entertainments

Elon Musk, Kjendis | Skapte overskrifter etter hemmelig tvillingfødsel. Det er langt fra første gang

Written by admin

Som en av verdens største gründere og forretningsmenn skulle man kanskje tro at Elon Musk (51) har en timeplan fylt med kun jobb – men de siste to tiårene har han også hatt tid til å bli pappa. Og ikke bare til ett barn, men til totalt ni.

Tidligere denne uken ble det kjent in Musk fikk tvillinger med toppleder i Neuralink, Shivon Zilis (36), i all hemmelighet i November 2021. Da hadde han to år tidligere fått en sønn med artisten Grimes (34), og duoen fikk også en datter måneden etter at de til nå ukjente barna ble født.

Les også: Elon Musk fikk hemmelige tvillinger with ansatt

Også sistnevnte datter ble holdt hemmelig and stund for babynyheten ble delt. Og dette er langt fra første gang Musk og barna skaper overskrifter i kjendispressen verden rundt.Mistet ti uker gammel sønn

Musk fikk seks barn med sin første kone, den kanadiske forfatteren Justine Wilson (49). Duoen møttes da de gikk på Queen’s University i Ontario, Canada, og giftet seg i 2000.

I 2002 fikk from sitt første barn sammen, sønnen Nevada Alexander Musk. Han døde ti uker senere i krybbedød. Musk har sjelden uttalt seg om tapet av sønnen, men nevnte ham i en e-post sendt til faren til en 18 år gammel gutt som døde etter en bilulykke i en Tesla tilbake i 2018, ifølge Bloomberg.

Les også: Sophie Elise etterlyser vitner etter trafikkulykke

«Det finnes ikke noe verre enn å miste et barn. Min førstefødte sønn døde i armene mine. Jeg kjente hjertet hans slå»skrev gründeren i e-posten til 18-åringens far den gang.

Men Musk og Wilson ga ikke opp drømmen om barn, og fikk de neste fem årene fem barn sammen.

Datteren fjernet Musk-navnet

Tvillingene Griffin og Vivian (18) kom til verden i 2004, mens trillingene Kai, Saxon og Damian (16) ble født i 2006.

Datteren Vivian ble født Xavier, og kom nylig ut som transperson. Hun skapte overskrifter for kort tid siden da hun offisielt søkte om å bytte ikke bare fornavnet sitt, men også etternavnet. I rettsdokumentene opplyste hun om at hun «ikke lenger ønsker å være i slekt med sin biologiske far de ella på noen som helst måte». Hun har nå tatt de ella morens etternavn de ella.

Musk har tidligere skrevet på Twitter in han støtter transpersoner, men in «alle disse pronomenene er et estetisk mareritt». Om dette er en av årsakene til at datteren har tatt avstand til faren nå som hun har fylt 18 år, er ikke kjent.

Les også: Realityprogram fikk 781 klager på en måned

Musk og Wilson skilte lag i 2008. I 2010 åpnet Tesla-gründeren opp om skilsmissen overfor Business Insiderder han fortalte at han tilbringer all tid han kan med barna sine.

– Så godt som all tid jeg ikke bruker på jobben, bruker jeg på guttene. De er mitt livs store kjærlighet, sa han da.Babynavn brot loven

Etter skilsmissen giftet Musk seg med med «Westworld»-stjerne Talulah Riley (36). Duoen var gift fra 2013 til 2016, men fikk aldri barn sammen. Siden datet have skuespiller Amber Heard (36) and kort periode for have ble sammen med Grimes.

Etter to år som kjærester ønsket Musk og Grimes at sønn velkommen til verden i mai 2020.

Sønnens ankomst skapte store overskrifter, i hovedsak grunnet navnet han ble tildelt av foreldrene. I første omgang kalte de nemlig sønnen X Æ A-12, men grunnet loven i California så de seg siden nødt til å bytte det til X AE A-XII.

«Æ» og «12» er nemlig ikke med i det engelske alphabetet, og kan dermed ikke brukes i navn i den amerikanske delstaten.

Navnet skapte uansett mye rabalder, og både Musk og Grimes har sett seg nødt til å meningen bak fork. Ifølge Musk var det Grimes som kom opp med navnet – som er en kombinasjon av den ukjente variabelen (X), kjærlighet, kunstig intelligens (Æ) og prototype til duoens favorittfly, SR-71 (A-12). X AE A-XII kalles imidlertid kun for X til vanlig.

x and y

Også da Elon Musk og den kanadiske artisten fikk sitt andre barn ble det mye skriverier om duoens valg av navn.

Nyheten om datterens ankomst var det moren selv som slapp i et intervju med vanity fair me mars i år. Da hadde hun tre måneder tidligere blitt mamma for andre gang via subrogati. I intervjuet fortalte hun at den lille jenta hadde fått navnet Exa Dark Sideræl, men at hun går under kallenavnet Y. Sønnen kalles som nevnt X – så de har X og Y.

Navnet fikk spesielt Twitter til å reagere, der flere delte sine tanker om det originale valget.

“Vær så snill, ikke la Grimes og Elon gi barna sine navn uten tilsyn”, spøkte on Twitter-bruker.

En annen delte en ironisk «bruksanvisning» på hvordan man kan få et liknende navn ved å olfato panna i tastaturet:

Fikk tvillinger with ansatt

Måneden før Exa Dark Sideræl kom til verden ble altså Musk også tvillingpappa igjen.

Det var som nevnt i november 2021 in Sichon Zilis, overthrew Musk-selskapet Neuralink, fikk tvillinger. Det kom frem i rettsdokumenter innhentet av Well-informed personsom viste at Musk og Zilis søkte om at de skulle få Musk som etternavn.

Les også: Slår hardt tilbake best bilderedigeringsanklager

Søknaden ble sentt inn i Austin, Texas, der tvillingene er født, og godkjent av en dommer i april. Hva barna heter utover Musk er imidlertid ikke kjent – ​​​​ei heller barnas kjønn.

Det er heller ikke kjent om Musk og Zilis har noe forhold utover at de har barn sammen. Musk and Grimes gikk derimot fra hverandre i september 2021før datterens fødsel, uten at det er kjent om Zilis’ graviditet hadde noe med dette å gjøre.

About the author

admin

Leave a Comment