Kylie Jenner: – Brorens kommentar skater storm

Kardashian/Jenner-familien er kjent for å tiltrekke seg stor oppmerksomhet, enten det er familiedrama, utsagn eller unike antrekk.

Nå får den yngste av stjernesøstrene flere til å sperre opp øynene. Tirsdag publiserte sminkemogulen Kylie Jenner (24) in bildekarusell på Instagram som i skrivende stund har nesten elleve millioner likerklikk.

ETTERTRAKTET: TV profile Emma Ellingsen made up more than half a million dollars on Instagram, and det er ikke bare nordmenn som har fått øynene opp for skjønnheten. Video: Steffen Pettersen / Reporter and editor: Kine Falch
see more

“Dette Rapporteur”

På de to bildene nyter Jenner tilsynelatende finværet ikledd en bikini med print av brystvorter til teksten «Free the nipple», som oversettes til «frigjør brystvorta».

Flere medier har omtalt saken, deriblant Independent og ME! News.

MANGE MILLIONER: Bildet har fått nesten elleve millioner likerklikk på én dag.  Photo: Skjermdump on Instagram

MANGE MILLIONER: Bildet har fått nesten elleve millioner likerklikk på én dag. Photo: Skjermdump on Instagram
see more

Tusenvis av følgere har tatt til kommentarfeltet for å dele sin mening om klesvalget. Kardashian/Jenner-klanens familievenn, Malika Haqq (39), er blant dem som ser ut til å støtte realityprofilens budskap.

“SLIPP DEM FRI”, writer Haqq.

“THE KARDASHIANS”: Da Kendall Jenner skulle lage mat, gjorde hun noe som har fått seerne til å reagere. Video: Disney+ / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch.

see more

Andre derimot, er ikke like begeistret for Jenner’s vågale bikini.

“Snuppa, hva er dette…”, skriver en følger.

“Ok, nei, jeg rapporterer dette”, lyder in annen kommentar.

Andre etterlyser bikiniens merke, og ønsker seg samme.

Ifølge Independent er bikinien fra Gaultier, og har en prislapp på omtrent tre tusen kroner.

ERTEKROK: Kendall lags humor på søsterens bekostning i sesongavslutningen av “Keeping up with the Kardashians”.
see more

– Det er søsteren din

Det er ikke nude Jenners bikini som får kommentarene til å strømme på. In annen som tok til realitystjernens kommentarfelt, var halvbroren Brandon Jenner.

Han la igjen a emojier, et smilefjes og a hyllende hender. Det har flere reagert på, og skrevet without mening him under halvbrorens kommentar.

“Incest”, skriver in følger.

«Det der er søsteren din, bror», skriver en annen.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt from ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper
see more

“RART, se for deg at storebroren din kommenter dette på puppebildet ditt, hva faen er galt med deg”, heter det i in annen kommentar.

«Denne kommentaren er mer enn bare ekkel», mener en annen følger.

bytet navigation

Mellom bikinibilder, selfier og sminke, gir Jenner følgerne små innblikk i hverdagen som tobarnsmor.

I february ble det kjent in realitystjernen og den green rapper travis scott (31) hadde blitt foreldre for andre gang. Fra før har de en datter, Stormi (4).

LAST LIGGJORT: Kim Kardashian ble ertet på sosiale medier etter sin deltakelse i en reklamefilm. Video: Youtube/Beyond the meat
see more

Kort tid senere kunne de avsløre at det var snakk om en liten sønn, og at familietilskuddet skulle bære navnet Wolf Webster.

Dette navnet fikk han imidlertid ikke ha i lenger enn en måned, for i mars uttalte de to at de følte navnet ikke passet ham, og at han skulle få et nytt. Guttens nye navn er foreløpig ikke kjent.

LES OGSÅ: Får morens medisin: – Få hjelp!

Leave a Reply

Your email address will not be published.