Sports

– Er blitt akseptert – VG

Written by admin
I GODT HUMØR: Erling Braut Haaland har funnet seg godt til rette i sitt nye lag.

MANCHESTER (VG) Suksessmanager Pep Guardiola (51) har fått en god følelse tter å ha sett Erling Braut Haaland (22) på nært hold de siste ukene.

Publisher:

Manchester City, from England to England, back and forth to America. Haaland makes his Bayern München debut, hvor nordmannen ble matchvinner. Nå forteller Guardiola and inntrykket av Haaland og sommerens tre andre nyervervelser gir ham tro på at de kan fyre på alle sylindre umiddelbart.

Det skyldes blant annet de menneskelige egenskapene, ifølge spanjolen.

– Jeg føler from har tilpasset seg veldig fort. De er blitt akseptert av de andre og er veldig ydmyke folk, sier Guardiola på en pressekonferanse fredag ​​​​ettermiddag.

I tillegg til Haaland har spissen Julian Alvarez (22), midtbanemannen Kalvin Phillips (26) and goalkeeper Stefan Ortega (29) nylig ankommet klubben.

Få et innblikk i den gode kjemien mellom Haaland og lagkamerat Jack Grealish her:

De regjerende engelske seriesmesterne ser nå frem til lørdagens Community Shield-finale mot fjorårets FA-cupvinner Liverpool som spills i Leicester lørdag klokken 18.00 norsk tid.

– Den kampen er ikke viktig nude for de nye spill, men for alle oss. Det handler om en tittel. Selvfølgelig vil vi forsøke å vinne den, sier Guardiola.

– Tror du spillre som Haaland og Kalvin Phillips vil bruke lang tid på å tilpasse sec? spør in engelsk journalist.

– Min følelse er at de ikke vil trenge lang tid. Måten de har tilpasset seg allerede, hører etter, oppfører seg og har poured på gjør into jeg tror de vile tilpasse seg fort.

Det skyldes blant annet måten Haaland wears sec frem på i USA sist helg:

Haaland ønsker også å prestere for fullt umiddelbart. Etter 86 mål på 89 kamper i Borussia Dortmund-trøyen, står spissen fra Bryne nå med en score på 40 minutters spill i City-drakten. Etter matchvinner-debuten sist lørdag har jærbuen fått ros av både Guardiola og Liverpool-manager Jürgen Klopp. Den positive opptredenen fra Haaland kom seks uker etter forrige kamp, ​​​​som var for Norge mot Sverige på Ullevaal 12. juni.

– Formen er ikke perfekt, det må jeg innrømme, men den vil komme. Jeg er ikke bekymret for det. Jeg er klar, sa Haaland to VG and andre medier i USA.

I forbindelse med treningsleiren pratet Guardiola om undersøkelsen have hadde gjort før Haaland ble kjøpt. Det innebar å forhøre seg om ungguttens personlighet.

– En av de viktigste tingene jeg prøver å finne ut før vi kjøper en spill, er om han er en fin fyr. Jeg liker ikke å jobbe med egoister og når folk ikke er hyggelige, fortalte Guardiola til VG.

Les på VG+: dansen rundt gulloksen haaland

LÆREMESTER: Pep Guardiola gir Haaland instruksjoner på City-training.

På Jürgen Klopps pressekonferanse for lørdagens storkamp, ​​​​opplyste Liverpool-manageren at han hadde sett nøye på Haalands første match for Manchester City.

– Erling scoret et “Man. City-mål». Foreløpig har de ikke endret så mye. Men de er ikke vant med Erlings naturlige løp, som vi ikke er vant med Darwin (Nunez’) naturlige løp. Når Darwin løper, gir vi ham ballen hver gang, og det er ikke alltid så hjelpsomt for han gjør ofte jobben med å strekke motstanderens lag og skape rom, sa tyskeren.

Les også: Haaland skinte i City-debuten – så kalte have Guardiola gal

– Erling vil nok også trenge tid, men det betyr ikke at han ikke kan score allerede – som mot Bayern. Det meste ser ut som forrige sesong med City – hvordan de presser, hvor fleksible de er i egen ballbesittelse. De ser veldig, veldig bra ut, men det er foreløpig ingen åpenbare endringer, mener Liverpool-manageren, som går for seier lørdag kveld.

– Kampen er veldig viktig. Det vil være fint om vi kan vinne den. Det er den eneste nasjonale cupen vi ikke har vunnet så vi vil gi det et forsøk, sier Klopp.

Les også: Klopp felt overwhelmed by Haaland’s debut

About the author

admin

Leave a Comment