake Wimbledon-tittel.

27-åringen Kyrgios kom til sin first Grand Slam-finale etter at Rafael Nadal måtte trekke seg fra semifinalen med in skade i magen, og australieren fikk dermed langt mer hvile enn sin serbiske rival for finalen.

Ikke bare det: I beg foregående møtene mellom fiendene som ble until «brødre»har Kyrgios stukket av gårde med seieren.

Det første settet brøt australske Kyrgios tidlig og kunne til slutt serve hjem til 6–4. Kyrgios var skarp, presis og phenomenal i grunnspillet, Djokovic hadde – som så mange ganger for i denne Grand Slam-turneringen – starttrøbbel.

Som også så mange ganger før i årets Wimbledon-turnering: Djokovic slo tilbake med et brudd tidlig i det andre settet, hans første brudd noen gang mot Kyrgios. Australieren begynte å vise følelser, først og fremst frustrasjon, serberen smilte rolig for seg selv da han så det – og servet inn til 6–3 i sett to.

1 / 3

TO IMPOSE? Internett-helten prins George med hertuginne Kate.

I fjerde sett kom han med et nytt utbrudd etter å ha bommet på en lobb rett ved nettet. Australieren er kjent for sitt temperament de él, og har tidligere uttalt at han ikke har en trener «fordi jeg ikke vil legge den byrden på noen».

Ved hans gjentatte utbrudd kom publikum med både jubel og buing mot den eksentriske 27-åringen. Djokovic satt stille i baten og malte Kyrgios i sentk.

Ingen klarte å bryte i fjerdesettet og dermed ble det tie break. Der hadde serberen full kontroll etter flere kostbare feil fra Kyrgios, Djokovic forsvarte Wimbledon-tittelen og tok med det sin 21. Grand Slam-tittel i en eventyrlig karriere. Kun Rafael Nadal (22) will shoot.

Samtidig befester 35-åringen no posisjon Wimbledons nye konge. Han har vunnet fire på rad og seks av de åtte siste turneringene.

About the author

admin

Leave a Comment