Hertuginne Kate: – Dobbeltgjenger vekker oppsikt

metter at australske Brittany Dixon fikk påpekt av sine over hundre tusen følgere at hun ligner bemerkelsesverdig mye på hertuginnen av Cambridge (40), har hun blitt bevisst det selv også.

“The Crown” has released a full announcement and backup which can be viewed on Kate Middleton and Netflix-suksessen. Mens søknader og videoopptak blir sentt inn har TikTok avgitt sin stemme.

10 AR: I anledning deres tends bryllupsdag delte prins William og hertuginne Kate denne videoen.
see more

Kate Middletons yngre dobbeltgjenger har i utgangspunktet opparbeidet seg en sterk følgerskare ettersom hun har et stort malertalent som hun deler på plattformen.

Følgerbasen har økt betraktelig etter at hun la ut en video for få dager siden. Det er en drøss med kommentarer under videoene hennes som poengterer at hun ligner skremmende mye på den hertuginnen av Cambridge.

QUESTION LIKE: Det er ikke alltid bare-bare å være prikk lik en kjendis. Your er noen av de villeste dobbeltgjengerne! Video: Kine Falch / Reporter: Thea Hope
see more

– Jeg har nå søkt

Nylig la hun ut en video der hun sammenlignet seg selv med hertuginnen.

– Jeg forventet ikke at den videoen skulle få så mye oppmerksomhet, sier hun i en nylig opplastet TikTok-video.

Hun forteller videre at hun nå har sentt inn en søknadsvideo av seg selv til «The Crown»-castingen i håp om å kapre rollen som Kate. Videoen har i skrivende stund nærmere 700 tusen visninger.

OVERTALT AV FØLGERNE: Dixon lagde in konto for å promotore kunsten sin, men kommentarene om at hun ligner hertuginnen fyller kommentarfeltene under videoene.  Photo: Skjermpdump on TikTok/@brittanydixonart

OVERTALT AV FØLGERNE: Dixon lagde in konto for å promotore kunsten sin, men kommentarene om at hun ligner hertuginnen fyller kommentarfeltene under videoene. Photo: Skjermpdump on TikTok/@brittanydixonart
see more

It så like deer!

Rollen som hertuginne Kate i den sjette sesongen av «The Crown» skal ta for seg blant annet perioden da William og Kate møttes under studiene på Universitetet i St. Andrews i Skottland. KK har tidligere skrevet om en prins William brukte falskt navn for å ikke bli gjenkjent i studietiden.

Serie hadde premiere hos strømmegiganten i 2016 og omhandler det britiske kongehuset fra tiden da dronning Elizabeth (96) tok over tronen etter sin far i 1952. For hver sesong hoppes det frem til en ny epoke i kongefamiliens historie.

DOBBELTGJENGERE: From Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: Tik Tok. Reporter: Julie Tran.
see more

Deler felles interesse

I etterlysningen av en skuespiller som kan fylle rollen som hertuginnen står det at hun skal være “impressive”. Akkurat stop ser det ut til at de to brunettene har til felles.

Annet enn utseendet, har de også lidenskapen for kunst til felles.

VAKKER HERTUGINNE: I etterlysningen av den skuespilleren som skal fylle rollen som Kate, står det at hun skal være

VAKKER HERTUGINNE: I etterlysningen av den skuespilleren som skal fylle rollen som Kate, står det at hun skal være “impressive.” Photo: Doug Peters/Empics/NTB
see more

Dixon er som sagt kunstner og selger malerier blant annet på nett og sosiale medier. Kate på sin side de ella, student of history at the university of St. Andrews, hvor hun møtte prins William.

Hertuginnen har tidligere vist frem flere av sine kunstverk i offentligheten, ifølge People.

Denne saken ble først publisert på KK.no

I LIKE IT: Dette er Tiktok-brukeren, Lisa Tranel. Hun går viralt fordi hun er svært lik Jennifer Aniston.
see more

LES OGSÅ: Falsk perst snek sec inn

Leave a Reply

Your email address will not be published.