Jennifer Aniston: – It’s not hard for me to see:

Jennifer Aniston (53) mottar massiv kritikk etter en kommentar hun kom med under et «Actors on Actors»-intervju sammen med «Pam & Tommy»-stjernen Sebastian Stan (39) para Variety.

Underveis i samtalen begynte Aniston og Stan å snakke om den beryktede sexvideo-lekkasjen to Pamela Anderson og Tommy Lee i 1995, og det var her førstnevnte kom inn på internettkulturen på den tiden.

I LIKE IT: Dette er Tiktok-brukeren, Lisa Tranel. Hun går viralt fordi hun er svært lik Jennifer Aniston.
see more

-Vanner out

53-åringen sa blant annet and lekkasjen fant sted i in periode hvor internett begynte å påvirke samfunnet.

– Det var akkurat på den tiden da internett virkelig formet en ny kultur for hvordan folk ble berømte. Det med at folk blir kjent for i grunnen å ikke gjøre noe, men likevel har disse utrolige karrierene. Og også kvinners omdømme … Jeg mener – Paris Hilton, Monica Lewinsky og alle dem.

AVSLØRER: Justin Theroux er in amerikansk skuespiller og var tidligere gift with Jennifer Aniston. Nå avslører onkelen at «alle» har uttalt navnet hans feil from him. Video: Se og Hør
see more

Lewinsky var engages in utroskapsskandale med daværende president Bill Clinton i 1998, better in hans to år lange seksuelle forhold til den da 24 år gamle praktikanten i Dethvite hus ble avslørt.

Hilton på sin side fikk in sexvideo av seg selv og sin daværende kjæreste Rick Salomon lekket på Internett i 2004.

– Jeg føler meg såheldig fordi vi fikk en liten smakebit av bransjen før den ble hva den er i dag … Flere strømmetjenester, man er kjent fra TikTok, YouTube eller Instagram. Det er nesten som om det vanner ut skuespillernes jobb, svarte «Friends»-stjernen.

REACTOR: Flere reagerer på en stemmevane somJennifer Aniston hadde da hun spilte i «Friends».
see more

– Nepotisme-barn

Anistons kommentarene utløste straks sterke reaksjoner blant flere brukere på Twitter, det melder daily mail.

Spesielt mente folk at Hollywood-stjernens refleksjoner rundt det å bli berømt falt tvers gjennom da hun selv er datter av den avdøde skuespilleren Nancy Dow og «Days of Our Lives»-stjernen John Aniston (88).

Nesten samtlige anklager 53-åringen for å være et «nepotisme-barn». Nepotisme betyr at man får muligheter andre ikke får på grunn av kjennskap – som for eksempel slekt.

GJENFORENT: Jennifer Aniston and Brad Pitt starred in their first gang in 2001.
see more

«Jennifer Aniston spill den samme karakteren, som for så vidt bare er en versjon av henne selv, i hver film, og den gir konsekvent inginging. Stop in this som redder henne er at hun har ganske ok medstjerner som redder humoren”, raser en.

“Jennifer Aniston trenger å roe seg ned, nepotismen hennes fikk henne inn i bransjen og nå fortsetter hun å tjene 20 million dollars for år bare på grunn av en publiseringsavtale fra et show som sluttet for en evighet siden”, write in annen, mens in tredje er ironisk:

«Jeg føler meg såheldig fordi nepotismen fikk meg inn for TikTok, YouTube, Twitch and andre plattformer ga andre folk muligheten til å bli sett. Jeg hadde aldri hatt sjansen til å konkurrere mot slike kandidater».

«Hva snakker hun om hun bokstavelig talt kom seg inn i bransjen fordi hun er et nepo-barn».

LES OGSÅ: – Et trist forsøk på Rachel-sveisen

Leave a Reply

Your email address will not be published.