Jennifer Lopez, Kjendis | Jennifer Lopez tatt på fersken best photos

Det er ingen hemmelighet at folk gjerne tyr til redigeringsverktøy for å vise frem en polert utgave av seg selv i sosiale medier.

Den siste tiden har det også gått sport i å avsløre kjendiser og andre kjente fjes i det som skal være redigerte og retusjerte fremstillinger av virkeligheten, og flere kjendiser både her till lands og utenlands har blitt tatt på fersken.

Les også: Fansen jubler on Jennifer Lopez’ (51) nakenbilde: – Wow

Instagramkontoen “@problematicfame” er en av de som vier tiden sin til å avsløre kjendiser som har har pyntet litt ekstra på virkeligheten. Med tiden har kontoen fått over 230,000 følgere, og har allerede tatt for seg store stjerner som Megan Fox, Elsa Hosk, Bella Hadid og Ariana Grande.

Denne gang er det artist og skuespiller Jennifer Lopez (53) som får gjennomgå, etter at hun delte et noe spesielt bilde av seg selv.

Redigerte på seg åpne øyne

For the best in Lopez dukket opp på den røde løperen i forbindelse med «MTV Movie & TV Awards» tidligere denne uken, poserte hun naturligvis for fotografene. Lopez selv delte også et bilde fra den røde løperen tatt av Getty Images i sine egne sosiale medier, men med et noe annet inntrykk enn det fotografen fanget.

Les også: Paulina Porizkova slår tilbake mot kritikken med nakenbilde: – Jeg lever mitt beste liv

På det opprinnelige bildet poserer Lopez noe mysende på grunn av den sterke solen hun får i øynene. På Instagram derimot, er øynene helt åpne.

Det har også fansen og “@problematicfame” bitt seg merke i. Like Lopez delte bildet på Instagrams historiefunksjon var vedkommende bak “@problematicfame” på ballen og la ut både det originale bildet og Lopez sitt de ella til sammenlikning.

«Hva var redigert? Hudtekstur, øyne, øyenbryn, nesen, lepper, ansiktsuttrykk, hofter osv.” Skriver vedkommende bak profilen til bildet.

Jennifer Lopez har foreløpig ikke kommentert kritikken. Det er imidlertid ikke første gang fansen mener at hun har tuklet med bilder av seg selv.

Hun kan ikke redigere ansiktet sitt på direktesendt TV

For det er ikke bare bildet fra den røde løperen som har vakt oppsikt i sosiale medier siden mandag. Lopez vant også pris under utdelingen, men da TV-kameraene filmet stjerne på scenen er det flere i sosiale medier som har bitt seg merke i at hun ikke var helt lik slik hun så ut i egne sosiale medier.

“Se hvordan photoshop hjalp henne så mye” Skriver in hvor neste mann svarer: “Hun gjorde ansiktet sitt smalere og ga seg selv den dumme spisse haken.”

“Forventinger vs. virkeligheten.”

«Hun prøver lol… men hun glemmer ofte at hun ikke kan redigere ansiktet sitt på direktesendt TV.»

Ikke Første gang

Dette er imidlertid ikke første gang Lopez har blitt beskyld for å redigere bildene sine i sosiale medier eller å ha lagt sec under kniven.

Les også: (+) Jennifer Lopez’s dramatiske kjærlighetsliv: Eksen truet med å slippe nakenvideo

Også i 2017 fikk stjernen flere til å reagere da det dukket opp y utydelig flekk rett over hofta hennes, som kunne minne om et merke som kan dukke opp når man redigerer bilder i Photoshop.

Flere kommentarer under bildet anklaget derfor Lopez for å ha redigert seg selv tynnere.

“Jeg elsker deg, du er idol mitt, men hvorfor mangler det en bit av magemusklene dine?” skrev en, men en annen spurte hva som skjedde med ryggen til stjernen.

«Det er som om en bit er tatt ut! Forvirret.”

Les også: Jennifer Lopez slår kraftig tilbake mot Botox-rykter

Lopez var imidlertid kjapt ute den gang med å forsvare bildet. I sitt de ella eget kommentarfelt under bildet slo hun tilbake mot anklagene om bilderetusjering.

“Herregud, det er bare en flekk på speilet… lol… ikke photoshop” skrev hun den gang

Denne gangen har hun imidlertid ikke kommentert anklagene om bilderetusjering.

Leave a Reply

Your email address will not be published.