entertainments

Hertuginne Kate – Hertuginne Kate får kritikk for å gjenbruke plagg FOR tidlig

Written by admin

yournder det store platinajubileet i forbindelse med dronning Elizabeths (96) hele 70 år på tronen, som ble avholdt med brask og bram i begynnelsen av juni, stilte hertuginne Kate (41) i en kledelig blå polkadott-kjole fra den britisk-italienske klesdesigneren Alessandra Rich.

Firebarnsmoren høstet mange complimenter for garderoben under jubileet. Spesielt den blå polkadottkjolen er blitt langt merke til, og minnet mye om den hvit- og blå-prikkede Jenny Packham-kjolen hun bar da hun stolt dresses frem prins George utenfor St. Mary’s Hospital in July 2013.

POLKADOTTER: Hertuginne Kate hyllet without avdøde svigermor i 2013, see å bære in polkadottkjole som minnet om den samme prinsesse Diana bar da hun dresses frem prins William til folket i 1982. PHOTO: NTB

POLKADOTTER: Hertuginne Kate hyllet without avdøde svigermor i 2013, see å bære in polkadottkjole som minnet om den samme prinsesse Diana bar da hun dresses frem prins William til folket i 1982. PHOTO: NTB
see more

Kjolene drar også assosiasjoner til prinsesse Dianas polkadottkjole som hun bar da hun og prins Charles wears frem prins William utenfor St. Mary’s Hospital in June 1982.

Stralte på Wimbledon-kamp

Derfor var det gledelig å se hertuginne Kate ikledd den blå polkdottkjolen fra Alessandra Rich bare noen uker etter platinajubileet.

I forbindelse med Wimbledon-tenniskampen mellom Novak Djokovic (35) fra Serbia og italienske Jannik Sinner (20), der førstnevnte stakk av med seieren, var ekteparet hertuginne Kate og prins William (40) til stede for å overvære kampen.

BARNEFRI: Ekteparet Kate og William hadde barnefri tirsdag ettermiddag, og dro for å se på Wimbledon-kamp i London.  PHOTO: BNT

BARNEFRI: Ekteparet Kate og William hadde barnefri tirsdag ettermiddag, og dro for å se på Wimbledon-kamp i London. PHOTO: BNT
see more

Og hertuginnen strålte i Alessandra Rich-kjolen og et par kledelige solbriller fra britiske Finlay.

På sosiale medier finnes utallige royal-kontoer som kommenterer de kongeliges antrekk, og én av kontoene, @royally.sublimeStiller spørsmålstegn ved om hertuginnen har gjenbrukt polkadott-kjolen by tidlig better forrige bruk.

«Jeg elsker denne kjolen, og elsker at hun gjenbruker antrekk. Men er det for tidlig å gjenbruke denne? Jeg klarer ikke bestemme meg. Jeg hadde elsket å se at hun hadde funnet frem noe fra klesskapet som vi ikke har sett på lenge. Denne kjolen så vi jo for kun én måned siden. Men jeg beundrer hennes driftighet from her. Hva tenker dere?» skriver kontoinnehaveren til innlegget.

GOD STEMNING: Hertuginne Kate on the Wimbledon pitch in July 2022. PHOTO: NTB

GOD STEMNING: Hertuginne Kate on the Wimbledon pitch in July 2022. PHOTO: NTB
see more

Hyller henne for å bruke «gamle» plagg

I kommentarfeltet er det flere som jubler over hertuginnens gjenbruk – og hyller henne for å bruke «gamle» plagg. Selv om det bare er noen få uker siden sist vi så henne i det samme antrekket.

«Kjolen er vakker, og om hun ønsker å bruke den ukentlig, månedlig – Godt for henne! Hun har den perfekte figur, og she be alltid fantastisk vakker ut »skriver in følger i kommentarfeltet.

PHOTO: Skjermdump / Instagram @royally.sublime

PHOTO: Skjermdump / Instagram @royally.sublime
see more

In Annen Skriver:

«Pressen og folk kritiserer henne for å ha for høye utgifter, mens her har hun valgt å gjenbruke en kjole som hun ser vakker ut i, og som hun åpenbart føler seg komfortabel i».

Hertuginne Kate says that everyone falls until storkose seg på Wimbledon-kampen side om side med ektemannen, og før kampstart sendte firebarnsmoren et slengkyss i rentning foreldrene Carole Middleton (67) og Michael Middleton (73) – som fikk de fremmøtte til å smelte !

SLENGKYSS: Hertuginne Kate sendte et slengkyss i retning foreldrene, som også overvar Wimbledon-kampen.  PHOTO: BNT

SLENGKYSS: Hertuginne Kate sendte et slengkyss i retning foreldrene, som også overvar Wimbledon-kampen. PHOTO: BNT
see more

About the author

admin

Leave a Comment