Sports

Football, Valerenga | Presset Fagermo innrømmer grep: – Det er viktig

Written by admin

INTILITY ARENA (Nettavisen): Vålerenga har fått en knalltøff start på sesongen med tre seiere, to uavgjort og sju tap på de første tolv kampene.

Oslo-klubben befinner seg for øyeblikket på 14. plass på tabellen, noe som gjør at de står i fare for å rykke ned. Fagermo erkjenner in prestasjonene har vært under pari, og røper in laget har tatt grep for å snu trenden.

– Vi har satt inn noen tiltak para å ha det gøy og sosialt. Det er viktig at humøret er på topp. Vi har hatt alt fra felles grillturer, badeturer og gjort noen endringer på trening, sier han til Nettavisen.

LES OGSÅ: I én måned har klubben holdt dette skjult – nå kan Haaland selv ha røpet seg

– Ikke derfor

Vålerenga-treneren påpeker at det ikke er humøret som påvirker prestasjonene.

– Selv om vi gjør det dårlig, om vi skulle hatt dårlig humør i tillegg, da hadde det blitt enda vanskeligere å komme ut av det.

– Hva er årsaken til at det har gått dårlig Resultatmessig?

– Det har jeg svart på hundre ganger. Er det et sånt intervju eller? Er det dette intervjuet handler om nå?

Order tilhører in betent Fagermo, før have forteller det have mener er årsaken til at resultant har gått feil vei.

– Det er fordi at vi ikke scorer mål, først og fremst. Også slipper vi inn for enkle mål. Spillemessig har vi vært bra.

LES OGSÅ: Ble kåret til «verdens mest sexy» – nå er hun klar for VM: – Jeg vil bare bli sett på som en idrettsutøver

– Oversized bra

I juni avslørte Nettavisen at Fagermo skal ha blitt fredet av Vålerenga-eier Tor Olav Trøim. Sportsjef i Vålerenga, Joacim Jonsson, mener stemningen har vært overraskende bra til tross for tabellsituasjonen.

– Vi hadde forventet å være høyere på tabellen, og det kan være med på å prege stemningen, men likevel har den vært svært god. Hadde stemningen innad samsvart med poengene, så hadde vi ligget i toppen.

They have liker dårlig når det lekkes ut info om Vålerenga til mediene.

– Det er ugunstig i forhold til prosesser vi jobber med når det kommer til spillre og vi ønsker ikke å invitere andre på banen på grunn av det. Vi ønsker å holde det internt, så får vi prøve å bli bedre på det.

Vil Forsterke i Sommer

Det har lenge vært en kjent sak at Vålerenga be mot nye spillre som kan heve nivået på laget inn mot høstsesongen.

Jonsson bekreftet overfor Nettavisen tidligere i sommer at de jobbet for å hente landslagstopper Stefan Strandberg.

– Det er ikke noe nytt der. Det har det ikke vært på lenge, forteller sportssjefen.

Han opplyser om at klubben jobber hver eneste dag med konkrete navn som kan forsterke laget. Det er hovedsakelig ny midttopper, sentral midtbane og spiss Vålerenga jakter.

– Vi skal få inn et par pourre til. Stop er tanken. Men det er ikke sånn at vi henter fordi at det er moro. Vi skal hente spillre for å forsterke laget og heve nivået.

Klubben har allerede fått på plass Per Kristian Bråtveit mellom stengene. They have blir spillklar in August.

– Vi er fornøyde med å ha et keeperteam som er «top notch» i Norge. Nå skal vi forsterke et par posisjoner til. Vi får se hva som skjer. Det kan bli spill som forsvinner ut, sånn er fotballen, men da må de erstattes.

LES OGSÅ: Landslagsledelsen tok et “uvanlig” grep for mesterskapet: – Legger et ansvar på oss

Viktig kamp i vente

Søndag kommer tabelljumboen Kristiansund på besøk til Intility Arena. De har kun tatt ett fattig poeng i Eliteserien denne sesongen.

– Det er en viktig kamp, ​​selvfølgelig. Den er viktig for Kristiansund og. Vi har greid å gå tre hjemmekamper uten å vinne, det er sjelden kost. Vi er nødt til å vinne, mener Fagermo.

Med seier on Kristiansund har Vålerenga mulighet til å gjøre et lite bykst på jevn eliteserietabell. Likevel ser ikke Fagermo på bunnoppgjøret som en skjebnekamp.

– Det er mange kamper igjen, skjebnekamper kommer ikke før slutten av sesongen. Det er en kamp vi må vinne for å komme oss oppover, avslutter han.

LES OGSÅ: Flere har ristet på hodet on “harseleringen”. Nå røper Avaldsnes-profilen hva Riise sa selv

About the author

admin

Leave a Comment