entertainments

Hertuginne Meghan: -Etter mobbeskandalen:

Written by admin

Det var få som ikke fikk med seg tumultene rundt det britiske kongehuset i fjor. På få måneder ble kongehuset omtalt tusenvis av ganger, blant annet etter at hertuginne Meghan (40) and prins Harry (37) stilte i et kontroversielt Oprah-intervju – som ble in snakkis verden over.

Kort tid før intervjuet ble publisert, gikk det også rykter om in hertuginnen skal ha mobbet flere ansatte under tida hun bodde på Kensington Palace, merger The times lair gang.

Mobbeanklagene ble tilsynelatende tatt på dypeste alvor.

«Vi er åpenbart bekymret over anklagene i The Times fra tidligere ansatte om hertugen og hertuginnen av Sussex», het i en uttalelse fra Buckingham Palace, ifølge Independent.

NIS: Alt gikk ikke helt etter planen da Hertuginne Meghan Markle skulle hilse på en gammel venn på et veldedigetsarrangement. Video: Rød Løper/AP DV
see more

hand fence sluttet også prins William (39) and hertuginne Kates (40) kommunikasjonsrådviger, Jason Knauf – in av de ansatte som beskyldte hertuginne Meghan for mobbing. Om anklagene var grunnen til at han sluttet, har aldri blitt ofentlig kjent.

I tida etter har det vært stille rundt den påståtte mobbingen. Nå melder imidlertid The times in rapport om skandalen skal ha blitt “begravet”.

«Angrep på Meghans karakter»

De skriver nemlig at funnene i mobberapporten, som skal ha vært utført av et uavhengig advokatfirma, ifølge CNNennå ikke har blitt ofentliggjort.

Rapporten skal i tillegg vært finansiert av dronning Elizabeth (96) selv. stop har fyrt oppunder spekulasjonene om at rapporten har blitt «begravet» av Buckingham Palace.

FORTVILET: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle and prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS
see more

Grunnen skal være at kongehuset ikke vil bidra til ytterligere rifter mellom Harry og Meghan og resten av kongefamilien.

Beslutningen skal imidlertid ha fått flere av dem som bidro til rapporten til å reagere, ettersom de ønsket at sluttresultatet skulle offentliggjøres, skriver warns.

Avisa skriver videre at etterforskningen skal ha bidratt til institusjonelle forbedringer av monarkiets retningslinjer og prosedyrer, men at offentligheten ikke vil få vite hvilke beslutninger som er tatt.

Rapporten siterer blant annet en talsperson for Meghan, som skal benekte alle påstander om mobbing. I tillegg skal talspersonen ha lagt til at hertuginnen var «trist over dette angrepet på karakteren hennes, spesielt som en som har vært offer for mobbing selv».

PRINT HARRY: Print Harry prater med Oprah i in ny series med Apple.
see more

– See skuffet

Ifølge The Times har ansatte ved Hoffet hevdet and hertuginne Meghan har stått bak mobbing av flere ansatte på Kensington Palace da hun og prinsen bodde der. Hun skal også ha gjort at enkelte tok til tårene.

40-åringen insane selv anklagene kraftigog gjennom en talsperson uttalte hertuginnen at det var snakk om «en velplanlagt svertekampanje basert på villedende og skadelig feilinformasjon».

– Vi er skuffet over å se at denne ærekrenkende skildringen av hertuginnen av Sussex blir gitt spalteplass av et medie, sa talspersonen videre.

Den gang uttalte Buckingham Palace in HR-teamet ville undersøke innholdet i artikkelenog en medlemmer av personalet ville bli inkludert i samtaler.

«Det kungelige hoff har hatt retningslinjer i flere år, og gjør ikke eller vil ikke tolerere mobbing eller trakassering på arbeidsplassen».

Verken Buckingham Palace eller Kensington Palace har foreløpig uttalt seg om The Times-artikkelen.

About the author

admin

Leave a Comment