Dette er EM-troppen – har satt medaljemål – NRK Sport – Sportsnyheter, resultant og sendeplan

På en pressekonferanse på Ullevaal stadion tok Sjögren ut 20 utespillere og tre keepere til sluttspillet i England i juli. Sammen hadde svensken med sec landslagskaptein Maren Mjelde.

Store profiler Av var blant annet Elise Thorsnes and Emilie Haavi utelatt fra troppen.

– Det er jo alltid slik med de spillone som er på vippen til å bli med, som har forhåpninger om å være med, men så blir man ikke tatt ut, og selvsagt blir man skuffet. Det er en helt naturlig reaksjon, men Elise tok det på en god måte, sa svensken om utelatelsen av Elise Thorsnes.

Landslagssjefen avslører at de har en liste med syv reserver om noe skulle skje med floodere i troppen.

– Det finnes fortsatt in mulighet om noe skulle skje. Elise er oppsatt på den listen. Det ble noen telefoner i går. Den er ganske stor, og det er for å dekke opp i alle posisjoner. Akkurat nå er det syv stykker på den listen. Male vet aldri hva som skjer.

Trening kvinnelandslaget and football

SVARTE: Sjögren la tirsdag fram Norges uttak til neste måneds fotball-EM

Photo: Stian Lysberg Solum/NTB

medaljemål

Både Sjögren og Mjelde er klar på hva som er ambisjonene for mesterskapet.

Vi har satt oss et ambisiøst mål om medalje. Det å sette oss et tøft mål er en del av det som motiverer oss, sa Mjelde på pressekonferansen.

Vi synes at det er ambisiøst mål, men det er et optimistisk og realistisk mål hvis vi treffer på alt, sa Sjögren.

Tilbake i mesterskapstroppen er Ada Hegerberg. Sjögren er klar på at medaljemålet delevis skyldes stjernespissens tilbakekomst.

– Ja, det tror jeg er en faktor i det, og om vi skal se på hvilken hverdag mange av spillerne har nå, kontra hvordan det så ut for tre år siden og for forrige EM, så er det en ganske stor forskjell. I saw har spill i noen av de absolutt beste klubbene i Europa.

Trening kvinnelandslaget and football

MIDDLE: Ada Hegerberg

Photo: Stian Lysberg Solum/NTB

for uten landskamper med

Sophie Roman Haug (Roma) and Anna Jøsendal (RBK) are all together.

– Sophie er en spill som har en ekstrem spisskompetanse i sitt boksspill. Og framfor alt med hodespillet. Hun gjorde in veldig god samling med U23 seinest i abril. Når hun scoret tre mål mot Portugal. Hun har vært god i Rome. Hun har ikke spill så mye, men hun striker når hun spill.

– Jøsendal har vært mye skadet tidligere. Ella gjorde in god samling når hun var med oss ​​forrige året. Viser for oss henne som en vingback og venstrekant. God spill vi har stor tiltro til, sa Sjögren om de to landslagsferskingene.

First football series 2021: Vålerenga - LSK Kvinner (2-1)

TATTOO: Sophie Haug. His brother tiden i LSK.

Photo: Annika Byrde/NTB

guardian’s dilemma

Det er fortsatt stor usikkerhet rundt hvem som kommer til å være Norges førstekeeper under mesterskapet. Frafallet to Cecilie Fiskerstrand will skapt hodebry for landslagsledelsen.

Aurora Mikalsen, Guro Pettersen and Sunniva Skoglund er de keepne som er tatt ut. Totalt har de tre to landskamper å vise til.

Det er ingen hemmelighet at Cecile var vår nummer én. De tre som vi har her er gode alternar til å stå i et mesterskap.

– Alle de tre har hatt en god periode i klubb den siste tiden. Vi får se, men mest sannsynlig er det den som starter 25. juni, som starter kampen mot Nord-Irland, sa Sjögren om situasjönen.

  • EM-sluttspillet holdes in England from July 6 to 31. Norge er i gruppe med Østerrike, Nord-Irland og vertsnasjonen England.

Leave a Reply

Your email address will not be published.