Sports

Fire eks-spillere klare for Oslo-tur

Written by admin

Friday July 29, kvelden for United – Atletico Madrid på Ullevaal stadion, vil Supporterklubben ha en stor United-fest i samarbeid med Red Army Oslo.

Den vil finne sted for dere medlemmer på Grønland Boulebar, som er et utested som har samme eiere som Scotsman.

Fra før av er det kjent at det blir LIVE United We Podkastblant annet med andy mitten.

standup komiker Erlend Osnes Headline I spoke.

United-trubadur Ryan Jarvis fra Hotel Football kommer også.

Nå kan Supporterklubben fortelle at også fire eks-spillere også har sagt ja til å komme, og disse fire vil være til stede hele kvelden, mingle med supportere og selvsagt også være medi i en spørsmål og svar-seanse fra scenen.

Kanskje kommer det også flere tidligere United-spillere.

Su kan du kjøpe billetter til Supporterfesten!
(Merk: Det er nå bare et tosifret antall billetter igjen)

Sammy McIllroy

In solid og trofast spill som var lojal under berg- og dalbane-perioden på 1970-tallet. Some Belfast dribbleglad-gutt ble have naturlig nok sammenlignet med George Best, and selv om have ikke var av Bests kaliber var have likevel in glimrende spill for United i in årrekke. He ble solgt av Ron Atkinson to Stoke kun 27 år gammel. For vile tidlig scabies yes.

Spill profiles on united.no

Sammy McIlroy was all the way to Manchester United in 1969 and saw Sir Matt Busby spill to the end. I løpet av elleve sesonger spilte den populære Belfast-karen hele 419 obligatoriske kamper for United.

McIlroy fant veien til nettmaskene allerede i sin debutkamp, ​​​​were 17-ring mot Manchester City på Maine Road, i en kamp som endte 3-3.

Nord-iren ble værende i United i en turbulent tid under både Wilf McGuinness og Frank O’Farrell, to have var implicart i en bilulykke tidlig i Tommy Dochertys periode. McIlroy kom tilbake etter skadene han pådro seg og var den som spilte flest kamper av alle i opprykkssesongen 1974/75 – han spilte i samtlige 51 kamper United spilte den sesongen, og startet alle utenom én.

Sin tid i United var McIlroy altså med på både ned- og opprykk, og fikk karrierens høydepunkt på Wembley i FA-cupfinalen i 1977, der have hjalp rødtrøyene til 2-1-seier over forhåndsfavorittene fra Liverpool.

Var også landslagstrener for Nord-Irland from 2000 to 2003, i tillegg til at han har vært manager for Northwich Victoria (spillende manager), Macclesfield Town, Stockport County og Morecambe.

Keith Gillespie

Spill profiles on united.no

Var spådd in lysende karriere under Sir Alex Ferguson, etter in brakstart som in klassisk United-ving. United-karrieren ble imidlertid kort, da Newcastle krevde å få Gillespie til seg hvis de skulle selge Andy Cole til United.

Det sa Ferguson ja til, og Gillespie, som hadde vært en del av FA Youth Cup-triumfen med Class of 92, fikk derfor heller en lang karriere i andre klubber enn United.

Har senere også skrevet en mye omtalt biografi, der han fortalte om omfattende Gaming-problemer. He skal visstnok has kastet bort nærmere 80 million crowns grunnet spills sin.

Russell Beardsmore

Spill profiles on united.no

Var en el av de første såkalte «Fergie’s Fledglings», da han i bare sin andre kamp fra start både scoret og gjorde forarbeidet til to andre mål i en 3-1-seier mot Liverpool i 1989.

Spilte sammen med Hughes, McClair, Robson og mange stjerner, for han var en del av utfordrgruppa da Ferguson forsterket med Neil Webb, Paul Ince, Danny Wallce og Mike Phelan sommeren 1990.

Var også en del av troppen da United vant det første ligagullet på 26 år i 1993, men fikk ikke en eneste kamp. Hvordan var det? Ja, det kan du spørre ham selv om på supportertreffet vårt.

Lee Martin

CUPFINALEHELT: Lee Martin avgjorde omkampen i FA-cupfinalen 1990 mot Crystal Palace,

Spill profiles on united.no

Vil av mange nevnes som mannen som reddet Sir Alex Fergusons jobb, best in han scoret vinnermålet i FA-cupfinalen i 1990, det ble som ble skottens første trofé med United.

Var i United fra starten av 80-tallet og helt frem until 1994. They have var dermed i klubben da det ble et etterlengtet ligagull i 1993.

Su kan du kjøpe billetter til Supporterfesten!
(Merk: Det er nå bare et tosifret antall billetter igjen)

About the author

admin

Leave a Comment