entertainments

Iselin Guttormsen: – Reiser alene:

Written by admin

Podkaster and sexologist Iselin Guttormsen (35) kunne i fjor røpe in hun og samboeren Tom Sørensen hadde gått hver til sitt. Sammen har de to døtre.

I februar avslørte 35-åringen at hun hadde kjøpt seg bolig i Åros i Asker kommune, like i nærheten av der hun har bodd sammen med ekskjæresten. Huset er imidlertid ikke ferdig ennå, og mens det ferdigstilles har Guttormsen levd i en koffert.

UNIQUE: Latteren satt løst da de to Eccentric People-profilene Iselin Guttormsen og David Eriksen ankom Gullruten sammen. Video: Rød Løper
see more

– At huset ikke har vært klart har vært stressende. Det er ikke ønskelig å bo annenhver uke i huset til eksen, innrømmer Guttormsen til Se og Hør, og forklarer at frem til huset er klart bytter hun og Sørensen på å bo i parets tidligere hjem når de har barna.

– Litt overveldende

Nå har imidlertid 35-åringen pakket sommerkjolene og reist til sydligere strøk for litt alenetid.

– Det har vært ti tøffe måneder. Det har rett og slett skjedd så mye med samlivsbrudd, hus og jobb. Jeg er også en profil som vil hjelpe andre i krise om det er venner, familie eller følgere. Det har blitt litt overveldende både privat og alle som tar kontakt.

Derfor bestemte Guttormsen seg for å reise på ferie helt alene, men akkurat hvor hun har tatt turen vil hun imidlertid holde for seg selv.

– Jeg sjekker mobilen innimellom, men jeg har aldri vært så lite på mobilen og det har vært veldig fint, forteller hun åpenhjertig.

BRUDDETH: Iselin Guttormsen komenterer bruddet. Video: Rød Løper
see more

– Kunne bli ensomt

Guttormsen er nå inne i andre uken av turen og meddeler at hun synes det har vært en blanding av skummelt, rart og befriende å reise på ferie helt alene for første gang.

– Jeg tenkte det kunne bli ensomt. Hva skal man gjøre? Men det er jo dette jeg har savnet når det er mye som skjer hele tiden.

35-åringen røper også at turen bærer preg av et par klisjeer.

– Jeg har brukt tiden på å finne meg selv litt og meditert.

Videre forteller hun at store deler av dagene går til å sove og spise, men også å drikke paraplydrinker og pynte sec.

– Det har vært så mye gøy som har skjedd i Norge i det siste, som Elle-festen, Universal-hagefest og konserter som jeg ikke har kunnet dratt på. Så jeg har pyntet meg litt her, forteller Guttormsen, og legger til at hun føler seg både fin og fresh.

– Lovå være egoistisk

Selv om influenseren har lagt fra seg mobilen store deler av ferien har hun oppdatert følgerne litt underveis, og mange er nysgjerrige på hvordan det er å feriere på egen hand.

– Jeg har fått masse meldinger, sier Guttormsen, som kan fortelle at det folk lurer på er rent praktiske og hverdagslige utfordringer som hvordan smører hun seg på ryggen med solkrem og hvordan får hun igjen glidelåsen på kjolene?

Heldigvis for Guttormsen er hun ikke redd for å be om hjelp og kan fortelle and folk gjerne ønsker å hjelpe.

– Man møter også mange nye mennesker når man er på tur alene i utlandet. Det er noe helt annet å dra på pub alene i Norge, mener hun.

NYTT: Reality Awards ble med Alexandra Joner på en helt vanlig dag, og da kunne hun og Iselin Guttormsen røpe nye TV-planer. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards
see more

Ellers har influenseren en rekke reisetips for dem som skulle ønske å gjøre det samme.

– Last ned gode podkaster, ta med gode bøker, gjør de tingene du ikke får tid til hjemme som massasje og ta med sexleketøy, tipser hun, og legger til at det er lov å være egoistisk når man er på det hun beskriver som en « egotripp».

35-åringen slår et slag for at det skal bli mer akseptabelt å reise på ferie alene, og selv om hun var usikker på hvordan aleneferien ville smake, kan Guttormsen fortelle at hun vil komme fulladet hjem til en innholdsrik høst.

LES OGSÅ: David Eriksen: Jeg hadde en plan med det

About the author

admin

Leave a Comment