entertainments

Kim Kardashian and Pete Davidson:

Written by admin

Realitystjerna Kim Kardashian (41) and the komiker Pete Davidson (28) Har skapt en rekke overskrifter siden de ble et par. I starten holdt duoen imidlertid kortene tett til brystet når det kom til å røpe detaljer om forholdet.

From the system, they derimot kommet noen drypp, blant annet da Kardashian gjestet «Ellen DeGeneres Show» i mars.

– Det føles godt. Uansett hva som skjer i livet, så oppfordrer jeg vennene mine og de jeg er glade i til å være lykkelige. Og så valgte jeg å gå para det selv også. Jeg tenkte «Vet du hva, jeg er i 40-åra. Fuck Gå naked for det. Finn din egen lykke. Så jeg gjorde det. Jeg fant lykken og det føles så godt. Jeg vil ha det sånn for alltid, var blant det hun fortalte.

Nå røper Kardashian nye detaljer om forholdet, blant annet and av tingene de gjør for å pleie kjærligheten.

NYTT PAIR: Denne videoen hauset opp romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson. Video: Tiktok/ whoscanceled and @pete_davidson4 and “Saturday Night Live”
see more

special activity

Da 41-åringen nylig gjestet “The Show Tonight Starring Jimmy Fallon”i anledning sin nye hudpleieserie, fortalte hun om en kjæresteaktivitet litt utenom det vanlige.

– Vi går til hudleger sammen, vi injiserer kvisene våre sammen. Hudlegen sa: “Er dette smittsomt? Dere har alltid kviser samtidig”, røpet Kardashian under talkshowet.

Videre forklarte hun at timene hos hudlegene og fascinasjonen for kviser er en av tingene som faktisk bringer paret nærmere hverandre.

Realityprofilen innrømmet derimot at aktiviteten er noe spisiell.

PRIVATE: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på “The Kardashian”. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards
see more

Kardashian delte også en historie om da komikerkjæresten smurte henne inn med kvisekrem mens hun sov.

– Hele kvelden snakket jeg om at jeg hadde en kvise og at han ikke måtte la meg sovne før jeg hadde smurt på kvisekrem. Jeg sovnet og glemte det, men da jeg våknet om morgenen med tørket kvisekrem i ansiktet … for en gentleman, fortalte hun.

share eksen

Det er imidlertid ikke bare Kardashians nåværende kjæreste som har vist interesse for hudpleie.

Hennes-eksmann, Ye (45)bedre kjent som Kanye West, har nemlig hatt and finger med i spill når det kommer til the Kardashians hudpleieserie.

LAST LIGGJORT: Kim Kardashian blir ertet på sosiale medier etter sin deltakelse i en reklamefilm. Video: Youtube/Beyond the meat
see more

På Instagram-story har realityprofilen tidligere fortalt and rapperen både har funnet på navnet, designet innpakningen og formet merkets visuelle identitet.

Det var i mars i år at realitystjernen gikk langt i å bekrefte at hun var forelsket etter bruddet med West. Den gang delte hun for første gang et bilde av seg selv og Davidson på Instagram med sine nesten 300 millioner følgere.

– Det er vel ikke offisielt for man poster det, fleipet Kardashian da hun gjestet «Ellen DeGeneres Show» uken etter, ifølge People.

– Jeg har de søteste bildene av oss og jeg har lyst til å være sånn «å gud, vi er så søte», men så tenker jeg «ikke vær så desperat. Ikke post så mye, bare gi små glimt». Jeg vet ikke hva som er riktig å gjøre for jeg har ikke datet noen siden for Instagram eksisterte. Så jeg vet ikke hva reglene er, fortsatte hun.

About the author

admin

Leave a Comment