entertainments

Kristin Gjelsvik: – Hjerteskjærende og forferdelig

Written by admin

Influential Kristin Gjelsvik (35) er kjent for sitt store samfunnsengasjement, og er ikke fremmed for å snakke høyt om saker som står hennes hjerte nært.

I jula opprettet 35-åringen in pengeinnsamling på Spleis.no for å hjelpe familier med trang økonomi, for å gjøre høytida til en hyggelig tid for familiene.

Nå nærmer fellesferien seg med stormskritt, noe Gjelsvik erkjenner ikke er like gledelig for alle.

Derfor influenseren igjen bestemt seg for å hjelpe familier som «må velge mellom regninger eller kjekke opplevelser med barna», skrev hun på Instagram tidligere denne måneden.

«Sorgen over å ikke kunne gi den beste jula eller sommerferien for barna sine, kan være fryktelig stor, og tider man egentlig skal glede seg til, kan fort bli noe man gruer seg mest til!».

I skrivende stund har more than 200 000 blitt samlet inn.

AVSLØRER: Etter en fuktig lunsj på «Den store matfesten i Toscana», knøt det seg i image for Kristin Gjelsvik da den neste oppgaven krevde fokus. Video: Discovery plus.
see more

Until Dagbladet forteller Gjelsvik and spleisen fortsatt ruller og går.

– Deter helt fantastisk. Det går veldig, veldig bra. Men jeg hadde jo håpet at den skulle komme opp på samme nivå som rundt jul, da var den oppe på 400 000, så det var jo helt vilt.

– Det stopper ikke med mennesker som trenger hjelp, og det er bare så hjerteskjærende og forferdelig å se at det er så mange som er fattige i dette rike landet, sier hun.

TÅRER: Kristin Gjelsvik begynner å gråte når hun snakker om dette. Kan sees on discovery+ and on TVNorge 20.30 Video: Discovery+
see more

– Vært rævkjørt tidligere

Når det kommer til fordelingen av pengene, vil hun se litt an størrelsen på husholdningen, likt som hun gjorde med julespleisen.

– Jeg må prøve å fordele det så godt jeg bare kan. Rundt jul føler jeg man trenger litt mer penger enn på sommeren, og det var blant annet mange som brukte pengene på strømregning eller ved. Det setter alt litt i perspektiv. Bare det å kjøpe is fra isbilen er noe veldig mange familier ikke har råd til.

– Stopper man opp og tenker litt på hvor holdige vi er vi som har en god økonomi. Jeg har jo vært rævkjørt tidligere, så jeg vet hvor vanskelig det er å være i en økonomisk dårlig stilt situasjon, forklarer hun.

PRESENT: Kristin Gjelsvik and kjæresten Dennis Poppe har snakket om å utvide familien på flere måter. Video: Rød Løper
see more

– Greit å være selvsentrert

In Gjelsvik er samfunnsengasjert er ikke noe nytt, the men stutter about the cold initiative?

– Først og fremst fordi jeg har et genuint ønske om å hjelpe og jeg har sett så mye elendighet på nært hold både – her og i utlandet – blant annet i en flyktningleir.

I 2016 reiste 35-åringen til Moria-leiren på Lesbos for å hjelpe flyktningene. Moria-leiren var Europas største flyktningleir for store deler brant ned høsten 2020.

– Man løfter blikket litt og slutter å være så selvsentrert – og det er helt greit å være selvsentrert, man skal jo først fokusere på eget liv, men det kan fort bli for mye når man begynner å henge seg opp i drittdetal bejer tale nosom

REAKSJONER Kristin Gjelsvik gikk hardt ut mot å dele barnebilder i sosiale medier, det har skapt reaksjoner. Video: Kristin Gjelsvik
see more

– Så det er et genuint ønske i bånn, og når man får barn og som mor selv så blir man litt ekstra myk. Det er liksom min “weak point”. Også er jeg en person som har vært i dyp økonomisk krise og det er noe av det tøffeste man kan oppleve. Og når det i tillegg er involved barn som står i foreldrenes drit – det påvirker alle psykisk. Så det har blitt min lille ting, vi må snakke mer om dårlig økonomi, for det er fortsatt litt tabu rundt det.

– Føler du på et ansvar som influenser?

– Ja, jeg gjør egentlig det. Har man en stemme og posisjon så bruk det til noe fornuftig og ikke bare fjas. Bry deg litt mer enn bare om deg selv og ditt, oppfordrer hun avslutningsvis.

About the author

admin

Leave a Comment