Lene Nystrøm: – Tok mye fra oss

Det er hele 25 år siden låten «Barbie Girl» and den dansk-norske popgruppen Aqua tok verden med storm.

Lene Nystrom (48) ble superkjendis nærmest over natten, og har hatt søkelyset rettet mot seg siden suksessen startet på 90-tallet. For scabies er hun fremdeles better kjent som «Aqua-Lene».

I forbindelse med 25-års jubileet til låten «Barbie Girl» åpner nå artisten seg i et nytt intervju med vogue scandinavia.

Der forteller hun blant annet om hvordan det har vært å jobbe med ekskjærestene sine.

Nystrøm har nemlig vært sammen med to fra Aqua. Først hadde hun et forhold til René Dif (54), best in kjærligheten mellom dem tok slutt, fant hun lykken med Søren Rasted (52).

NY SERIES: «Gunhilds kamp» – documentary series by Gunhild A. Stordalen både privat og på jobb på TV 2 Play. Video: Television 2
see more

Kjempet

Sistnevnte var hun også gift med, og paret har to barn sammen, India (17) og Billy (16). I 2017 ble det imidlertid kjent at de skulle gå hver til sitt best nesten 16 års ekteskap.

Det høres kanskje ikke ut som en dans på roser å skulle fortsette med å jobbe tett med eksene sine, men til magasinet forteller 48-åringen at det er noe de har vært nødt til å overvinne.

Hun beskriver i intervjuet at når man har noe så stort sammen, vil man kjemp for at det skal fortsette å være det samme, også etter brudd.

– Det var aldri noen form for diskusjon med René eller Søren om å slutte og spill, slutte å ha konserter eller slutte å jobbe. Vi har det til felles og det er en god følelse når vi er sammen, røper 48-åringen til magasinet.

LIVET SMILE: Vi fikk se Iselin Nordøy finne kjærligheten på TV-skjermen da hun debuterte i realityseries «Love Island Norge». Nå kan hun avsløre and hun har funnet kjærligheten på nytt. Video: Celina Morken. Reporter: Luna Lea.
see more

– Stoalene

Avsluttede kjærlighetsforhold og samarbeid etter brudd er ikke de eneste utfordringene «Aqua-Lene» og gruppa har møtt på sin vei.

Etter å has hatt suksess med to studioalbum, «Aquarium» and «Aquarius», bestemte gruppen seg i 2001 for å ta en pause.

Overfor Vogue Scandinavia avslører Nystrøm nå at dette var en avgjørelse hun tok veldig hardt.

Hun beskriver at det føltes som en «stor, smertefull skilsmisse».

– De puttet meg inn i denne musikkmaskinen og jeg sto alene og følte ikke jeg hadde stemmen. Jeg følte meg bare kjempensom. Jeg var vant til å ha guttene rundt meg. Det var ikke en bra følelse, sier hun.

TOK PAUSE: Gruppa så seg nødt til å ta en pause, noe Nystrøm innrømmer var tungt.  Her er gruppa avbildet i 1997. Photo: Steve Fenton/REX/NTB

TOK PAUSE: Gruppa så seg nødt til å ta en pause, noe Nystrøm innrømmer var tungt. Her er gruppa avbildet i 1997. Photo: Steve Fenton/REX/NTB
see more

I ettertid har hun likevel kommet frem til at pausen var helt nødvendig, og at det ga dem alle muligheten til å få familie og roe ned better å ha jobbet ekstremt intens.

– Det ga oss mye, men det tok også mye fra oss å turnere så mye, uttaler hun i intervjuet.

use

Som nevnt er det hele 25 år siden låten «Barbie Girl» kom ut, men det ser ikke ut til at den blir glemt med det første.

Den siste tiden har det skapt overskrifter at den kommende «Barbie»-filmen ikke får med seg låten og Nystrøms stemme.

CRYPTISTIC: Grunde Myhrer stilte opp på rød løper under premierefesten av «The Offer». Men have ble in smule kryptisk da vi konfronterte han om kjærlighetslivet. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen
see more

– Sangen skal ikke brukes i filmen, har Nystrøms manager Ulrich Møller-Jørgensen uttalt til Variety.

Dette har skapt sterke reaksjoner i sosiale medier. Pennsylvania Twitter har flere uttrykt seg om skuffelsen.

«Hvis ikke «Barbie Girl» av Aqua er på rulleteksten til Barbie-filmen vil jeg ha pengene mine tilbake», er det blant annet in som skriver.

LES OGSÅ: Gifter sec på TV

Leave a Reply

Your email address will not be published.