Eksmannen forsøkte å storme bryllaupet – VG

GIFTAR SEG: Popstjerne Britney Spears giftar seg med kjærasten, skodespelar Sam Asghari.

Britney Spears without eksmann Jason Alexander skal ha blitt arrestert under eit forsøk på å krasje bryllaupet hennar med Sam Asghari, skriv fleire amerikanske medium.

Publisher:

Popstjerna without eksmann Jason Alexander sent directly to Instagram and det have nærma seg Britney without heim i Thousand Oaks i California, der have vart stoppa av sikkerheitsvakter.

I videoen seier han til vaktene at Britney hadde invitert han, at han var hennar første ektemann og at han skulle krasje bryllaupet, men vaktene ber han dra, for det blir fysisk – og videoen stoppar.

Både TMZ, Fox News and ET Online melder on Alexander vart arrestert utanfor huset.

Ifølgje opplysningar til TMZ er Alexander arrestert for å ferdast på andre sin eigedom utan løyve, vandalism og to tilfelle av vald i forbindelse med heendinga. Han skal også ha ei arrestordre mot seg for tjuveri i eit anna land, og framleis vere i varetekt.

EKSMANN: Jason Alexander and Britney var gift at 55 years in 2004, for bryllaupet vart annullert. Su saman med to kvinner med klede frå “Beverly Hills Pimps and Hos” under butikkopninga i 2006.

Alexander dukka også opp for å ofentleg støtte Britney under #FreeBritney-markeringane. Han deltok under ein demonstrasjon i Los Angeles i 2020, der han hevda til media at han og Britney nyleg hadde snakka saman, skriv TMZ.

Three ekteskap

Spears og Alexander har kjent kvarandre frå barndommen, og i 2004 gifta dei to seg i Las Vegas, men berre 55 timar seinare var bryllaupet annullert. Noko have hevda Britney if mor og hennar management of her sto bak.

Ti månader seinare gifta Britney seg med med Kevin Federline, eit ekteskap som varte i tre år, fram til skilsmissen i 2007.

Don’t gift ho sec med skodespel Sam Asghari.

PREVIOUS: Ifølgje kjendisnettstaden TMZ skal Britney Spears og Sam Asghari gifte seg her i Los Angeles torsdag.

Utan mor og far

TMZ Meldte natt til torsdag norsk tid at Britney og Asghari skal gifte seg i ein intim seremoni med 100 utvalde slektningar og vener.

Ticket av eit stort, kvitt telt rigga opp i Los Angeles skal vere staden for bryllaupet.

Ifølgje kjendisnettstaden er Britneys storebror Brian Spears (45) invitert, men ikkje mora Lynne (67), faren Jamie (69) eller eller Jamie Lynn (31).

Britneys a tenåringssøner på 15 og 16 år skal heller ikkje vere til stade i bryllaupet. Det opplyser Mark Vincent Kaplan, som er advokaten til Kevin Federline – Britneys fråskilde ektemann og barnas far.

talk out in front of the Spears family i kjølvatnet av det omstridde verjemålet som Britney fekk rettsleg hjelp til å lausrive seg frå før jul i fjor.

spontaneous abortion

Ekteskapet blir det første for Asghari. Tidlegare i vår kom nyheita om at han og Britney saman barn salemen i mai kom den sad beskjeden om at ho hadde spontanabortert.

Snart fem år har gått sidan britney bekrefta in ho hadde forelska seg i Asghari, som da jobba som personleg trenar. Paret møttest under innspeling av musikkvideoen til «Slumber Party» i 2016, der have appeared som hennar flamme de la.

I fjor haust forlova dei seg.

Asghari er i ferd med å slå seg opp som skodespelar og har dei siste åra vore å sjå i blant anna «NCIS», «Hacks», «The Family Business» og «Black Monday».

Hans største rolle til no er i den komande thrilleren «Hot Seat» by Mel Gibson (65). Filmen er ferdig spelled inn, men har ikkje hatt premiere.

Asghari, som er født i Teheran og vakse opp i USA, har tidlegare gått ut og takka sin meir berømte kjæraste for draghjelp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.