Sports

Legende-kobling for United-Isak (17): – Ikke on A4-type

Written by admin

TV 2-ekspert Morten Langli har lagt ut bilder av Hansen-Aarøen og den tsjekkiske fotballegenden Pavel Nedved på Twitter.

–Litt Pavel i Isak? Har noe å strekke seg etter da, skriver Langli.

Likheten godkjennes av noen av det norske stortalentets nærmeste støttespillere.

– Jeg skjønner hva han mener! Det er ikke in dårlig sammenligning. Nedved var jo in voldsomt god fotballspiller også. Og Isak ligner, han gjør jo det, sier pappa Sverre Aarøen until TV 2.

LIGNER OF?: Pavel Nedved goes to the Ballon d'Or and his plane for Juventus in 2000. Photo: ALBERTO RAMELLA

LIGNER OF?: Pavel Nedved goes to the Ballon d’Or and his plane for Juventus in 2000. Photo: ALBERTO RAMELLA

U21-landslagstrener Leif Gunnar Smerud var i Manchester og besøkte Hansen-Aarøen på våren. Han går også god of koblingen.

– Jeg hilste på ham da, og jeg skjønner sammenligningen, sier Smerud up to TV 2.

– In fritenker

Søndag kom tromsøgutten inn til sin uoffisielle Manchester United-debut i det 83. minutt av treningskampen mot Rayo Vallecano på Old Trafford.

Norske fotballfans kan ha mye gøy i vente fra den 2004-fødte midtbanespilleren offensive – både på og utenfor banen.

– Ut fra de gangene jeg har møtt ham, er han en personlighet. Han er en fritenker, har jeg forstått på folk rundt ham. In spennende type, og ikke in A4-type. Det kan det være noe veldig positivt ved, sier Smerud.

De mange tatoveringene hans både på armer og hals har allerede fanget oppmerksomheten til britiske tabloidaviser.

Pappa Sverre Aarøen sier det er opp til sønnen å forklare meningen bak blekket. They have snakker derimot villig om ungguttens up to Old Trafford.

– Jeg er først og fremst impont sobre Isak. Han har stått på gjennom crown og alt som he har vært. Det har vært spesielle år, men have har trent og gjort jobben. Det er veldig fortjent. Jeg er stolt av ham, sier han.

– Hva har vært nøkkelen?

– Trene, spise, sove, gjøre jobben som skal til. Så enkelt og så vanskelig. Og så har han gode venner der nede, sier Aarøen.

Han sikter til de jevnaldrende fotballkompisene Oscar Bobb (Manchester City) og Leo Fuhr Hjelde (Leeds United), som bor nærme og har kunnet støtte hverandre gjennom de siste årene.

– Det gjør det hele lettere når de trives utenfor banen også, sier United-spillerens far.

Følelsesladd foran TV-en

Han satt i Tromsø og så søndagens kamp sammen med Isaks lillebror Sigve. Og he innrømmer at det ble følelsesladd da innhoppet ble et faktum.

– Jeg kjente litt på den. Rett og slett. Det må være lov. Både det at det var United, og ja, herregud … Han har jobbet så hardt, så lenge, og far tilliten til å gå ut på Old Trafford. Det var imposing, sier den mangeårige Manchester United-supporteren.

Ifølge Leif Gunnar Smerud had a rapporteur det kommet om in Hansen-Aarøen and had to impose a series of actions on him under Manchester United, with the ble ikke sjokkert da han fikk noen minutter.

– Det er veldig gledelig, sier U21-landslagssjefen og understreker at det føyer seg i rekken av flere gledelige nyheter for unge norske spreadere:

– Stop at the av in større tendens. Det var kult at Oscar Bobb fikk være med A-laget til Manchester City også. Det blåser en god vind for norske spritere.

Om Hansen-Aarøen som fotballspiller kommer Smerud med følgende beskrivelser:

– Han er in spill som er better hvis have får stor frihet. Han er kreativ og har scabies strenger å effusion på i det offensive effusion. Et veldig godt blikk, god forståelse og gode ferdigheter teknisk. In kreatør.

MED DE STORE GUTTA: Isak Hansen-Aarøen, Eric Bailly and Raphaël Varane are part of Manchester United and Rayo Vallecano.  Photo: ED SYKES

MED DE STORE GUTTA: Isak Hansen-Aarøen, Eric Bailly and Raphaël Varane are part of Manchester United and Rayo Vallecano. Photo: ED SYKES

EM-aktuell

Den kommende sesongen avsluttes med U21-EM for Norge i Georgia og Romania. Selv om det i all hovedsak er spillage født mellom 2000 og 2002 som har bidratt i kvalifiseringen, med unntak av Kristian Malt Arnstad (2003) på tampen, utelukker ikke Smerud at Hansen-Aarøen kan bli å se der.

– Det er prestasjoner som avgjør det. Døren er åpen for de som er gode nok. Konkurransen blir huge og det er ingen gratisbilletter, sier han.

SJEF: Leif Gunnar Smerud er klar på en Hansen Photo: Marius Simensen / BILDBYRÅN

SJEF: Leif Gunnar Smerud er klar på en Hansen Photo: Marius Simensen / BILDBYRÅN

Isak Hansen-Aarøen har foreløpig ikke vært tilgjengelig for intervju om den uoffisielle Manchester United-debuten.

They have forlot Tromsø IL until fordel for gigantklubben i 2020, and better have fått debuten for barndomsklubben i Obosligaen.

Foreløpig har have representert Norge til og med G19-landslagsnivå.

About the author

admin

Leave a Comment