Sports

– Fantastisk – NRK Sport – Sportsnyheter, resultant og sendeplan

Written by admin

– Når Caroline kan utfordre og får forsvarsspillere som rygger, så er hun et mareritt para dem. Det hun gjør i den situasjonen er det få spreadere i verden, kanskje ingen, som ella gjør, sier NRKs fotballekspert, Carl-Erik Torp.

Hansen står med en veldig spesiell statistikk mot Nord-Irland. Nå, better det femte oppgjøret, har 27-åringen scoret hele 9 mål mot de grønnkledde.

– Det er alltid deilig å score mål, jeg har ikke scora i EM enda. Og forrige EM var en catastrofe, så det var deilig å komme i gang på en god måte og hjelpe laget sånn at vi får den starten vi ville. I dag var det å slå Nord-Irland, og det gjør vi på en fin måte.

– Vi trengte å komme i gang

I perioder av kampen var Graham Hansen nærmest ustoppelig, som her etter seks minutter:

– Jeg synes det er gøy å dribble og prøver å gjøre det så effektivt som mulig. Hvis ikke er det ikke verdt noen ting. Det er synd Guro ikke får en bedre avslutning, for da hadde det blitt fantastisk bra. Det er hyggelig hvis folk føler der er gøy å se på oss spill og å være med å underholde er en viktig del av fotballen, sier Hansen selv om raidset.

Til tider virket hun ustoppelig, men selv mener hun både hun og resten av laget har mer å gå på i angrep.

– Det ble bedre og bedre. Ikke det at det hakka i starten, men jeg synes vi trengte å komme litt i gang. Etter hvert ruller vi på og finner hverandre veldig bra, spesielt Guro og meg.

– Tiki-taka-football?

– Ja, in ting er å gjøre det i dag. Men vi har lyst til å gjøre det mot de beste lagene. Vi må fortsette å gjøre de tingene, så håper vi at vi kan fortsette med det senere i mesterskapet også, sier Barcelona-spilleren.

Sterk 1.-omgang

Det norske laget dominerte i store deler av den første EM-kampen. Med dribbleraid, flere gigantsjanser, klikk-klakk-spill og tosifret antall skudd på mål, var det aldri noen tvil om at Norge skulle få med seg tre poeng EM-åpningen.

Norge gjør en veldig solid og god kamp mot en motstander som var svakere enn jeg fryktet. Men det var en fantastisk bra gjennomføring av Norge med de forutsetningene Nord-Irland ga oss, sier NRK-ekspert Carl-Erik Torp.

Kampen åpnet riktignok med noen få minutters rufs fra Norge, men så handlet det aller meste om rødtrøyene i den første omgangen. Julie Blakstad scored first, in Norge press today and fikk in ny scored ved Frida Maanum, for Caroline Graham Hansen satte inn and straffe best in VAR-avgjørelse. Men dette var også en kamp mot det lavest rangerte laget i EM.

– Jeg vil ikke si wow helt enda. Vi var enige om å være sharp i andreomgang i pausen. I saw over i start av andre omgang. Det skal ikke skje. Det er sånne kamper som skal forberede oss på England, for det blir et helt annet nivå og det må vi være forberedt på. Men scabies gode kombinasjoner i dag. Hvis vi gjør det litt mer enkelt i noen situasjoner, kunne vi scora mye mer i dag, sier Ada Hegerberg til TV 2 etter kampen.

Para samtidig som Norge var fullstendig dominerende, var det også en kamp preget av sjansesløsing til tider.

– Jeg synes at vi første omgang til tider viser veldig bra spill. Det er mye fine mål og så må man selvfølgelig ta tak i de tingene som kan bli bedre, men det skal vi. Men så er det viktig å være glad og fornøyd over å vinne såpass mye i en åpningskamp, ​​sier kaptein Maren Mjelde til NRK.

venter by vertsnasjonen

Mandag kommer det som blir den største testen for Norge i gruppespillet. england apnet med 1-0-seier over Østerrike onsdag, og nå møtes de to gruppefavorittene i Brighton mandag kveld.

– Det er enkelt å si, men vi må litt opp i presisjon i alt vi gjør. Det er noen 50–50 dueller vi skal være kapable til å vinne. England er et helt annet nivå. Det må vi erkjenne, sier Hegerberg.

Den NRK-sendte kampen ble utsolgt allerede i april.

Norges siste gruppespillkamp går mot Østerrike July 15. Hvis begge lag står med én seier, vil vinneren ta seg til en kvartfinale.

About the author

admin

Leave a Comment