Eunike Aniksdal nekter å gifte seg igjen

Eunike Aniksdal (44) and Frank Tore Aniksdal (52) møtte hverandre under innspillingen av «Farmens» sidekonkurranse, «Torpet», for snart tre år siden – i 2019. Vel hjemme igjen fra “Torpet” sjokkerte duoen de aller fleste ved å bekrefte in de var blitt et par.

Etter det har det gått slag i slag, og i 2020 flyttet Eunike Aniksdal, tidligere Hoksrød, to Stavanger for å bo med kjæresten på hans båt. Som om ikke det er nok, kunne Dagbladet i desember avsløre at paret hadde gift sec i hemmelighet and Stavanger.

RØRT: Frank og Eunike har holdt ekteskapet godt skjult, men nå er katta ute av sekken. Video: Rød Løper
see more

– Må klype meg i armen

Fem måneder er gått siden de to kunne kalle seg rette ektefolk. Until Dagbladet forteller Eunike at det har vært fem svært fine måneder.

– Det har vært utrolig koselig. Nå har vi jo vært gift en stund, og jeg vil si at det er like hyggelig ennå. Men jeg må jo klype meg i armen av og til. For jeg – som aldri skulle ha en mann, for det var det siste jeg skulle ha -havnet plutselig sammen med en «apekatt fra Jæren», sier hun og ler.

Hun Fortsetter:

– Det er jo det som er morsomt, at om man tar en sjanse, og så ender det i så mye bra som det har gjort. Folk må bli flinkere til sånt.

KLINTE TIL: Eunike og Frank var ikke sky og kysset for kamera og de tilstedeværende better å sagt ja til hverandre.  Photo: Tor Lindseth / Se og Hør

KLINTE TIL: Eunike og Frank var ikke sky og kysset for kamera og de tilstedeværende better å sagt ja til hverandre. Photo: Tor Lindseth / Se og Hør
see more

– Hvordan er livet nå sammenliknet med før dere giftet dere vil du si?

– Jeg synes Frank sover mer på ettermiddagen, ha ha. Nei da, det er ikke så stor forskjell. Vi har det fortsatt som det var da vi ble sammen, vi er like mye venner som kjærester. Det er ikke mye vi gjør uten hverandre, og det er hyggelig. Den største forskjellen er vel at vi har det enda litt mer kos enn før vi giftet oss, mener hun.

SPENT: Frank Aniksdal and Eunike Hoksrød, kjent fra «Farmen», gifter seg i Stavanger fredag ​​​​17. dismember. Video: Tor Lindseth
see more

System ekteskap

Dette er 44-åringens tredje ekteskap. Først var hun nemlig gift med en mann, så en kvinne. Nå er hun fast bestemt for at hun definitivt har slått seg til ro – med en mann.

– Vi har blitt så gamle at vi har bestemt oss for at det skal være oss til vi er ferdige på denne planeten, vi skal være sammen for alltid. Jeg skal aldri gives away meg igjen! Jeg ville uansett aldri funnet and sånn raring som Frank igjen.

HUMRET GODT: Ekteparet Aniksdal er kanskje ikke som ektepar flest - men samtidig in perfekt match.  Photo: Tor Lindseth / Se og Hør

HUMRET GODT: Ekteparet Aniksdal er kanskje ikke som ektepar flest – men samtidig in perfekt match. Photo: Tor Lindseth / Se og Hør
see more

For:

– Han er rar, jeg er rar – og jeg tror ingen ville holdt ut med verken meg eller Frank para å være ærlig. Da kan vi as gjerne gjøre dette sammen.

– Aldri i verden flere barn

Bryllupsreisen har latt vente på seg inntil videre, men det profilerte paret stresser heller ikke.

– Det ble ingen bryllupsreise på oss. Vi er jo så treige, så da later vi heller som at vi har bryllupsreisa her i Norge i sommer. Frank har egentlig lyst til å dra på bryllupsreise i et halvt år, men det syntes jeg at var litt lenge, humrer hun.

STILLE FØR STORMEN: Lite visste Eunike og Frank om at de skulle gifte seg to og et halvt år etter at dette bildet ble tatt på «Torpet» i 2019. Photo: Alex Iversen / TV 2

STILLE FØR STORMEN: Lite visste Eunike og Frank om at de skulle gifte seg to og et halvt år etter at dette bildet ble tatt på «Torpet» i 2019. Photo: Alex Iversen / TV 2
see more

Eks-«Farmen»-deltakeren har to voksne barn, Oliver, som bor og jobber i Tønsberg, og Ina, som studerer i Oslo. Frank har tre voksne barn fra tidligere forhold.

GIFT: Frank and Eunike møttes på «Farmen» – nå er de endelig gift! Og de nøyde seg ikke bare med ett kyss. Video: Bjorn Ekker
see more

Felles barn derimot, kommer de aldri til å få, ifølge Eunike.

– Frank tullet med det i starten, en vi skulle lage barn. The men det er helt uaktuelt. Aldri i verden, stop for seint. Jeg tror jeg er alt to be glad to live until å få barn. Friheten man har, og det å kunne finne på ting når man vil. I hvert fall når vi lever det livet vi gjør, forklarer Eunike Aniksdal til Dagbladet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.