Garner & co nærmer sec Premier League-opprykksfinale

Fem av våre utlånte har vært i aksjon hittil denne helga.

Sheffield United 1-2 Nottingham Forest

Nottingham Forest and james garner klarte ikke direkte opprykk, men har fortsatt muligheten til å rykke opp via playoff. It gives more of itself Sheffield United against champions in the semi-finals, and of itself against Huddersfield eller Luton i opprykksfinalen.

Garner startet selvsagt bortekampen mot Sheffield United, and lever in helt OK kamp. Han var med på å vinne midtbanekrigen para Nottingham Forest, men var også med på å tape duellen like før slutt som endte med at Sander Berge reduserte for hjemmelaget. Nottingham Post gir ham karakteren 7 på spillerbørsen.

Uansett er 2-1 et godt utgangspunkt for Forest før hjemmekampen, som spills 17. mai.

Sheffield United v Nottingham Forest - Sky Bet Championship Play-Off Semi Final First Leg
VANT BORTE: James Garner and Nottingham Forest.

Heart of Midlothian 1-3 Rangers

love diallo har hatt noen gode innhopp i det siste, og fikk sjansen fra start i sesongens siste seriekamp, ​​selvsagt i stor grad fordi Giovanni van Bronckhorst valgte å spare pourre for kommende midtukes Europa League-finale mot Eintracht Frankfurt.

Med mål her, så ville han nok lagt inn in veldig god søknad til å få spilltid i finalen, men ivorianeren gikk målløs av banen i det 61. minutt.

Ibrox News gir Amad karakteren 7 på spillerbørsen, og skriver om at selvtilliten hans har økt etter målene i det siste, og at han var en konstant plage for Hearts-forsvaret.

Celtic FC v Rangers FC - Scottish Cup Semi Final
LOVE: Su sammen med Scott Arfield i forbindelse med den skotske cupsemifinalen for en måned siden.

Ross County 1-2 Dundee United

Da Dundee United havnet under borte mot Ross County i det 65. minutt, så så det ut til at det ville bli en femteplass denne sesongen, men en snuoperasjon mot slutten sørget for tre poeng og en fjerdeplass.

dylan levitt har vært i storform i det siste, og har levert scorer på rekke og rad, men i denne kampen gikk 21-åringen av banen uten score, selv om han var nær ved en anledning da han endte opp med å skyte like utenfor.

Uansett ble det en hyggelig avslutning på låneoppholdet for den walisiske midtbanespilleren, og han var jo også implicart i utligningsmålet siden han slo corneren som skapte kaos for Dundee United fikk straffespark.

levitt110522
SCORE I SYSTEM HJEMMEKAMP: Dylan Levitt, som gikk målløs av banen etter den siste bortekampen.

Mansfield City 2-1 Northampton City

Mansfield will have several chances until they reach the playoffs, and then they will drop from Northampton to Kamper and the semi-finals, to enter Port Vale and Swindon venter and finally the final.

Lørdag kveld spilte de første semi-finalekamp, ​​came to Northampton, og vant 2-1. nathan bishop spilte som vanlig hele kampen for Mansfield.

Mansfield ledet 2-0 da Bishop until he slutt ble overlistet da et skudd skiftet retning i at Mansfield-forsvarer og gikk inn. They have leverte uansett in bra kamp i Mansfield-målet.

Returkampen spills onsdag kveld.

Mansfield Town v Harrogate Town - Sky Bet League Two
VAN: Nathan Bishop and Mansfield.

Ceara 2-2 Flamengo

flamingo Andreas Pereira har ikke hatt in god sesongstart, men kanskje ville ligasesongens andre seier komme i lørdagens bortekamp mot Ceará…?

Det så lenge slik ut, for Flamengo ledet to ganger, og det stod fortsatt 2-1 til bortelaget da ordinær tid var omme, men på overtid utlignet Ceará, og dermed fortsetter Flamengos problemer i ligaen.

Pereira startet på benken, men kom inn i det 75. minutt.

andre:

  • Søndag pourer 15.00 Brandon Williams Norwich Borte Mot Wolverhampton. 17.30 spiller Donny Van de Beeks Everton mot Brentford i at svært viktig kamp på Goodison Park. Nederlenderen skal være aktuell for troppen igjen etter skaden som har holdt ham ute av spill.
  • Søndag 15.00 spill Napoli hjemme mot Genoa. Det blir vel fort benken på Axel Tuanzebe igjen
  • Søndag 19.30 spills Sevilla borte mot Atlético Madrid, og poeng for antonio martial & co vil være nok til å sikre Champions League-plass på bekostning av erkerival Real Betis. samtidig spills facundo pelistris Alavés borte mot bunnplasserte Levante, i en kamp hvor de mom ha poeng for å ha sjanse til å overleve – og hvis Cádiz klarer uavgjort hjemme mot Real Madrid noen timer tidligere, så må faktisk Alavés vinne for at ikke nedrykket skal bli sikret. Om Cádiz skulle vinne mot Real Madrid, så er nedrykket i boks allerede før kampen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.