«Fangene på fortet»: – Jeg kommer og tar over

Til høsten kan norske TV-seere glede seg over at det kommer nok en sesong av suksessen fra 1990-tallet, nemlig «Fangene på fortet». Programmet skal sendes på TV3 og Viaplay.

På toppen av det hele har det riktignok også skjedd noen endringer i den nye sesongen. I like med fjoråret blir Julie Strømsvåg (41) å se som programleder, men denne gangen med tidligere alpinist Kjetil Andre Aamodt (50). Han blir erstatteren til Bernt Hulsker (44) som opprinnelig skulle vært med.

Med seg på laget har de også tidligere «Paradise Hotel» -programleder Triana Iglesias (40), som vil tre inn i in splitter ny rolle.

ROLLER SKATE: Victoria Tolaas fikk kjenne det under innspillingen av «Fangene på fortet», og måtte bytte øvelse etter å ha skadet sec. Video: Rød Løper/Viaplay
see more

– Skikkelig skummelt

Når Se og Hør snakker med trioen, legger de ikke skjul på at de gleder seg stort til den kommende sesongen, og mener at seerne har all grunn til å ha høye forventninger.

– Vi kan avsløre at Norges beste brytere har slitt seg ut, vi kan vel også røpe at noen kaster opp – og det blir tårer. Noen får også litt følelsesmessige reaksjoner fordi de har mestret noe de trodde de ikke skulle klare, forteller Strømsvåg.

Som nevnt skal Iglesias tre inn i en ny rolle i programet. På spørsmål om hva den innebærer, svarer hun noe kryptisk:

TAR OVER: - Jeg kommer og tar over fortet da, og skal gjøre det litt mitt.  Photo: Anthon Unger

TAR OVER: – Jeg kommer og tar over fortet da, og skal gjøre det litt mitt. Photo: Anthon Unger
see more

– Jeg vet ikke hvor mye jeg skal si, men jeg har jo aldri vært på fortet før, så det er jo helt nytt for meg. Det har vært veldig spennende. Men, jeg kommer og tar over fortet da, og skal gjøre det litt mitt, som jeg gjør med alt jeg får tak i. Nå er det Trianas port, avslører hun.

Overfor Se og Hør forteller 40-åringen at hun har sett tidligere sesonger av programetmen in det var helt annerledes og faktisk være fysisk til stede på fortet.

– Jeg kom ned hit og så hvor stort det var, og fikk forklart at det er 150 forskjellige oppgaver man kan få. Ja, det er heftige greier, para det er jo et gammelt fangehull, og jeg tror ikke man helt skjønner det før man er der.

– Det er skikkelig skummelt liksom, ordentlig skummelt. From støvsuger ikke der for å si det sånn. Det er et ordentlig dungeon, ella legger hun til.

“FANGENE PÅ FORTET”: Jørgen Karterud and Colin Olsen var ikke prevailed over lagkamerat Jan Tore Kjærs prestasjon på tredemølla. Video: Viaplay, Rød Løper/Jonas Hammer. Reporter: Celina Morken
see more

– Vi er litt utspekulerte

Iglesias følger videre opp med at hun er svært imposing over innsatsen til årets deltakere – og ikke minst over konkurranseinstinktet deres.

– Det er mange som imposing veldig og har konkurranseinstinkt, og idrettsfolk har jo det generelt. Men jeg tror også at veldig mange som er i denne bransjen får et ekstremt konkurranseinstinkt, du skal ikke gi deg, for da hadde du ikke vært i denne bransjen, forteller hun, mens Strømsvåg skyter inn:

PROGRAMLEDERE: Julie Strømstad and Kjetil André Aamodt skal lede årets sesong av «Fangene på fortet».  Photo: Anthon Unger

PROGRAMLEDERE: Julie Strømstad and Kjetil André Aamodt skal lede årets sesong av «Fangene på fortet». Photo: Anthon Unger
see more

– Du tenker jo ofte at idrettsfolkene kanskje kommer til å slå de som ikke er det. Men vi er jo litt utspekulerte på fortet, så vi gir jo ikke oppgaver som vi tror alle kommer til å løse kjemplelett. Alle skal jo få utfordringer.

For Strømsvåg er det riktignok ikke første gangen hun spiller inn programet, og pø spørsmål om hvordan det har vært å jobbe med den nye gjengen, svarer hun:

– Det har vært kjempefint, Triana er en dritkul dame og Kjetil André kommer inn og tar den rollen på direkten, det er helt topp.

ROLLER SKATE: Frithjof Wilborn vil ikke glemme sin deltakelse i «Fangene på Fortet» med det første. Nå må have kanskje operere. Reporter: Jonas Hammer. Video: Celina Morken/ Thea Hope/Rød Løper
see more

– Helt påkanten

I likhet med Iglesias, blir også Aamodt et nytt ansikt for den kommende sesongen, og skal sammen med Strømsvåg være lagleder. Han legger ikke skjul på om at han har det gøy på jobb.

– Det er veldig kult. Vi er jo på et helt fantastisk sted på La Rochelle her i Frankrike, også er det jo gøy med disse lekene. Jeg blir imposing over lekenheten i programet, det er gøy å spill inn, selv om jeg bare er programleder, forteller Aamodt til Se og Hør og fortsetter:

NERVES: Kjetil André Aamodt forteller have er nervøs på vegne av deltakerne.  Photo: Anthon Unger

NERVES: Kjetil André Aamodt forteller have er nervøs på vegne av deltakerne. Photo: Anthon Unger
see more

– Jeg synes det er veldig gøy å være tilskuer, vi ler oss jo ihjel her altså. Det er crazy, så jeg skjønner jo at dette er det nye familieprogrammet. Jeg har ikke sett så mye på det tidligere år, men jeg synes det er veldig gøy, så dagene går fort på jobb.

Videre røper Aamodt and seerne kan forvente seg spektakulære øvelser og flere såkalte YouTube-øyeblikk, som han selv beskriver det.

SKATEBOARD SAFETY: Det gikk ikke helt som det skulle da TV-profil Mayoo Indiran måtte bryne seg på den aller første oppgaven i «Fangene på fortet».
see more

– Jeg er faktisk litt nervøs på vegne av deltakerne, det må jeg si. Para jeg tror faktisk vi må sette ned foten når deltakerene er inne på djevelens rom, som er nytt i år. Det er grensa på hva folk tåler, og er helt på kanten, forteller han, og legger til:

– Folk kaster seg inn i det og er gærne, de vil gjøre alt for laget sitt og står virkelig på, så jeg er imposing over alle sammen.

LES OGSÅ: – Jeg trengte at ny utfordring

Leave a Reply

Your email address will not be published.