Football, Premier League | manchester city ble seriemestere best eventyrlig thriller

LIVERPOOL-WOLVERHAMPTON 3-1:, MANCHESTER CITY – ASTON VILLA 3-2:

Liverpool beat Jobben, and only Wolverhampton 3-1 better goalscorer than Sadio Mane, Mohammed Salah and Andy Robertson.

Om det ville være nok til å kunne kalle seg Premier League-mestere eller ikke var avhengig av hva som skjedde på Etihad, hvor Manchester City tok imot Aston Villa.

Det så lenge ut til at the tidligere Liverpool-heltene Steven Gerrard og Philippe Coutinho skulle sede Premier League-trofeet til Anfield, så våknet Pep Guardiolas menn.

I løpet av fem minutter scoret Ilkay Gundogan to, og Rodri ett, og sikret med det ligatrofeet for de lyseblå.

Viaplays fotballekspert Lars Tjernås much seg impose av det huge dramaet.

– Dette var en avslutning det blir snakket om i 50 år. Gratulerer til Manchester City, skrev have på sin Twitter-konto etter kampen.

City kommer med beklagelse

City-fansen stormet banen da det ble klart at de hadde vunnet tittelen. Den svenske Aston Villa-keeperen Robin Olsen skal has blitt overfalt av and supporter som entret matta.

Nå har klubben kommet med en offisiell beklagelse på sin hjemmeside, og varsler at den skyldige vil bli straffet av klubben.

– Klubben har startet en umiddelbar etterforskning, og når vi klarer å identifisere hvem som gjorde det, så vil vedkommende bli utestengt fra stadionen på livstid, skriver klubben på sin hjemmeside.

Den uheldige hendelsen med Olsen var ikke det eneste City-fansen gjorde som skapte reaksjoner.

Etter kampen sang Manchester City-fansen Steven Gerrards navn, i det som trolig var et stikk til den tidligere Liverpool-spilleren.

– Det er et hån, kommenterte Mørtvedt.

LES OGSÅ: Eksperten om Premier League-drama: – Da blir det helt sykt

– Elleville Stage

Liverpool-fansen på tribunen virket minst like interesserte i hva som skjedde på Etihad som det som utspilte seg på banen foran dem. Da Matty Cash sent Aston Villa i føringen mot Liverpools tittelrivaler brøt hele tribunen ut i en øredøvende jubel.

– ¡Hør, hør, hør på Anfield her nå! Det er helt vanvittig, utbrøt Alsaker.

Until the contrast is easy to use for Etihad. Scoringen så ut til å minne City-fansen på at de fortsatt ikke er sikret tittelen.

Scoringen gjorde at tittelkampen ble blåst vid åpen. Lagene lå dermed likt på antall poeng, og Liverpool ville passere Manchester City hvis de tok ledelsen mot Wolverhampton.

Liverpool-fansen skulle få enda mer å juble for da den tidligere Anfield-yndlingen Philippe Coutinho økte until 2-0 plus 69 minutes.

Liverpool-fansen trodde lenge at det skulle holde til å vinne tittelen, men i løpet av fem minutter snudde de lyseblå kampen, Ilkay Gundogan og Rodri top scorer.

Da dommeren blåste av kampen og det ble klart at Manchester City hadde vunnet tittelen, stormet City-fansen banen.

«Vennligst forlat banen» lød skjermene på Etihad, men det hindret ingen fra å fylle banen med lyseblå drakter.

– Det er helt elleville scener på Etihad, og denne gangen er ikke banestormingen i nærheten av å være det villeste, utbrøt kommentator Peder Mørtvedt.

LES OGSÅ: Overrasket on Hauger: – Merkelig å se

Hedret Origi etter kampen

Liverpool stohornfor en historisk sett nærmest umulig oppgave for kampstart. Åtte ganger i Premier League-historien har tittelkampen blitt avgjort i siste runde. Hver gang har laget som ledet før den siste kampen løftet trofeet.

De røde fikk en verst tenkelig åpning på skjebnekampen. Allerede etter to minutter havnet Jürgen Klopps menn under, da Pedro Neto enkelt kunne sette ballen i det åpne buret etter svakt forsvarsspill av Ibrahima Konate.

Sadio Mane tente håpet for de røde med sin utligning etter 24 minutter, men det skulle vise seg vanskelig å overliste Wolverhampton-forsvaret mer enn en gang.

The top scorer in the Premier League, Mohamed Salah, began his career on the field, he became a whore on the ball and in the corner. As best punkterte Andy Robertson kampen med without scoring 3-1.

Mens Manchester City var opptatt med å feire seriegullet, så valgte Liverpool å hedre Divock Origi.

Belgieren har aldri klart å spill seg inn som en del Liverpools av foretrukne ellever, men har likevel vært en sentral del Liverpools av suksess de siste årene.

27-åringen har blitt kjent for å score avgjørende mål, white annet i Champions League-semifinalen mot Barcelona, ​​​​i finalen mot Tottenham og mot byrival Everton i Premier League.

Kulthelten vil forlate klubben etter sesongen, når kontrakten hans går ut. Han vil etter alle solemerker signere for AC Milan, som på søndag sikret sin første ligatittel på elleve år.

LES OGSÅ: Forbannet Verstappen: – Utrolig

Leave a Reply

Your email address will not be published.