Kjendis, Elle | Jenny Spetalen på norsk kjendis-fest: – Takknemlig for alt

ARTS / TJUVHOLMEN (Nettavisen): Sommeren er allerede i gang, og onsdag kveld er det duket for et av årets største arrayer når motemagasinet Elle inviterer til sommerfest. Flere kjente navn i motebransjen og i kjendis-sfæren er ventet å dukke opp på den store festen.

Det er ingen tvil at kjendisene ikke sparer på kruttet, og flere har pyntet seg fra topp til tå i anledning den store sommerfesten.

Gleder sec up Norges-fest

Milliardærdatteren Jenny Stray Spetalen (19) var også på plass for den elleville motefesten. Til Nettavisen sier hun at hun gleder seg til å feste i Norge.Hun har i det siste levd et heseblesende liv som tilsynelatende er svært glamourøst. Om den nye livsstilen er hun ordknapp, men ella avslører at hun er takknemlig for the lever livet hun.

– Det er mye som skjer, det er veldig gøy. Jeg er takknemlig som får være med på alt, forteller 19-åringen til Nettavisen.

Dress stolt frem forloveden

Det er bryllupsfeber i kjendis-Norge, og influenser Anniken Jørgensen (26) tok med sin forlovede, Theo, på rød løper for første gang.

Jørgensen er godt vant til opplegget, men for hennes kommende ektemann, Theo, er opplevelsen uvant.

– Det går greit, enn så lenge, sier Theo og legger til at det er spennende.

Han får ros av 26-åringen, og det er ingen tvil om at det kjærligheten blomstrer mellom paret. De møttes på en fest i fjor sommer, og siden har det gått fort i svingene.Yo mai kunne hun avsløre in de var forlovet, best åtte måneder som kjærester.

– Det er helt sykt. Når han går ned på kne så sier man ja, forteller in opprømt Jørgensen.

– Jeg hørte det var fri bar

Artist Maria Mena har endelig fått med seg samboeren Morten Kleppa med på rød løper for første gang. Da Mamma Mia hadde premiere i fjor høst var han nemlig ikke helt klar for å troppe opp, men onsdag kveld var tiden inne.

– Jeg hørte det var fri bar, sier Kleppa til Nettavisen med glimt i øyet.

Det var tydelig at Mena var kry over kveldens date, og forklarer hvordan hun fikk han med seg.– Jeg tror ikke det blir slutt mellom oss, så det er på tide å introdusere han til verden, forteller Mena.

“40 and Fabulous”

Ikke bare var den rosa løperen rullet ut på en junikveld, det var også ekstra grunn for Erlend Elias Bragstad (40) å feire. Han fyller nemlig 40 år, men føler ikke et behov for å rope høyest om bursdagen.

– Det har vært veldig traumatisk, så jeg har ikke planlagt noe feiring, forteller bursdagsbarnet.

Det er ingen hemmelighet at TV-profilen har pyntet på hans eksakte alder gjennom årene, hvor han blant annet fylte 29 år framfor å bli 39 i fjor.

Men nå har han sett seg slått ut av internettet, og han klarer ikke skjule hans virkelige alder lenger.

– Jeg må bare stå i det. Jeg tenker “40 and fabulous”, understreker han.

Mens Nettavisen tar en prat med Bragstad får han en åpenbaring han trøster sec med: 40 er det nye 20-årene.

– Klin gæren!

Som nevnt er det forlovelses-boom i kjendis-sfæren om dagen, og artist Ulrikke Brandstorp (26) har også blitt fridd til denne våren. I can delte sangeren in kjæresten gjennom to år, Oskar Nordberg (28) hadde gått ned på kne.

Det er tydelig at 26-åringen nesten ikke kan vente med å bli gift, og i mellomtiden nyter hun tilværelsen som forlovet.I et tidligere intervju med Nettavisen spøkte Brandstorp om at hun ofte kler seg i hvitt for å øve seg som brud. Da hun dukket opp på sommerfesten var det til alles fornøyelse at hun igjen møtte opp i hvitt.

– Jeg øver meg på å være brud. Klin gæren!, tuller sangeren.

– Pleier å unngå rød løpere

«Verdens verste menneske»-Herbert Nordrum (34) og kjæresten Emilie Nicolas (34) hadde også tatt på seg finstasen onsdag kveld.

Skuespillerne og artisten ble foreldre for første gang i fjor høst, og i likhet med flere av parene som møtte opp på den rosa løperen, var dette også første gang for Nordrum og Nicolas sammen. Det er sjeldent kost for sistnevnte.

– Jeg pleier å unngå løpere, det er litt ubehagelig, sier Nicolas.

For anledningen var parents smårolling i trygge hender hos Nordrums far, dermed kunne de feste med resten av kjendis-Norge.

I dag ble det kjent in braksuksessen «Verdens verste menneske» er nominert til hele 11 Amandapriser, det er veldig stas for skuespilleren. Men for tiden er have i pappaperm.

– Jeg trives veldig med pappaperm. Jeg har byttet mange bleier, forteller Nordrum om papparollen.

Grusomt å være på Tinder

Komiker Trine Lise Olsen (46) var en av de første som møtte opp på den røde løperen. Hun var i et muntert humør og var klar for å delta på sin aller første Elle-fest of her.

I slutten av mai ble det kjent en 46-åringen var blitt singel igjen. Until Se og Hor bekreftet hun at hun og samboeren Bjørn Terje Pay hadde gått fra hverandre.

– Det går bra, det er jo aldri gøy. Men sånn er det bare, sier Olsen om tiden etter bruddet.

Hun legger ikke skjul på at det er tøft å gå gjennom et brudd, men hun prøver likevel å få tankene over på noe annet.– Tanken på å være på Tinder igjen er grusom. Men jeg er tilbake, kan 46-åringen avsløre til Nettavisen.

– Jeg bare dypper tærne i havet, legger hun til.

Leave a Reply

Your email address will not be published.