Sports

Erling Braut Haaland: – Skremmer Fans

Written by admin
  • Liverpool-Manchester City 3-1

MANCHESTER (Dagbladet): 16 berøringer på ballen i løpet av hele kampen. In kjempesjanse fra fem put som endte i en pinlig bom. Og ingen mål.

Det høres brutalt ut når navnet ditt er Erling Braut Haaland. men folk som selv har shed football – som roy keane og jamie carragher – var slett ikke negative till spissen best tape 3-1 for liverpool i community shield lørdag.

Det handler om rommene han oppsøkte og løpene han forsøkte seg på. “Det var noe der.” Men den norske kolossen og lagkameratene er et stykke unna samhandling.

CITY OF TIDLIGERE-TRENER: Stuart Pearce.  Photo: NTB

CITY OF TIDLIGERE-TRENER: Stuart Pearce. Photo: NTB
see more

– Hvis du hadde spurt Haaland etter kampen: «Matet de deg som du ønsket?» Da ville han nok ha sagt nei. Han hadde ikke vært fornøyd, sier Stuart Pearce, som trente City from 2005 to 2007.

– Jeg tror det kan ta år, eller noen år, før Haaland får etablert seg skikkelig i laget.

Pearce – som også har vært midlertidig trener for Englands landslag – lar ordene falle til talkSPORT. Spådommen er egnet til å skremme fansen og sende gufs over den blå delen av Manchester.

Hvis det altså skulle vise seg å stemme.

NEDE TO SAY: Erling Braut Haaland måtte spill annenfiolin mot Liverpool.  Photo: NTB

NEDE TO SAY: Erling Braut Haaland måtte spill annenfiolin mot Liverpool. Photo: NTB
see more

Den tidligere forsvarsgiganten sier:

– Haaland føler ikke press. Gutten har en far som har vært med i gamet og veileder ham på en god måte. Jeg tror bare at City må finne en måte å få det beste ut av ham på. Og jeg har sett det. De må sende ballen inn i bakrom når han byr på seg selv. Hvis de gjør det, vil han score sarna mål og de vil bli et bedre lag som følge av det.

Manchester City er kjent for å ha ballen mer enn andre lag i England. Flere eksperter tar til orde for at de må slippe ballen raskere når det dukker opp muligheter for Haaland i rommene.

– Han liker å ha rom han kan løpe inn i. Jeg er ikke så sikker på at han vil få så mye av det. Mange lag er veldig defensivt orientert og legger seg lavt mot et motstander som Manchester City, påpeker Pearce.

ITV-EKSPERT: Roy Keane.  Photo: NTB

ITV-EKSPERT: Roy Keane. Photo: NTB
see more

Roy Keane mener det bare er et spørsmål om tid for Haaland scorer i tellende kamp:

– Det jeg så av ham i dag var veldig oppmuntrende, sa han under direktesendingen til ITV.

– OK, they have misbrukte to sjanser. Men have fikk sjanser. Og det var hyggelig å se ham med den store hypen som he har vært. Det gjør ham litt ydmyk og han vil jobbe hardt. Det er ingen tvil om at han kommer til å score mål.

Haaland har vært vant til å skinne og briljere i Borussia Dortmund. 86 mål på 89 kamper forteller alt.

En han spilte hele kampen mot Liverpool er blant det positive du kan trekke ut. Skadeplaget som han har vært, kan det bety at han har kontroll på kroppen.

Søndag venter West Ham i Premier League. Men first far laget in god trainingsuke på Etihad Campus i Manchester.

About the author

admin

Leave a Comment