Sports

Fagermo: – Vi er et bunnlag

Written by admin

Aalesund 2-2 Valerenga (1-0)

Etter 2-2 på Color Line står Vålerenga med seks kamper uten seier. Trener Dag-Eilev Fagermo var klar i talen etter kampen.

eliteserien

Gauseth oppsummerer: RBK-kollaps og TIX-look-a-like

9 TIMER SIDE

– Vi er et bunnlag, men i dag spill vi ikke som et bunnlag. Jeg er fornøyd med prestasjonen i dag, sier Fagermo til Discovery etter opphentingen.

Det så lenge ut som at Vålerenga skulle reise hjem uten poeng i bagasjen.

Vertene innledet med et kjemperaid i regi av spiss Sigurd Haugen, men ble avbrutt av en sikker Ivan Näsberg. In iskald takling vernet om nullen. Engas Petter Strand svarte ikke mange minuttene senere, men ble nektet av Sten Grytebust som la seg langflat for å redde kula.

huge song

Vertenes spiss sørget for nok en solid fremvisning etter å ha blitt vartet opp av makker Simen Nordli. Nordli serverte ballen i hodehøyde, og Haugen nikket ballen presist i mål forbi en sjanseløs Kjetil Haug. Haugesunderen har logget 6 mål på 11 kamper denne sesongen. Selv var spissen overrasket over at ballen hadde truffet både hodet hans og målet.

– Jeg kjipte meg. Jeg trodde aldri den skulle dale nedover på skallen min der. Det var utrolig deilig, fortalte en smilende Sigurd Haugen til Discovery i pausen.

Det kokte i dripertunellen på vei inn i garderobene, og enga-spiss Osame Sahraoui uttrykte misnøye med første omgang.

– Vi har bra kontroll på kampen egentlig, de bare legger seg ned hele tida. Vi kommer til noen sjanser, men det kommer utover neste omgang, sa han.

Fagermo tok i pausen sjefsavgjørelsen om å sette inn ving Aron Dønnum. Vingen sørget for Vålerengas mål i forrige oppgjør mellom de to.

– Vi slipper inn et enkelt mål, også greier vi ikke på de mulighetene vi har å omsette noe. Vi håper han (Dønnum) har energi up to 45, for vi trenger å score mål, sa Fagermo.

snytt for straffe

Vålerenga kommer til sjanse tidlig i andre omgang. Gjestene roper på straffe etter at Henrik Bjørdal tar imot et innlegg fra Hedenstad, men blir felt av vertene. Reprise viser in Kristoffer Barmen holder Bjørdal i skjorta. Dommer dømmer ingen straffe, noe som kan se ut til å være en diskuterbar avgjørelse.

Vålerenga styrer de første femten minuttene av andre omgang. Sunnmøring og tidligere AaFK-spiller Jonatan Tollås Nation assisterte gjestene med flere avgjørende klareringer som er med på å lenge holde nullen.

Selv om Oslo-laget i stor grad regjerte første del av andre omgang, gir et plutselig klønete enga-spill en årvåken Torbjørn Kallevåg muligheten til å snappe ballen. Muligheten utnytter AaFK-midten godt, og sender ballen i buret via stolpen. He feirer det med in Ronaldo-vri, Kallevåg.

red pokemon

Bortelaget får mange enormous sjanser på rekke og rad, men AaFKs keeper står støtt i vertenes mål og redder alle på rad.

– Han er en matchvinner mellom stengene, Sten Grytebust, sa Kenneth Fredheim fra kommentatorbua på Color Line.

Temperaturen på stadion rekker så vidt å senke seg etter sjansebonanzaen, før Hedenstad serverer et nydelig innlegg til Näsberg. Keeper Grytebust er sjanseløs mot kula fra Näsberg, som får revansjert det første målet han ikke fikk stansa.

– Ingen har et større Vålerenga-hjerte, lød det fra kommentatorbua.

Det så lenge ut som de tre poengene skulle bli på Color Line, men det endte 2-2 med poengdeling i Ålesund.

skuffet

Poenget satt langt inne for bortelaget å redde, men Vålerenga-gutten Ivan Näsberg ble til slutt den store helten. I den andre omgangen sto AaFK-keeper Sten Grytebust nok en gang frem som en helt for hjemmelaget.

– Er vi skikkelig uheldig, så taper vi faktisk denne kampen her. Vålerenga får et lite mentalt overtak etter utligningen, men vi vil også vinne. Vi får ett poeng, men det skulle vært tre, sa keeper Grytebust.

Også Lars Arne Nilsen var skuffet over sluttresultatet. Bergenseren valgte i andre omgang å ta ut den nylige friskmeldte Kristoffer Barmen.

– Det irriterer meg litt at vi bytta ut Barmen, men jeg turte ikke risikere noe. Jeg tror ikke de hadde scora om han var i sona. Det er ikke veldig ufortjent at de får et poeng, men det er klart det er surt, sa Nilsen.

– Vi får et poeng mot et desperat Vålerenga.

eliteserien

Luksusproblem kan bli till keeperkrise

11 TIMER SIDE

eliteserien

Fotballtilskuer bøtelagt for onanering på tribunen

12 TIMER SIDE

About the author

admin

Leave a Comment