Live Nelvik and Einar Tørnquist:

Under NRK høstlansering på tirsdag ble det avslørt at Live Nelvik (39) og Einar Tornquist (39) skal lede et nytt lørdagsprogram på TV i september, «Verdens beste venner». Der skal kjente venneduoer konkurrere om hvem som som kjenner den andre best.

Når Se og Hør møter programlederduoen på høstlanseringen, forteller de at de har kommet enda nærmere hverandre i forbindelse med programt, og deler detaljer de tror vennene deres ikke vet om dem.

SAMMEN: Slik ble Live Nelvik og Tore Sagen kjærester. Video: NRK
see more

– Irritating Blir Tror

Til tross for at gode vennskap er tema for «Verdens beste venner», innrømmer begge to at de har egenskaper som vennene deres ikke setter pris på.

– Jeg tar veldig mye plass når jeg er sosial. Jeg kommer litt sjeldent på ting som blir stelt i stand og arranger, men når jeg først kommer, tar jeg veldig mye av oppmerksomheten, innrømmer Tørnquist, og legger til:

– Jeg tror de blir litt irritert av at jeg “breier” meg, ja. Jeg snakker mye om meg selv.

KRISE: Live Nelvik forteller om en gang det holdt på å gå galt for henne og Tore Sagen. Video: NRK
see more

Nelvik på sin side, trekker frem sin varierende konsentrasjon som sin dårlige egenskap i vennskap.

– Kanskje det som egentlig er intime, dype øyeblikk hvor en venninne forteller meg at hun skal skille seg eller noe sånt, så ser jeg en liten spurv. Så blir jeg sånn« se på spurven!», forteller «Lørdagsrådet»-programlederen, og legger til at hun veier opp med godt humør.

Dårlig førsteinntrykk

Det ferske programlederparet deler også sitt førsteinntrykk av hverandre.

– Du var jo trommis i «Storbynatt» (comedy show tidligere. Journ, anm). Da likte jeg deg ikke, røper Nelvik, og henvender seg til makkeren.

NRK-profilen la nemlig merke til at Tørnquist stadig kom med innskytelser i humorprogrammet som hun ikke forsto seg på.

– Men så dukket du opp i din egen plattform, og da ble det umiddelbar elsk, forsikrer hun.

TÅREVÅTT: Det blir følsomt for den populære duoen Jan Thomas og Einar Tørnquist når de drar på fotballkamp i England. Video: Rød Løper/Dplay
see more

Tørnquist på sin side, husker Nelvik fra hennes tid som realitystjerne på «Farmen» i 2004.

– Personlig likte jeg ikke Live i «Farmen», jeg ville bare at Helgi (Farmen-deltaker i samme sesong. Journ, anm) skulle vinne det året. Jeg pleide å sette på tekst-TV hver gang hun kom på skjermen, spøker Tørnquist, og understreker at deres første ordentlige møte var veldig hyggelig.

– Trodde jeg var den eneste

I Nelvik og Tørnquists nye program, skal som nevnt kjente bestevenner testes i hvor godt de kjenner hverandre.

– Hva hadde vennene deres blitt mest overrasket over å finne ut om dere?

– Jeg trodde jeg var den eneste i hele verden som gjorde det, men så fant jeg ut at det gjør visst stort sett alle jenter. Og det er hvis det er tomt for dorull, så har jeg brukt den pappen som henger igjen, forklarer Nelvik.

GODE VENNER: Gjennom podkast, har Jan Thomas og Einar Tørnquist blitt gode venner denne våren. Veldig gode venner. Video: Thea Hope/Rød Løper
see more

– Så har jeg gjort det med litt skam i alle år, og tenkt at jeg må være den eneste som gjør dette. Men jeg begynte å spørre folk rundt meg, men så viste det seg at alle gjør det.

– Da bruker jeg bare tannbørsten til samboeren min, skyter Tørnquist inn.

– Jeg tror kanskje de ville blitt mest overrasket over hvor mye jeg mister fatningen og forfaller som menneske når jeg må lage middag. Da tror jeg de hadde synes synd på meg og sett hvor fælt jeg har det, sier han, og utdyper:

– Det er rett og slett in situasjon der jeg er veldig varm, svett og må konsentrere meg veldig mye og alltid mislykkes.

Verdens beste venner will premiere 3. September.

LES OGSÅ: Flytteplaner Røper

Leave a Reply

Your email address will not be published.