entertainments

Jegertvilling Kristine Thybo Hansen avslører hemmeligheten bak arret

Written by admin

Johanne (31) and Kristine Thybo Hansen (31) har dratt TV-seerne med seg på jakt både i USA og på hjemstedet i Reisadalen. I den tredje og så langt siste sesongen av «Jegertvillingene», som ble sendt på TV i 2018, møtte de folk fra hele landet som ves dem sine jaktmarker.

Det er ikke veldig mye som skiller de to tvillingene utseendmessig. Én forskjell er piercingen de begge har rett over overleppa. Kristine har nomlig without piercing on the belly side, mens Johanne har without her on the motsatt side.

Men det er en liten detalj til som skiller de to jentene fra Nordreisa i Troms og Finnmark.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 06.03.2015 ALIGATORJAKT: Ved hjelp av åte, fiskestenger og jaktguide Tom Walker har de fått lurt det 375 centimeter lange og 320 kilo tunge – og livsfarlige dyret på kroken – og opp på land . Video: TVNORGE
see more

-Bloodbad

Oppmerksomme TV-seere har kanskje lagt merke til at Kristine har et arr på høyre kinn, og til Dagbladet forklarer hun nå hvor arret stammer fra – en brutal hendelse som skjedde da hun var fire år gammel.

– Jeg husker det som at det var i går. Det skjedde på bursdagen til broren min, da han fylte ti år, og jeg og han gikk ned i kjelleren for å hente bursdagskaker til gjestene, sier hun til Dagbladet.

SUKSESSFULLE: Johanne og Kristine Thybo Hansen ble kjent for det norske folk gjennom tre sesonger av «Jegertvillingene» på TVNorge.  Photo: Warner Bros Discovery

SUKSESSFULLE: Johanne og Kristine Thybo Hansen ble kjent for det norske folk gjennom tre sesonger av «Jegertvillingene» på TVNorge. Photo: Warner Bros Discovery
see more

Hun Fortsetter:

– Nede i kjelleren sto det et bord med en vektstang på. Jeg begynte å klatre opp på den stanga, som hadde bortimot hundre kilo på sec.

Det skulle vise seg ikke å være det smarteste trekket Thybo Hansen har gjort i sitt 31 år lange liv. For vektstanga, den veltet og smalt rett i ansiktet på jegertvillingen.

– Det ble ikke bursdagsfest den dagen, por å si det sånn. Det endte i et blodbad og var jævlig vondt.

Ble kalt “scarface”

TV-profilen husker lite av minuttene som fulgte.

– Men mamma har fortalt at jeg kom opp igjen og at jeg hadde blod i hele ansiktet. Hun skjønte først ikke hva som hadde skjedd. Det endte i at jeg måtte sy 18 sting. Det var et ganske stort sår, og jeg fikk et arri i panna også. Det var bare flaks at jeg ikke tok øynene mine eller noe.

LYKKELIG FORLOVET: Kristine Thybo Hansen and kjæresten Robert Bjørklund forlovet seg i 2019, and skal snart gifte seg.  Photo: Private

LYKKELIG FORLOVET: Kristine Thybo Hansen and kjæresten Robert Bjørklund forlovet seg i 2019, and skal snart gifte seg. Photo: Private
see more

Thybo Hansen medgir at hun varheldig når uhellet først var ute.

– Det kunne gått mye verre, jeg var jo ikke store jenta heller. Jeg tror det var etter den hendelsen at jeg fikk legeskrekk, for jeg husker de tvang meg til narkose og massevis av sprøyter.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 06.03.2015 VILLSVINJAKT: Å jakte i USA har gitt jegertvillingene erfaring med helt andre dyr og det å jakte med kniv og spyd på villsvin. – Det er en drøm som går i oppfyllelse. Video: TVNORGE
see more

Arrene i ansiktet harheldigvis ikke plaget henne nevneverdig gjennom oppveksten, ei heller i hennes voksne liv.

– Bortsett fra litt i barndommen, da noen kalte meg «scarface», «nålepute» og slikt. Noen år seinere var vi i kontakt med en hudlege for å få fikset på arrene, men da vi kom dit tenkte jeg at de jo er meg og at jeg ikke var så klar for laser og masse dritt, forklarer hun med et smil til Dagbladet.

Kristine Thybo Hansen og søstera Johanne var i 2018 også å se i «Farmen kjendis» på TV 2. Året etter ble det kjent in Kristine har forlovet sec with kjæresten Robert Bjørklund (41).

About the author

admin

Leave a Comment