entertainments

Eminem and Snoop Dogg, Beyonce and Taylor Swift – VG

Written by admin
FARGESTERK: Men Taylor Swift søker jordfargene på sin nye filmlåt «Carolina».

… pluss total (epi) krise by Ozzy Osbourne and norgesaktuelle Jeff Beck: Her er lydsporet til helgen.

Publisher:

Taylor Swift-“Carolina”

VG:s terninger viser 4 prikker

Ny låt fra Taylor Swift and hennes faste produsent Aaron Dessner (The National). «Carolina» featured figure and traileren til den kommende storfilmen «Where The Crawdads Sing». Selve sangen glir jordfarget og kontrollert av gårde, med banjo, mandolin og fele blant virkemidlene. Dette er klassisk post-«Folklore»-Swift: Elegant og vakkert, men ikke alltid enormt spennende rent melodisk. Likevel in order avveksling fra nyinnspillingene av de gamle låtene.

Beyoncé – “Break My Soul”

VG: s terninger visor 5 prikker

Beyoncés syvende album «Rebirth» kan ventes helt på tampen av fellesferien, ifølge ryktene. “Break My Soul” was en energisk og dansbar smakebit som egenhendig kan redde sommerfesten. Newest sample showcases New Orleans bounce icon Big Freedia and Robin S’s house master 90-inch “Show Me Love” for men on the move sine ginger para hovedpersonens sedvanlig oppsiktsvekkende vokal – omsvøpt av et uttrykk som kler den godt. Para noen blir nok dette para gneldrete og monotont. From får finne sec at annen fest.

Kacey Musgraves – “I Can’t Help Falling In Love”

VG:s terninger viser 4 prikker

Det blir en del Elvis i monitor fremover, ser det ut til: I forbindelse med Baz Luhrmanns nye film om den amerikanske legenden, har regissøren i kjent stil utstyrt soundtrack med en rekke nytolkninger av låtene han udødeliggjorde, signert blant andre Eminem, Doja Cat, Tame Impala and Stevie Nicks. Også Kacey Musgraves, da, som gjør en totalt nedstrippet versjon av en kjærlighetshymne man lett kunne mistenke var utspilt for godt. Hun trenger kun stemme og piano for å servere en minneverdig tapning, men ella kunne muligens tillatt seg flere friheter underveis.

Eminem & Snoop Dogg – “From The D 2 The LBC”

VG:s terninger viser 3 prikker

Nei, Eminem impose yourself ikke i samme grad med seated bidrag på Elvis soundtrack, der han sammen med Cee-Lo Green to paraphrase “Jailhouse Rock” for “The King and I”. Denne uken er han tilbake med en enda gjevere gjest. Snoop Dogg and Eminem har en pussig effekt på hverandre: Detroit-rapperen dedikerer uvanlig mye av verset sitt til weedpreik, mens Snoop tvinges ut i den halsbrekkende og teknisk imposing, men likevel temmelig livløse flyten til Mathers – uten å være i nærheten orden avs pårheten . Su går det rett og slett para fort i svingene.

ELLA – “Dancing to the rhythm of the music”

VG: s terninger visor 5 prikker

Mer filmmusikk: «Minions: Historien om Gru» har straks premiere i landets kinosaler, og tradisjonen tro har filmskaperne brukt over gjennomsnittet mye energi på å kna i hop et helstøpt lydspor til begivenhetene som utspiller seg på lerretet. Bay Area-sangeren HER har fått jobben med å tolke Sly & the Family Stone-klassikeren «Dance to the Music», y hun gjør det med såpass boblende energi og lave skuldre at resultant ikke står så veldig mye tilbake for originalen.

Ozzy Osbourne and Jeff Beck – “Patient Number 9”

VG:s terninger viser 2 prikker

En god nyhet for de som syns det var leit at Jeff Beck måtte avlyse sine norgeskonserter med Johnny Depp denne helgen: Her er det jaggu fersk lyd fra den 77 år gamle britiske gitarmaestroen. Den dårlige nyheten? Det låter fryktelig. Ozzy har fått med seg litt av en gjeng på sitt kommende album – Tony Iommi, Josh Homme and Eric Clapton kan nevnes blant gitaristene – som slippes i september. “Patient number 9” er imidlertid en rotete og selvmedlidende smakebit som ofte tipper over i det parodiske – og som bruker over syv minutter på hamre inn poenget.

About the author

admin

Leave a Comment