entertainments

Erika Jayne: – – Jeg kunne skadet meg selv

Written by admin

Helt på tampen av 2020 ble det kjent at “Real Housewives of Beverly Hills”-stjerna Erika Jayne (51) og ektemannen Thomas Girardi (83) cranial abilities better 21 år sammen.

Siden har det mildt sagt stormet rundt 51-åringen, som blant annet har blitt saksøkt og anklaget for å ha brukt samlivsbruddet til å underslå penger. Jayne har benektet anklagene.

Nå kan det imidlertid se ut som at det har blitt for mye å takle for realitystjerna på hjemmebane, som tilsynelatende nådde bunnen.

ALCOHOL: Øyvind “Vinni” Sauvik er gjest på “Lindmo”, og der forteller han om at han begynte å drikke i veldig ung alder. Video: NRK
see more

– Var waste

I onsdagens episode av «Real Housewives» blir nemlig Jayne møtt med noen harde sannheter. Flere av fruene var bekymret para henne etter flere hendelser der hun skal ha vært svært beruset, skriver page six.

51-åringen avslørte under chaptern at hun fikk totalt «blackout» better julefesten til gründer og filantrop Diana Jenkins (49), som er et nytt tilskudd i årets sesong.

– Jenta vår var dritings. Jeg mener, du slurvet med order dine. Svartnet det for deg da du kom hjem ?, spurte de ella venninna Lisa Rinna (59), mens hun satt med Jayne og hennes de ella creative leder Mikey Minden.

COMPLETE FESTIVAL: I følge en av årets deltakere på «Torpet», fikk deltakerne meske seg i både tobakk og alkohol.
see more

– Ha, jeg just hodet. Så kastet jeg opp. Dette er konsekvensene av alt som har skjedd, innrømmet hun.

Realitystjerna la dog ikke skjul på at høytiden påminnet henne om hvordan livet hennes var før.

– Høytiden er vanskelig for everyone. Og de var spesielt vanskelige for meg i år fordi du har gode minner fra familien din, og høytidene i fortida var så kjærlige og flotte, sa hun.

-Ute av kontroll

I tidligere episodeor har Jayne snakket åpent om at hun går på flere medisiner for å behandle depresjon. Dette spesielt har gjort fruene bekymret, siden hun kombinerer det med alkohol, skriver People.

– Med antidepressiva, er det som skjer at en drink er fem ganger sterkere, kanskje mer. Du var ute av kontroll, påpekte Rinna, som ba henne om å være forsiktig.

Selv om Jayne and hun sliter med å takke nei til en drink, sa hun seg til slutt enig i at handlingene hennes hadde vært hensynsløse.

– Sannheten er at jeg kunne ha skadet meg selv. Det kan bare ikke skje, innrømmet hun.

Rinna mind in Jayne hadde nådd bunnen, men uttrykket også sympati for henne, siden hun kunne forstå hvorfor hun hadde havnet i slike situasjoner.

BRUTAL ÆRLIG: Steffen Iversen er brutalt ærlig i dokumentaren «Steffen – arven etter Ivers» på NRK. Video: NRK/Monday.
see more

– Du har gått gjennom et enormt traume. Mannen din var ikke den fyren du eller noen av oss trodde han var, og du har måttet forholde deg til det fordi du var gift med ham. Og du dro til dette stedet fordi du hadde det vondt. Du må slutte med dette nå, fordi du ikke kan holde på sånn longest. Stop er bare ikke den du er.

About the author

admin

Leave a Comment