Kim Kardashian: – Ser helt uvirkelig ut

kim kardashian (41) har overrasket, sjokkert og vekket oppsikt in rekke ganger – både med antrekk, uttalelser og livsoppdateringer. Man skulle kanskje tro at realitystjerna har gjort og vist fram det aller meste, men nå har hun nok en gang kastet seg ut i noe nytt.

41-åringen er tilsynelatende selv i ekstase, og deler gladelig oppdateringen med sine 311 millioner følgere på Instagram.

“OMG jeg er in Sports Illustrated-forsidepike”, avslører hun i sosiale medier denne uka.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn and reklamefilm til Instagram-story fikk hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram – @kimkardashian/Se og Hør
see more

«In stor ære»

Kardashian har prydet de fleste forsider og overskrifter, men akkurat dette har aldri skjedd før.

Flere medier har omtalt saken, deriblant People og us weekly.

Realitystjernen er ikke blyg for å vise fram de lettkledde bildene fra bladet, fansen får nå servert en rekke bilder fra innslaget i magasinet.

Ifølge Instagram-innlegget til Kardashian ble bildene tatt i januar i år, men det er først nå de vises frem til verden.

“Det har vært så vanskelig å holde denne forsiden en hemmelighet,” Kardashian wrote sammen med bildene.

Stjernen avslører også hvor bildene er tatt, i Den dominikanske republikk, som er ett av hennes favorittsteder ifølge innlegget.

«Det er en så stor ære og drøm å være på forsiden til Sports Illustrated badetøyutgave», skriver 41-åringen og legger til at det er noe hun har hatt på listen over ting hun ønsker å oppleve.

Motorsykkel-inspirert

Illustrated sports write and write with style. Magasinet skriver and stjernens styling var inspirert av sporty mote, motorsykkel-stil og svart skinn.

The Kardashians skal team ha jobbet tett med med Balenciaga-designeren Demna Gvasalia (41).

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok
see more

«Utseendet hennes ble designet til å føles futuristisk for å matche uttrykket Kardashian har hatt hele livet», skriver magasinet.

Stjernen er vant til å pryde magasinforsider, men understreker and man ikke alltid har sett formfulle kropper på forsiden av Sports Illustrated.

– Jeg husker Tyra Banks (modell, journ. anm.) på forsiden (av Sports Illustrated, journ. anm.) og kvinner med ex, og jeg husker jeg synes det var så kult, forteller hun til bladet, ifølge Us Weekly.

MUSK PÅ FORSIDEN: Maye Musk (74), moren til Elon Musk, pryder også et av covrene til årets Sports Illustrated-badetøyutgave.  Ciara (nr. 2 fv) og Yumi Nu pryder de andre forsidene.  Photo: Sports Illustrated

MUSK PÅ FORSIDEN: Maye Musk (74), moren til Elon Musk, pryder også et av covrene til årets Sports Illustrated-badetøyutgave. Ciara (nr. 2 fv) og Yumi Nu pryder de andre forsidene. Photo: Sports Illustrated
see more

Kardashian er én av fire stjerner som pryder forsiden til magasinets badetøy-utgave. Blant disse finner man også Maye Musk (74), som er moren til Elon Musk (50), noe Sports Illustrated selv viser frem i omtalen av bildene. Artist Ciara (36), the same artist and plus size model Yumi Nu er de andre.

Jubel i kommentarfeltet

Det er ingen tvil om at fansen har fått med seg denne oppdateringen, og flere jubler og gratulerer i kommentarfeltet.

Lillesøster Kylie Jenner (24) er blant de som har kommentert, og har lagt igjen en emoji med hjerteøyne. Hun er langt fra den eneste som tar seg tid til å kommentere, både fans, venner og kjente ser ut til å synes det er en stor begivenhet.

IT IS: Hullet til den Jan ørepiercingen til Kim Kardashian hadde nesten grodd igjen. Da får hun en venninne til å hjelpe henne. Video: Se og Hør

see more

«Ikonisk!!», komenterer in bruker.

«SÅ KULT! Du ser helt uvirkelig ut’, kommenterer en annen.

Emojier, fine order og gratulasjoner kommer på løpende bånd, og innlegget har fått nærmere tre millioner likerklikk i skrivende stund.

LES OGSÅ: slik fridde han

Leave a Reply

Your email address will not be published.