Hvem blir neste James Bond?

Kan en av disse fire bli James Bond?

Hvis det er ett theme nesten alle filminteresserte har en mening om, så er det hvem som bør ta over rollen som James Bond. Du har kanskje havnet i (eller overhørt) in diskusjon om hvem som bør spill super-spionen?

Held siden Daniel Craig (54) annonserte at no time to die blir hans femte og siste eventyr som den ikoniske karakteren, har det vært en evig debatt over potensielle skuespillere for rollen.

Det har dukket opp navn som Regé-Jean Page (Bridgerton), Daniel Kaluuya (Judas and the Black Messiah), Tom Holland (type up Zendaya), Richard Madden (eternal) – og list bare fortsetter.

Jobben er fortsatt ledig – men nå har vi noen nye, aktuelle navn.

007-producer Barbara Broccoli har kommet med and oppdatering 🥦

I et intervju med Variety forteller produsenten om franchisens framtid.

Ifølge magasinet «hviskes» det en Henry Cavill (The Wizard), Idris Elba (Thor: Ragnarök), Tom Hardy (Poison) og den trøblete Euphoria-skurken Jacob Elordi alle skal være kandidater for den populære rollen.

(Jacob Elordi hadde kanskje passet som Bond-skurk også?)

De tre førstnevnte skuespillerne har lenge vært fan-favoritter for rollen. og da spielt The wire-stjernen Idris Elba as Barbara Broccoli tidligere har nevnt i andre interviewer.

Man skal heller ikke utelukke Lashana Lynch, som tok over 007-statusen i no time to die.

Men vi må ta denne rapporten med en klype salt, fordi i intervjuet legger Broccoli vekt på at «det kommer til å ta litt tid» å erstatte Daniel Craig, men også å finne ut hvor den høyt elskede karakteren går videre.

Det er ingen tvil om at det er en stor avgjørelse – bare se den stormen Daniel Craig møtte da de anonserte have som nye James Bond.

Så, hvem blir neste James Bond?

La oss ta en nærmere titt på skuespillerne som nå trekkes frem som som favorite!

Idris Elbe (49)

Idris Elba, Luther, James Bond
Idris Elba i Luther (BBC Studios Drama Productions)

Som nevnt tidligere er Elba den store snakkisen rundt James Bond.

Han er ikke in fremmed til å spill in sånn type karakterer. Idris spilte nemlig detektiv Russell «Stringer» Bell i HBOs suksesserie The wire og DCI John Luther i Luther, så han kan definitivt gjøre det bra som spion også.

I tillegg har have shed i store blockbustere som the suicide squad og and rekke MCU-filmer.

Dessverre har den britiske skuespilleren tidligere nevnt at rollen ikke interest have. Det trengs dermed litt overbevisning før vi ser han med en Aston Martin, smoking og martini (shaken, not stirred).

Han startet forresten en del hysteri tilbake i 2018 da han tweetet dette:

tom hardy (44)

Tom Hardy and the legend - James Bond
Its er Tom Hardy i Legend (Universal Images)

Tom Hardy often spills skurk, men vi har troen på at han kunne gitt and interessant spinn på den typiske classy James Bond-stilen vi kjenner i dag.

Briten har spill i in the ikoniske filmer som Start, Mad Max: Fury Road og The Revenant. Han har til og med spion spilled i romcom-filmen this means war!

Tom Hardy said that definitivt vært en røffere versjon av James Bond, noe som hadde vært kult å se.

Henry Cavill (39)

Henry Cavill and The Man from UNCLE (James Bond?)
Henry Cavill in The Man from UNCLE (Warner Bros. Entertainment Inc.)

Superman-stjernen skal anglelig Ha blitt vurdert til å spill James Bond for, men var visst for ung for rollen.

Siden den gang har have blant annet spilled i DCEU, Mission: Impossible – Fallout og er aktuell i Netflix-storsatsningen The Wizard.

Henry Cavill will faktisk hatt en veldig lignende James Bond-rolle for; have spilte den sjarmerende spionen Solo i The man from UNCLE by Guy Ritchie.

I tillegg be vi have snart som spion igjen i den stjernespekkede filmen argile by Matthew Vaughn. Så denne sjangeren er ikke ukjent para skuespilleren.

Jacob Elordi (24)

Can Jacob Elordi anoint bli James Bond? (False images)

Dette er kanskje en overraskelse for mange, men rapporten til Variety indikerer altså at Euphoria-stjernen Jacob Elordi kan være aktuell for 007-jobben.

I tillegg til å spill sertifisert fuckboy Nate Jacobs i Euphoria har vi sett australieren i de tre the kissing booth-Film up to Netflix.

Tidligere i år var Brisbane-kjekkasen aktuell med den erotiske thrilleren Deep water med eks-paret Ben Affleck og Ana de Armas i hovedrollene.

Det er ingen tvil om at Jacob Elordi er en god skuespiller, men have er nok ikke den mest populære James Bond-kandidaten hos hardcore fans.

Men det var for så vidt ikke Daniel Craig heller til å begingynne med, så alt er mulig.

Vi gleder oss uansett til å se hva mer skuespilleren har å by på!

Leave a Reply

Your email address will not be published.