Sports

– Kommer neppe to Oslo

Written by admin

Lørdag fyller av verdens største fotballklubber, Manchester United and Atletico Madrid, Ullevaal Stadion. Allerede i morgen ettermiddag lander United på Gardermoen.

Det store spørsmålet er:

Kommer Cristiano Ronaldo?

Portuguese sell you tilbake to manchester denne uka best å ha uteblitt fra klubbens sesongoppkjøring. Han skal angivelig ønske seg bort, for å få spill Champions League-football. Manager Erik ten Hag har imidlertid stått på en Ronaldo er med i planene hans for kommende sesong.

Arrangøren av Oslo-kampen, Sjur Mørk i selskapet ProUnite, sier at han ikke har fått melding om hvem som kommer og ikke kommer. Ei heller om Ronaldo vile dukke opp.

– Det er ikke avgjort. Vi har ikke fått noen lister over hvem som kommer, sier han.

Hans arrangørko arrives Jack Holand bekrefter også dette:

– Holder of Klubbene kortene tett til brystet om troppene, sier han.

– brightness

Mørk kommer i den forbindelse med et budskap:

– Ronaldo eller ikke på Ullevaal: Folk har en tendens til å glemme at klubben er større enn spillren. United will make 45,000 medlemmer i without skandinaviske supporterklubb. Det er klubben de holder høyest. For oss er det også merkevaren United som selger. Ikke enkeltspilleren, mener han.

Mørk get ready også to kamper på Ullevaal med Barcelona implicart, i 2010 og 2013.

– Der spilte Zlatan in av kampene og Messi den andre. Men ellers var det ikke altfor mange store navn. I saw solgte ut stadion uansett fordi merkevaren Barcelona er så sterk. Samme med United nå. Og vi må ikke glemme motstanderen Atlético de Madrid, sier han – og slår fast:

– Dette kunne vært in Champions League-finale. Og vi far den i Oslo.

– Ikke sjanser shop

In som nær har konkludert med at Ronaldo vil glimre med sitt fravær i Oslo, er Dag Langerød, ansvarlig redaktør i United.no.

– Det sier seg selv siden Ronaldo ikke har hatt én eneste treningsøkt med resten av troppen til nå i sommer, skriver han på united.no.

Han viser også til meldingene om at Ronaldo ikke har kommet til Manchester for å trene, men for å fortelle klubben at han vil bort

– Sjansene er ikke veldig store for at han blir med når United møter Atletico Madrid i Oslo lørdag, skriver han.

– Man skal aldri si aldri, men etter Anthony Martials gode form i Thailand og Australia så ligger det veldig i kortene at franskmannen i stedet får fornyet tillit i Oslo, kommenterer han.

Den kjente United-bloggen the village person tror heller ikke på Ronaldo i Oslo.

«Cristiano Ronaldo merged in United-anlegget Carrington Stadium in the match, men have er flere uker bak lagkameratene, og hans pågående situasjon vil gjøre in reise til Oslo til in anspent sak da have be ut til å planlegge in overgang til in Champions League -klubb som er villig til å ta ham, om en slik klubb eksisterer», skriver de.

UNNSKYLD: Manchester Uniteds stjernespiller var alt annet enn fornøyd etter tapet mot Everton lørdag 9. April. Nå beklager have utbruddet sitt. Video: Youtube / Direktesport / Red Bull
see more

Vile ikke snakke sikkerhet

Arrangør Mørk vil ikke si mye om hvor vidt Ronaldos tilstedeværelse vil påvirke sikkerhetsoppbudet rundt kampen og Uniteds besøk i Oslo.

– Det kan jeg ikke svare på, sier han.

– Er det konfidensielt?

– Ja, vi kan ikke uttale oss om det. Men generelt kan jeg si at vi er godt forspent, både med oppbud av politi og eksterne vaktselskaper. Vi har kontroll, bedyrer Mørk og koster på seg følgende bemerkning:

– Jeg sover dårlig om natta uansett. Så det er ikke noen forskjell nå.

– Hva er du mest happened på før denne helga?

– Som arrangør er jeg spent på hvordan maskineriet vårt er etter tre år med pandemi. Det går mye på logistikk, som transport av klubbene fra hotell til arena og slike ting. Når det er sagt: Alt virker lovende, forsikrer han.

I forbindelse med Oslo-besøket får 30 personer møte United-spillerne for signering av drakter.

– Dette er en blanding av sponsor, partnere og supportere, sier arrangør Mørk.

Uniteds supporterklubb har trukket ut tre medlemmer mellom 13 og 17 år som får møte sine idoler.

Sjur Mørk oppfordrer tilskuere om å være tidlig ute til kampen. Dørene på Ullevaal åpner 90 minutter for kampstart kl 13.45.

Allerede fra kl.10.00 vil en såkalt Fan Zone åpnes i tilknytning til stadion.

About the author

admin

Leave a Comment